Чаено дърво : Матрица на Гаряев

Чаено дърво : Матрица на Гаряев

УНИКАЛНИТЕ СВОЙСТВА НА МАСЛОТО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО

Използването на маслото в медицината, както алтернативната, така и официалната (няма аналози сред другите етерични масла), се основава на уникалната комбинация от антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства с мощни имуностимулиращи способности, поради което чаеното дърво всъщност днес се счита за естествен комплексен и безвреден антибиотик-имуностимулатор. Чаеното дърво може да се справи не само с инфекции от всякакъв характер, но и да се възстанови от изтощителни и хронични заболявания. Сред всички ароматерапевтични средства той е най-често използваният при инфекции при деца, настинки, грип, особено при епидемии.

Лечебните, успокояващи и дезинфекциращи свойства на чаеното дърво позволяват използването му за оказване на първа помощ, при лечение на сериозни наранявания и травми, както и при изгаряния. Освен това с помощта на това етерично масло можете да се справите с много проблеми със зъбите - възпаление, неприятни миризми, зъбна плака.

Но това не са всички "таланти" на невероятното ароматно масло. То облекчава симптомите на хранително отравяне, оптимизира работата на стомаха и червата, напълно премахва цистита и възпаленията на пикочните пътища, има антибактериално действие върху лигавиците на репродуктивния тракт, регулира секрецията и е естествен радиационен протектор и противораково средство.

ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА МАСЛОТО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО ВЪРХУ ЕМОЦИОНАЛНАТА СФЕРА

В емоционалната сфера чаеното масло може да се нарече истински "антисептик": то помага да се отървете от заблуди, мании, страхове, паника и истерични реакции. Подходящ е за тези, които искат да бъдат по-независими и асертивни, и насърчава рационалното вземане на решения, смелите действия и ефективността.

Чаеното дърво помага да се противодейства на негативните влияния и агресията и има защитен ефект. Освен това чаеното дърво е масло, което активира мисловните процеси и възприятията и стимулира паметта.


Чаено дърво : Матрица на Гаряев без музика 
Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

Тридемия от Биомедис