Пропускане към основното съдържание

Матриците на Гаряев : Изчистване на организма и квантова детоксикация на дивана

Матриците на Гаряев : Изчистване на организма и квантова детоксикация на дивана (нов вариант)

В реалността на настоящите събития това е една от най-актуалните програми за ИЗЧИСТВАНЕ на човешкия организъм не само от отровите, токсините и канцерогените в храната ни, от невротоксините и продуктите на жизнените функции на модерните вируси и други микроби. 

Моля, отделете няколко минути, за да разгледате правилата за слушане и принципите на матричните ефекти, за прочистване на организма от микробни отпадъци и токсични вещества, И отговори на най-популярните въпроси. 

Нека започнем с това какво е матрица и какво представляват те? 


Матрицата е вид квантово звуково отражение, здравословно състояние на човека, което има лечебен и подмладяващ ефект. Отделно бих искал да отбележа, че матриците могат да бъдат индивидуални или универсални. 

Индивидуалните матрици се създават въз основа на снимка или кръв на дадено лице. 
Универсалните матрици са растителни матрици, създадени от минерали, метали, различни биоматериали и растения, като тези матрици са подходящи за всички. 

Как се създава матрица? 


Матрицата се създава чрез получаване на спинорна информация от различни биоматериали, т.е. първичен запис на информация от веществото със специален лазер под въздействието на електромагнитно поле, след което тази информация се трансформира в широколентов спектър и се преобразува в звуков формат. В една матрица може да има десетки или дори стотици звукови файлове от различни растения, които след това се групират в програми. 

Какъв е правилният начин за слушане на матрица? 


Искам да подчертая, че матриците не са музика, те са като хапчета, не можете да вземете няколко от тях. Когато Петър Гаряев беше жив, на официалния уебсайт на Института беше написано, че различните матрици трябва да се слушат в различни дни, а между тях да се прави почивка от 1-2 дни. 

За начинаещите е необходимо да разделят матрицата на части и да слушат всяка от тях поотделно в продължение на 1-2 дни, докато организмът се адаптира. Ако през тези дни не е имало утежнения, можете да слушате цялата матрица 3 пъти на ден - сутрин, на обяд и вечер.

Възможно е да слушате матрицата по време на сън на тих фон, за предпочитане със слушалки. Преди сеанса е необходимо да се отпуснете възможно най-много и да насочите вниманието си към усещанията в тялото си. Можете да слушате матрицата и без слушалки, докато извършвате нормални дейности, но трябва да знаете, че ефективността ще бъде по-ниска. Тази матрица е много неприятна за ухото, затова сме поставили музика върху нея за по-добро възприемане, без да докосваме звуковата следа на самата матрица. 

Автор на матрицата: Институт "П.П. Гаряев

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Тридемия от Биомедис

ТРИДЕМИЯ :  През декември 2022 г. Biomedis организира уебинар, посветен на нов проблем в света - появата на 3 вируса едновременно, които не щадят нито децата, нито възрастните. Тази епидемия се нарича ТРИДЕМИЯ Беше представен и списък с честоти за комплекса срещу този бич от Biomedis, наречен "ТРИДЕМИЯ 22-23". Въз основа на този списък се формира едноименен комплекс, който се предлага в два вида модулация (файловете в ОРИГИНАЛ) kick_swg12  АЧХ Комплексът ТРИДЕМИЯ включва честоти за следните програми: (на руски)  Активная защита Респираторно-сентициальный вирус Голосовые связки, раздражение  Дыхательные пути к.ч. Респираторно-сентициальный вирус Ринит общий Воспаление горла Боль в горле Грипп базовый Grippe virus A Свиной грипп H1N1- Swine Flu Свиной грипп 1 Свиной грипп 2 Свиной грипп 3 Свиной грипп 4 Свиной грипп 5 Свиной грипп 6 Influenzum toxic Грипп лихорадка Дренаж CoronaVirus Human Coronavirus Wuhan 2020 NEW mutated CoronaVirus SARS Воспаление при ОРВИ базовая Воспалени