Колаген : Матрица на Гаряев + БРТ

Колагенът е протеин, който е в основата на съединителната тъкан на тялото и осигурява нейната здравина и еластичност.

Въздействието на колагена, какво е важно?


Колагенът е основният компонент, който е в основата на съединителната тъкан на тялото: мускули, сухожилия, връзки, кожа, хрущяли, стави и др. Това е един от основните компоненти, отговорни за здравината и еластичността на всички съединителни тъкани, включително стените на кръвоносните съдове и сърцето.


С напредването на възрастта производството на колаген постепенно намалява. Около 35-40-годишна възраст производството на колаген в организма намалява, което може да доведе до проблеми (увиснала и отпусната кожа, бръчки). Освен това намаленото производство на колаген може да доведе до заболявания като остеоартрит, болки в ставите и мускулите.


Матриците на Гаряев : Създаване на колаген 


Inventia е единствената фирма на пазара, предлагаща продукт, който съдържа най-важния протеин в човешкото тяло - колаген в немодифициран вид. Той е идентичен с колагена, който по естествен начин присъства в нашето тяло. Действието на естествените колагенови протеини е несравнимо по-широко и по-силно, отколкото на достъпните на пазара популярни заместители, гореспоменатите хидролизати с минимална сила на действие. Натуралният колаген INVENTIA доставя на Вашата кожа всичко, от което тя има нужда - жив колаген.


Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

Тридемия от Биомедис