Пропускане към основното съдържание

Матриците на Гаряев : Женско биле - корен

Матриците на Гаряев : Корен от женско биле


Лечебните свойства на корена от женско биле се определят от уникалния му състав от биологично активни компоненти. Растението съдържа съединения като аспарагин и глициризин, както и редица киселини - глициризинова, аскорбинова, глициретинова и някои други - които формират основния ефект върху организма. Откриват се също кумарини, терпенови съединения (сапонини), стероли и биофлавоноиди. Коренът от женско биле е богат и на минерали като желязо, мед, алуминий, селен, цинк, манган, калий и други.




То е богато и на етерични масла, пигменти, танини и полизахариди.

Водещата област на приложение е лечението на респираторни заболявания (различни видове кашлица, бронхит, трахеит), патология на храносмилателната система, възпалителни заболявания. Лекарствата против гадене на основата на корен от женско биле се използват активно при деца, тъй като нямат такива странични ефекти като гадене и повръщане. Освен това сред активните съставки на корена от женско биле има компонент, който може да инхибира вирусните частици.

Благодарение на глициризиновата киселина растението има антисклеротично действие. Киселината реагира със стероловите молекули, като потиска синтеза на лошия холестерол. Женското биле има и противовъзпалително и антиалергично действие и спомага за стимулиране на дейността на надбъбречните жлези.

Сапонините спомагат за засилване на производството на слуз в храносмилателната и дихателната система, като предпазват тъканите от дразнене и от въздействието на агресивни лекарства, вируси и микроби. Те също така втечняват слузта, която се натрупва в бронхите, помагат за отхрачването ѝ и дезинфекцират слузта.

Флавоноидите имат лек аналгетичен ефект, помагат за намаляване на спазмите и възпаленията и за отпускане на гладката мускулатура в бронхите и чревната стена. Тези вещества също така нормализират пропускливостта на капилярите към течната част на кръвта.




Матриците на Гаряев : Корен от женско биле (с музика)

Корен от женско биле - без това растение не можете да се справите с VEB (вирус на Епщайн Бар) в щитовидната жлеза, черния дроб, далака и репродуктивната система.

Женското биле не само отслабва VEB на етапа на мононуклеозата, но също така помага на организма да преживее тежките втори и трети етапи от развитието ѝ, които се появяват в други части на тялото, докато унищожавате клетките ѝ в някои от тях.

Коренът от женско биле възстановява надбъбречните жлези, подпомага функцията на бъбреците и намалява възпалението, причинено от синдрома на раздразнените черва. Силно препоръчително е да се приема при симптоми за синдрома на хроничната умора.

Ако се опитвате да се откажете от кофеина, опитайте чай от корен на женско биле. То ще ви зареди сутрин също толкова добре, колкото и обикновеното кафе.

Ако имате проблеми с храносмилането или сте се нахранили лошо в ресторанта, пийте чай от корен на женско биле. Той ще помогне на стомашно-чревния ви тракт да функционира. (От книгата на Антъни Уилям - Лечителят Медиум).

Матриците на Гаряев : Корен от женско биле (оригинал, без музика)

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м