Матриците на Гаряев : Изчистване на организма и квантова детоксикация на дивана

Матриците на Гаряев : Изчистване на организма и квантова детоксикация на дивана (нов вариант)

В реалността на настоящите събития това е една от най-актуалните програми за ИЗЧИСТВАНЕ на човешкия организъм не само от отровите, токсините и канцерогените в храната ни, от невротоксините и продуктите на жизнените функции на модерните вируси и други микроби. 

Моля, отделете няколко минути, за да разгледате правилата за слушане и принципите на матричните ефекти, за прочистване на организма от микробни отпадъци и токсични вещества, И отговори на най-популярните въпроси. 

Нека започнем с това какво е матрица и какво представляват те? 


Матрицата е вид квантово звуково отражение, здравословно състояние на човека, което има лечебен и подмладяващ ефект. Отделно бих искал да отбележа, че матриците могат да бъдат индивидуални или универсални. 

Индивидуалните матрици се създават въз основа на снимка или кръв на дадено лице. 
Универсалните матрици са растителни матрици, създадени от минерали, метали, различни биоматериали и растения, като тези матрици са подходящи за всички. 

Как се създава матрица? 


Матрицата се създава чрез получаване на спинорна информация от различни биоматериали, т.е. първичен запис на информация от веществото със специален лазер под въздействието на електромагнитно поле, след което тази информация се трансформира в широколентов спектър и се преобразува в звуков формат. В една матрица може да има десетки или дори стотици звукови файлове от различни растения, които след това се групират в програми. 

Какъв е правилният начин за слушане на матрица? 


Искам да подчертая, че матриците не са музика, те са като хапчета, не можете да вземете няколко от тях. Когато Петър Гаряев беше жив, на официалния уебсайт на Института беше написано, че различните матрици трябва да се слушат в различни дни, а между тях да се прави почивка от 1-2 дни. 

За начинаещите е необходимо да разделят матрицата на части и да слушат всяка от тях поотделно в продължение на 1-2 дни, докато организмът се адаптира. Ако през тези дни не е имало утежнения, можете да слушате цялата матрица 3 пъти на ден - сутрин, на обяд и вечер.

Възможно е да слушате матрицата по време на сън на тих фон, за предпочитане със слушалки. Преди сеанса е необходимо да се отпуснете възможно най-много и да насочите вниманието си към усещанията в тялото си. Можете да слушате матрицата и без слушалки, докато извършвате нормални дейности, но трябва да знаете, че ефективността ще бъде по-ниска. Тази матрица е много неприятна за ухото, затова сме поставили музика върху нея за по-добро възприемане, без да докосваме звуковата следа на самата матрица. 

Автор на матрицата: Институт "П.П. Гаряев

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

Тридемия от Биомедис