Сода - Матрица на Гаряев

Сода - Матрица на Гаряев


Сода се препоръчва при възпалено гърло, фарингит, ларингит, синузит (хрема, максиларен синузит), стоматит, зъбобол.Содата променя киселинно-алкалното равновесие (рН) в посока към алкалност, което, първо, е неблагоприятна среда за много патогени и, второ, намалява повишената активност на солната киселина в храносмилателната система, като по този начин предотвратява развитието на гастрит, язва на стомаха, язва на дванадесетопръстника, премахва киселините и болките в стомаха. По този начин той се използва активно при ацидоза и свързаните с нея заболявания, патологии и специални състояния.

Содата втечнява гъстите храчки, като улеснява изкашлянето на организма, което прави содата добро средство при различни простудни заболявания, придружени от кашлица, особено на долните дихателни пътища - трахеит, бронхит, пневмония.

Може да бъде включена в лечението на хипертония - за намаляване на кръвното налягане.

Сода се използва и за нормализиране на сърдечния ритъм при различни видове аритмия.Сода - Матрица на Гаряев (с музика)

Содата помага при морска или въздушна болест.

Ако содата за хляб се използва редовно сутрин, се забелязва ефект на отслабване, подобряват се изпражненията, разграждат се мазнините и организмът се прочиства от замърсявания.

Така народните лечители използват сода за хляб при следните заболявания и състояния - ревматоиден артрит, гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ), рефлуксен езофагит, язва на стомаха и дванадесетопръстника, Стомашни разстройства, остри респираторни инфекции (ТОРС, възпалено гърло, фарингит и др.), кашлица, възпалителни процеси в носоглътката, инфекциозни заболявания, циреи, мигрена, хипертония, затлъстяване.

Противораково средство. Според някои теории за произхода на рака, т.е. превръщането на нормалните клетки в злокачествени, един от основните фактори за мутацията е повишената киселинност в организма, така че ако балансът се промени към алкален, туморът няма да има причина да расте и организмът ще започне да се възстановява.


Сода - Матрица на Гаряев (оригинал .wav , без музика)

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

Тридемия от Биомедис