Пропускане към основното съдържание

Чаено дърво : Матрица на Гаряев

Чаено дърво : Матрица на Гаряев

УНИКАЛНИТЕ СВОЙСТВА НА МАСЛОТО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО

Използването на маслото в медицината, както алтернативната, така и официалната (няма аналози сред другите етерични масла), се основава на уникалната комбинация от антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства с мощни имуностимулиращи способности, поради което чаеното дърво всъщност днес се счита за естествен комплексен и безвреден антибиотик-имуностимулатор. Чаеното дърво може да се справи не само с инфекции от всякакъв характер, но и да се възстанови от изтощителни и хронични заболявания. Сред всички ароматерапевтични средства той е най-често използваният при инфекции при деца, настинки, грип, особено при епидемии.

Лечебните, успокояващи и дезинфекциращи свойства на чаеното дърво позволяват използването му за оказване на първа помощ, при лечение на сериозни наранявания и травми, както и при изгаряния. Освен това с помощта на това етерично масло можете да се справите с много проблеми със зъбите - възпаление, неприятни миризми, зъбна плака.

Но това не са всички "таланти" на невероятното ароматно масло. То облекчава симптомите на хранително отравяне, оптимизира работата на стомаха и червата, напълно премахва цистита и възпаленията на пикочните пътища, има антибактериално действие върху лигавиците на репродуктивния тракт, регулира секрецията и е естествен радиационен протектор и противораково средство.

ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА МАСЛОТО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО ВЪРХУ ЕМОЦИОНАЛНАТА СФЕРА

В емоционалната сфера чаеното масло може да се нарече истински "антисептик": то помага да се отървете от заблуди, мании, страхове, паника и истерични реакции. Подходящ е за тези, които искат да бъдат по-независими и асертивни, и насърчава рационалното вземане на решения, смелите действия и ефективността.

Чаеното дърво помага да се противодейства на негативните влияния и агресията и има защитен ефект. Освен това чаеното дърво е масло, което активира мисловните процеси и възприятията и стимулира паметта.


Чаено дърво : Матрица на Гаряев без музика 
Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м