Пропускане към основното съдържание

Родимич - защитен амулет : Матрица на Гаряев

Основната цел на символа Родимич е да защитава рода и семейството. Амулетът осигурява връзката между поколенията. Тя помага на бащите и децата да намерят общ език, допринася за правилното възпитание на младото поколение и за предаването и запазването на дългогодишните традиции.


Амулетът Родимич ще помогне с:

  • прилив на нова енергия, край на периодите на депресия;
  • спокойствие;
  • развиване на устойчивост и решителност;
  • укрепване на връзките с близките;
  • защита от зли сили и недоброжелатели;
Автор Anton Matrix Laboratory

Коментари

  1. "Родимич" - славянски амулет, който е под покровителството на най-почитания бог Род - всеобхватното божество на вселената, дало живот на природата и хората. Затова всеки, който искал да запази рода си, да го продължи, да го прослави и предпази от врагове, носел на гърдите си амулет Родимич като символ на предците, които стоят на стража на моралната чистота на семейството и рода. "Родимич" е мъжки амулет, знак на защитник, воин, който пази рода и съхранява мъдростта на предците и родовата памет. "Родимич" - символ на неприкосновеност и сила на рода, ще помогне да се съхрани паметта на рода, да се възстановят спомените за минали животи, особено се препоръчва на бащите, отглеждащи деца в славянската традиция, които искат потомците им да запазят връзката с предците си и ведическата мъдрост на прадедите.

    За един възрастен мъж, който е готов да поеме отговорност за продължаването на рода, "Родимич" ще му помогне да защити задните си части - семейството, дома и децата. На едно момче "Родимич" ще даде увереност в себе си, сигурност, сила и вътрешен мир, без тези качества момчето не може да израсне уверен защитник на клана.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м