Пропускане към основното съдържание

Бързо преодоляване на невроза, страх, стрес и агресия

Бързо преодоляване на невроза, страх, стрес и агресия


ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ 


Не започвайте да слушате програмата, без да сте прочели обяснението по-долу! 

Превъзбудени сте? Нервите ви са извън контрол? Подложени ли сте на голям стрес? Негативните чувства обземат съзнанието ви? Не се притеснявайте, можем да ги успокоим. Предлагаме ви програма, която ще ви помогне бързо да се справите с тези проблеми. Само за 15 минути нервите ви ще са в порядък и ще се успокоите. 

Инструкции: 

1. Свържете стереослушалките си. Без стерео слушалки тази програма няма да работи. Дори не се опитвайте да го слушате през високоговорителите си. Програмата използва нов принцип на пространствено акустично изместване и работи само ако използвате слушалки. 

2. Уверете се, че компютърът ви НЕ използва никакъв вид еквалайзер. Уверете се, че функцията за мегабас или усилване на баса НЕ е включена! 

3. Заемете удобно за тялото си положение. Най-добрата позиция е полуседнала или легнала. 

4.Активирайте програмата. След това затворете очи и се концентрирайте върху дишането си. Изключете вътрешния си диалог. За да постигнете най-добри резултати, не се концентрирайте върху звуците на програмата. Вниманието ви трябва да е насочено към дишането. Тази програма е толкова кратка, но е по-мощна от програмите над 1 час! 

ВАЖНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! 

Това е психоактивна програма от първо (най-слабо) ниво на въздействие. Въпреки това спазвайте следните правила за безопасност: - Слушането на програмата по време на управление на моторно превозно средство е категорично забранено! - Не трябва да слушате програмата, ако страдате от епилепсия. - Лица под 18-годишна възраст не трябва да слушат програмата. - Не трябва да слушате програмата под въздействието на алкохол или наркотици. - Максималното общо време за слушане на психоактивни програми е 2 часа дневно.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м