Пропускане към основното съдържание

Матриците на Гаряев : Плазма мед и цинк

Матриците на Гаряев : Плазма мед и цинк 


Ползи от медта и цинка

  • Заедно те участват в синтеза на супероксиддисмутаза. Това е силен антиоксидант.
  • Ако нивата им в организма са правилни, те контролират холестерола и липопротеините.
  • Ниските нива на тези минерали водят до намалена имунна функция.Спектърът е взет от плазмена вода на мед и цинк, като е използван принципът на кашерния реактор. Оттук идва и името "Медицина".

Плазмата мед и цинк е с много сходни характеристики с човешката плазма, но е малко по-слаба по интензитет и заема повече място. Поради тази причина тя се занимава с всичко, което има склонност да прониква неестествено в плазмата на човешкото тяло.

Медта и цинка действа много добре като антивирусно средство, като превключва вирусите върху себе си, а не върху клетките на тялото ни.

При възпалено гърло, фарингит, ларингит, синузит (хрема, максиларен синузит), стоматит, зъбобол.

Медта и цинка променят киселинно-основния баланс (pH) в посока на алкалност, което първо - е неблагоприятна среда за много патогени, и второ - намалява повишената активност на солната киселина в храносмилателната система, като по този начин предотвратява развитието на гастрит, пептична язва, язва на дванадесетопръстника, киселини и болки в стомаха. По този начин той се използва активно при ацидоза и свързаните с нея заболявания, патологии и специални състояния.

Втечняват гъстите храчки, като улеснява изкашлянето на организма, което прави содата добро средство при различни простудни заболявания, придружени от кашлица, особено на долните дихателни пътища - трахеит, бронхит, пневмония.

Може да бъде включен в лечението на хипертония - за намаляване на кръвното налягане.

Използва се и за нормализиране на сърдечния ритъм при различни видове аритмия.Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м