Репей на щастието : Славянски защитен амулет (символ)

Репея на щастието се смята за уникален славянски символ, който се използва активно от древни времена. Този знак се носи от хора на всякаква възраст и с различен статус. Всеки човек има възможност да получи това, от което се нуждае - здраве, щастие, пари, любов. И до днес значението на езическия талисман е важно за мнозина и хората го използват с надеждата да променят живота си към по-добро.Славянският амулет "Репейник на щастието" е универсален символ, който ще пасне на абсолютно всеки. Предназначението на амулета е заложено в самото му име. Неговата цел е да донесе успех и просперитет на собственика си, да му помогне да постигне всички свои цели, да премахне неприятностите и трудностите. 

Този амулет представлява хармоничен символ на взаимодействието между човека и природата. Често е изобразяван върху дрехите.

Репеят е изключително устойчиво и издръжливо растение. Тя винаги ще оцелее и винаги ще победи! Ето защо символът му притежава голяма жизненост и енергия. Този амулет има за цел да "придържа" късмета и да го закрепи в своя притежател. Освен това амулетът създава около собственика си много силно енергийно поле и по този начин помага за укрепване на здравето и съживяване на вътрешните резерви на организма.


Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

Тридемия от Биомедис