Бързо преодоляване на невроза, страх, стрес и агресия

Бързо преодоляване на невроза, страх, стрес и агресия


ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ 


Не започвайте да слушате програмата, без да сте прочели обяснението по-долу! 

Превъзбудени сте? Нервите ви са извън контрол? Подложени ли сте на голям стрес? Негативните чувства обземат съзнанието ви? Не се притеснявайте, можем да ги успокоим. Предлагаме ви програма, която ще ви помогне бързо да се справите с тези проблеми. Само за 15 минути нервите ви ще са в порядък и ще се успокоите. 

Инструкции: 

1. Свържете стереослушалките си. Без стерео слушалки тази програма няма да работи. Дори не се опитвайте да го слушате през високоговорителите си. Програмата използва нов принцип на пространствено акустично изместване и работи само ако използвате слушалки. 

2. Уверете се, че компютърът ви НЕ използва никакъв вид еквалайзер. Уверете се, че функцията за мегабас или усилване на баса НЕ е включена! 

3. Заемете удобно за тялото си положение. Най-добрата позиция е полуседнала или легнала. 

4.Активирайте програмата. След това затворете очи и се концентрирайте върху дишането си. Изключете вътрешния си диалог. За да постигнете най-добри резултати, не се концентрирайте върху звуците на програмата. Вниманието ви трябва да е насочено към дишането. Тази програма е толкова кратка, но е по-мощна от програмите над 1 час! 

ВАЖНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! 

Това е психоактивна програма от първо (най-слабо) ниво на въздействие. Въпреки това спазвайте следните правила за безопасност: - Слушането на програмата по време на управление на моторно превозно средство е категорично забранено! - Не трябва да слушате програмата, ако страдате от епилепсия. - Лица под 18-годишна възраст не трябва да слушат програмата. - Не трябва да слушате програмата под въздействието на алкохол или наркотици. - Максималното общо време за слушане на психоактивни програми е 2 часа дневно.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

Тридемия от Биомедис