Матриците на Гаряев : Плазма мед и цинк

Матриците на Гаряев : Плазма мед и цинк 


Ползи от медта и цинка

  • Заедно те участват в синтеза на супероксиддисмутаза. Това е силен антиоксидант.
  • Ако нивата им в организма са правилни, те контролират холестерола и липопротеините.
  • Ниските нива на тези минерали водят до намалена имунна функция.Спектърът е взет от плазмена вода на мед и цинк, като е използван принципът на кашерния реактор. Оттук идва и името "Медицина".

Плазмата мед и цинк е с много сходни характеристики с човешката плазма, но е малко по-слаба по интензитет и заема повече място. Поради тази причина тя се занимава с всичко, което има склонност да прониква неестествено в плазмата на човешкото тяло.

Медта и цинка действа много добре като антивирусно средство, като превключва вирусите върху себе си, а не върху клетките на тялото ни.

При възпалено гърло, фарингит, ларингит, синузит (хрема, максиларен синузит), стоматит, зъбобол.

Медта и цинка променят киселинно-основния баланс (pH) в посока на алкалност, което първо - е неблагоприятна среда за много патогени, и второ - намалява повишената активност на солната киселина в храносмилателната система, като по този начин предотвратява развитието на гастрит, пептична язва, язва на дванадесетопръстника, киселини и болки в стомаха. По този начин той се използва активно при ацидоза и свързаните с нея заболявания, патологии и специални състояния.

Втечняват гъстите храчки, като улеснява изкашлянето на организма, което прави содата добро средство при различни простудни заболявания, придружени от кашлица, особено на долните дихателни пътища - трахеит, бронхит, пневмония.

Може да бъде включен в лечението на хипертония - за намаляване на кръвното налягане.

Използва се и за нормализиране на сърдечния ритъм при различни видове аритмия.Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

Тридемия от Биомедис