Пропускане към основното съдържание

Репей на щастието : Славянски защитен амулет (символ)

Репея на щастието се смята за уникален славянски символ, който се използва активно от древни времена. Този знак се носи от хора на всякаква възраст и с различен статус. Всеки човек има възможност да получи това, от което се нуждае - здраве, щастие, пари, любов. И до днес значението на езическия талисман е важно за мнозина и хората го използват с надеждата да променят живота си към по-добро.Славянският амулет "Репейник на щастието" е универсален символ, който ще пасне на абсолютно всеки. Предназначението на амулета е заложено в самото му име. Неговата цел е да донесе успех и просперитет на собственика си, да му помогне да постигне всички свои цели, да премахне неприятностите и трудностите. 

Този амулет представлява хармоничен символ на взаимодействието между човека и природата. Често е изобразяван върху дрехите.

Репеят е изключително устойчиво и издръжливо растение. Тя винаги ще оцелее и винаги ще победи! Ето защо символът му притежава голяма жизненост и енергия. Този амулет има за цел да "придържа" късмета и да го закрепи в своя притежател. Освен това амулетът създава около собственика си много силно енергийно поле и по този начин помага за укрепване на здравето и съживяване на вътрешните резерви на организма.


Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м