Родимич - защитен амулет : Матрица на Гаряев

Основната цел на символа Родимич е да защитава рода и семейството. Амулетът осигурява връзката между поколенията. Тя помага на бащите и децата да намерят общ език, допринася за правилното възпитание на младото поколение и за предаването и запазването на дългогодишните традиции.


Амулетът Родимич ще помогне с:

  • прилив на нова енергия, край на периодите на депресия;
  • спокойствие;
  • развиване на устойчивост и решителност;
  • укрепване на връзките с близките;
  • защита от зли сили и недоброжелатели;
Автор Anton Matrix Laboratory

Коментари

  1. "Родимич" - славянски амулет, който е под покровителството на най-почитания бог Род - всеобхватното божество на вселената, дало живот на природата и хората. Затова всеки, който искал да запази рода си, да го продължи, да го прослави и предпази от врагове, носел на гърдите си амулет Родимич като символ на предците, които стоят на стража на моралната чистота на семейството и рода. "Родимич" е мъжки амулет, знак на защитник, воин, който пази рода и съхранява мъдростта на предците и родовата памет. "Родимич" - символ на неприкосновеност и сила на рода, ще помогне да се съхрани паметта на рода, да се възстановят спомените за минали животи, особено се препоръчва на бащите, отглеждащи деца в славянската традиция, които искат потомците им да запазят връзката с предците си и ведическата мъдрост на прадедите.

    За един възрастен мъж, който е готов да поеме отговорност за продължаването на рода, "Родимич" ще му помогне да защити задните си части - семейството, дома и децата. На едно момче "Родимич" ще даде увереност в себе си, сигурност, сила и вътрешен мир, без тези качества момчето не може да израсне уверен защитник на клана.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

Тридемия от Биомедис