Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев (плейлист)


Оригиналните матрици на Фатяев

Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати. 

Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall 


Правила за слушане на Матриците на Гаряев : 

1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер. 

2. Силата на звука не трябва да е твърде висока. 
3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони. 
4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди мисли, концентрирайте се върху собствените си усещания или просто не мислете за нищо. 
5. За ускоряване процеса на въздействие на матрицата върху тялото: - Не използвайте слушалки или тонколони с АКТИВНО намаляване на шума! Дори ако производителят твърди, че е вградено "интелигентно активно намаляване на шума"! Ако говорим за пасивно намаляване на шума, в него няма нищо критично! - 

Трябва да използвате високоговорители или слушалки с честотен диапазон от 50 Hz до 20000 Hz (средна хармонична ефективност). Не е от решаващо значение дали обхватът е 55,60,65,70,75,80Hz-18000,19000,20000Hz, но е по-добре, ако е под 50Hz до 10Hz и над 20000Hz до 24000Hz. Като цяло евтините китайски високоговорители или китайски слушалки няма да ви донесат стабилен резултат. - Можете също така да поставите чаша с чиста вода до източника на звук, за да запишете матрицата.Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

Тридемия от Биомедис