Амулет Лечител : Матрица на Гаряев

Амулетът Лечител (целебник на руски) е чудотворен символ, който може да лекува човешката душа и тяло. Името и вътрешната му същност напълно съвпадат. Още древните славяни са вярвали, че амулетът с лечебна енергия може да направи истински чудеса. Амулетът Лечител се радва на голяма популярност още от древна Русия и е актуален и до днес.

Aвтор на Матрицата : Anton Matrix Laboratory
Славянският амулет Лечител има универсално действие, т.е. помага за бързото възстановяване след тежко заболяване и поддържа здравето на нужното ниво при постоянен контакт с човека.

Лечител е подходящ за възрастни мъже и жени, а дори и за малки деца, които се нуждаят от помощ отгоре. Мощната положителна енергия се характеризира с творческо действие - възстановява тялото и духа. Този амулет има чудотворна сила и е много популярен сред онези, които търсят не само физическо, но и духовно изцеление.

Лечителят, както подсказва името му, е способен да прави чудеса, тъй като притежава мощна лечебна енергия.

Славянският амулет Лечител не само облекчава състоянието на човека при различни хронични заболявания и спомага за бързото оздравяване, но има и цял набор от други свойства: почиства енергийните точки на аурата на човека, премахва последиците от разваляне и зли очи, а също така дава на собственика си дълголетие. 

Значение. 

На пръв поглед Лечителят изглежда прост, но древният славянски символ крие дълбок свещен смисъл. Лечебните му сили са създадени от четирите природни елемента, за което свидетелстват четирите елемента на символа, разположени отстрани на ромба. Централната фигура на амулета (ромб или квадрат) представлява фундаменталната основа на живота и символизира сила, стабилност и ненарушимост. Този древен амулет символизира славянския знак на огъня.

Това е много силен свещен символ, който дава на хората дългоочаквано изцеление. Имайте предвид обаче, че амулетът на Лечителя не лекува, а по-скоро изцелява тялото и душата, позволявайки на човек да започне живота си отначало. Мощното въздействие на амулета се дължи на взаимодействието на основните енергийни структури на Вселената - природните елементи.

Лечителят обединява три важни компонента на всеки човек: дух, душа и тяло. Благодарение на това животът протича хармонично, в съзвучие с природните закони. Като лекува, амулетът възстановява здравето и запазва младостта. 

Лечителят има силно изразена и много мощна лечебна енергия. Нашите предци често се обръщали към божествената сила на Лечителя, когато методите на знахаря не можели да помогнат за справяне с болестта. Използвал се е и при тежки психични разстройства - живителната сила лекувала човека отвътре, което му помагало бързо да се възстанови дори след тежки сътресения.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

Тридемия от Биомедис