Пропускане към основното съдържание

Алфа вълни : БРТ Алфа ритми и алфа медитация

Алфа вълни БРТ комплекс : 

Релакс за възстановяване на физическите сили, умиротворение и комфортно състояние + алфа ритъм базовЗнаете ли, че съвременният човек има "дефицит" на алфа мозъчна активност? Тази програма има за цел да реши този проблем.

Информация за Алфа мозъчните ритми (8-12Hz) :

-8- 10 Hz Супер обучение, усвояване на нова информация
-8.22 Hz - Развитие на творчески умения
-10 Hz - Увеличаване на производството на серотонин
-10 Hz - Подобрено общо състояние, настроение
-10 Hz - Подобряване на настроението, облекчаване на главоболие и други болки
-10 Hz - Яснота на съзнанието
-11 Hz - Отпуснато състояние на ума
-12 Hz - Емоционална стабилност
-11 - 14Hz - Повишена концентрация
-12 - 14 Hz - Подобрена способност за пасивно усвояване на информация

Какво представляват мозъчните алфа ритми?

Алфа мозъчните ритми са в диапазона 8-12 Hz и се създават от мозъка ни в процеса на синхронизиране на дясното и лявото полукълбо. Те се активират, когато мозъкът ни е напълно отпуснат и сме в покой.

Алфа медитацията е най-простата медитация, която може да бъде овладяна от всеки без изключение. Алфа ритмите преобладават в детството и след това намаляват с възрастта.

Знаете ли каква е "тайната" на телевизията, защо понякога не можем да се откъснем от нея? В много програми се използват алфа ритми, поради което телевизията ни отпуска и неволно ни привлича.

Повечето хора днес имат "дефицит" на алфа ритми. Ето защо алфа медитацията се смята за най-безопасната и най-полезната от всички.

Положителни ефекти от алфа-медитацията

-Релаксация на тялото и ума
-Ускоряване на творчеството
-Подобряване на способността за решаване на проблеми
-Емоционална стабилност.
-Повишаване на производителността
-подобрена способност за учене
-Имунитет на възход
-Подобряване на производството на серотонин.


МНОГО ВАЖНО: Никога не слушайте тази медитация под въздействието на алкохол!

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Тридемия от Биомедис

ТРИДЕМИЯ :  През декември 2022 г. Biomedis организира уебинар, посветен на нов проблем в света - появата на 3 вируса едновременно, които не щадят нито децата, нито възрастните. Тази епидемия се нарича ТРИДЕМИЯ Беше представен и списък с честоти за комплекса срещу този бич от Biomedis, наречен "ТРИДЕМИЯ 22-23". Въз основа на този списък се формира едноименен комплекс, който се предлага в два вида модулация (файловете в ОРИГИНАЛ) kick_swg12  АЧХ Комплексът ТРИДЕМИЯ включва честоти за следните програми: (на руски)  Активная защита Респираторно-сентициальный вирус Голосовые связки, раздражение  Дыхательные пути к.ч. Респираторно-сентициальный вирус Ринит общий Воспаление горла Боль в горле Грипп базовый Grippe virus A Свиной грипп H1N1- Swine Flu Свиной грипп 1 Свиной грипп 2 Свиной грипп 3 Свиной грипп 4 Свиной грипп 5 Свиной грипп 6 Influenzum toxic Грипп лихорадка Дренаж CoronaVirus Human Coronavirus Wuhan 2020 NEW mutated CoronaVirus SARS Воспаление при ОРВИ базовая Воспалени