Пропускане към основното съдържание

Алфа вълни : БРТ Алфа ритми и алфа медитация

Алфа вълни БРТ комплекс : 

Релакс за възстановяване на физическите сили, умиротворение и комфортно състояние + алфа ритъм базовЗнаете ли, че съвременният човек има "дефицит" на алфа мозъчна активност? Тази програма има за цел да реши този проблем.

Информация за Алфа мозъчните ритми (8-12Hz) :

-8- 10 Hz Супер обучение, усвояване на нова информация
-8.22 Hz - Развитие на творчески умения
-10 Hz - Увеличаване на производството на серотонин
-10 Hz - Подобрено общо състояние, настроение
-10 Hz - Подобряване на настроението, облекчаване на главоболие и други болки
-10 Hz - Яснота на съзнанието
-11 Hz - Отпуснато състояние на ума
-12 Hz - Емоционална стабилност
-11 - 14Hz - Повишена концентрация
-12 - 14 Hz - Подобрена способност за пасивно усвояване на информация

Какво представляват мозъчните алфа ритми?

Алфа мозъчните ритми са в диапазона 8-12 Hz и се създават от мозъка ни в процеса на синхронизиране на дясното и лявото полукълбо. Те се активират, когато мозъкът ни е напълно отпуснат и сме в покой.

Алфа медитацията е най-простата медитация, която може да бъде овладяна от всеки без изключение. Алфа ритмите преобладават в детството и след това намаляват с възрастта.

Знаете ли каква е "тайната" на телевизията, защо понякога не можем да се откъснем от нея? В много програми се използват алфа ритми, поради което телевизията ни отпуска и неволно ни привлича.

Повечето хора днес имат "дефицит" на алфа ритми. Ето защо алфа медитацията се смята за най-безопасната и най-полезната от всички.

Положителни ефекти от алфа-медитацията

-Релаксация на тялото и ума
-Ускоряване на творчеството
-Подобряване на способността за решаване на проблеми
-Емоционална стабилност.
-Повишаване на производителността
-подобрена способност за учене
-Имунитет на възход
-Подобряване на производството на серотонин.


МНОГО ВАЖНО: Никога не слушайте тази медитация под въздействието на алкохол!

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м