Искате да откажете цигарите?

Искате да откажете цигарите? БЕЗПЛАТНА аудиостимулираща програма за отказване на цигари

Техническа информация:

В програмата се използват тета ритми и алфа ритми от по-нисък диапазон.

Носещата честота на бинауралния ритъм е 144,72 Hz, която стимулира волята и концентрира енергията на волята. Честотата на бинауралния ритъм е 8 Hz. 

Изохронната пулсация използва честота от 360 Hz. Честотата от 360 Hz стимулира баланса и предизвиква чувство на радост и изцеление. Тази честота се моделира от изохронния ритъм с честота 7,5 Hz, който се свързва с осъзнаването на целите и задачите на човека.

Честотите от 7,5-8 Hz се използват за справяне с проблемите, свързани с пристрастяването към алкохола и тютюнопушенето. Тези честоти "казват" на нашето съзнание, че е напълно цялостно и удовлетворено - и това е ТОЧНО причината, поради която хората пушат и пият алкохол.

Това означава, че механизмът на тази програма е следният: бинауралните ритми, възникващи в мозъка ни, въздействат точно върху чувството на неудовлетвореност в мозъка ни, като заместват действието на тютюна или алкохола със стимулиране на съответните зони.

Как слушате програмата за отказване на цигарите ? 

На първо място, това изисква от вас да се концентрирате. Трябва да я слушате много внимателно, без да позволявате на ума си да се разсейва. Може да се слуша по няколко пъти на ден или когато възникне нужда от пушене.

Забележка: Препоръчително е да слушате тази програма сутрин (до около 17:00 ч.). Слушането вечер може да доведе до безсъние. Но това е пожелание, всяко тяло е различно, ако чувствате, че можете да заспите спокойно след сеанс, можете да слушате и вечер, това е само общо предупреждение.

И още нещо. Ще ви е необходима воля. Програмата няма да спре тютюнопушенето вместо вас без вашите собствени усилия. Той ще ви помогне да се справите с желанието за цигара (или алкохол) само ако положите и собствени усилия.

N.B. Тази програма за отказване на цигарите НЕ е част от матриците на Гаряев. Съответните оригинални матрици, ще бъдат публикуване по-късно.Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

Тридемия от Биомедис