Пропускане към основното съдържание

Комплекс от древни психотехники, който ви позволява да премахнете напълно болката от тялото си, да вземате информирани решения във всяка ситуация и дори да накарате парализираното тяло да се движи.

Няколко психотехники, които са били успешно използвани в духовната практика от много велики майстори на бойните изкуства и техните ученици. Именно поради своята простота и ефективност те са достъпни за почти всеки човек, който е придобил тези знания. Както се казва, нужна е само воля. 


Веднага трябва да кажем, че има много различни видове болка. Обикновена синина е едно, а разкъсване или остро хронично заболяване - друго. Затова не бива да се увличаме и да се ограничаваме само до обезболяващия ефект на психотехниките, които ще бъдат описани накратко по-долу. Винаги трябва да помним, че всяка болка е преди всичко сигнал на организма за някакъв сериозен проблем. Блокирайки болката в съзнанието си, вие премахвате последствията, а не причината. Ето защо, ако болката ви е свързана с някакво сериозно нарушение в организма, непременно се консултирайте с лекар. Ако става въпрос за лека рана, трябва да спрете кървенето, да защитите раната с антисептици срещу вторично замърсяване и микроби и да я превържете. А след това можете спокойно да упоите раната с изпитаните психотехники. 

Перекрестье. Исконный Шамбалы



Комплексът от древни психотехники се състои от три етапа. 


Първият етап е изпълнението на най-разпространената психотехника. Това е вид волево обучение на съзнанието, подготовка за втория етап. Не изисква специални умения или специално дишане. Всеки може да постигне резултати, включително облекчаване на болката. За разлика от познатия метод за отвличане на вниманието от болката, тук човек трябва да се научи не само да отвлича вниманието си, но и да прехвърля доминиращото съзнание от физическото към енергийното (астралното) тяло. 


Всеки вид упражнение може да се прави във всяка позиция на тялото. Да кажем, че един мъж седи с ръце на коленете. Опитва се мислено, без да вдига физическите си ръце, а с астралната си ръка, да докосне пръст до върха на носа си или да извърши някакви други движения: да събере астралните ръце, да ги вдигне настрани и т.н. 


След това можете да го направите по-трудно: легнете в леглото по гръб, вдигнете физическата си ръка пред себе си, с длан нагоре от себе си. Същевременно фокусирайте цялото си внимание върху астралното тяло на тази ръка и я поставете, както е удобно, на леглото или под главата. Основното е да се концентрирате точно върху астралната ръка до такава степен, че да забравите за физическата, която остава вдигната. Ако искате, можете да настроите таймер на вътрешния си часовник, например "забрави за 5 минути", след това "забрави за 20 минути", за един час и т.н. 


По-късно можете да оставите ръката си в това положение за една нощ. И на сутринта няма да усетите и най-малката умора на ръката, тя няма да изтръпне и кръвоснабдяването в нея няма да бъде засегнато, ако правите всичко правилно. Защото енергийното тяло ще бъде в естественото си състояние. А физическото тяло без астралното е просто един робот, който можете да програмирате с умствените си заповеди да не допуска подобни явления. Разбира се, ако човек е невеж и започне да измъчва тялото си, той естествено няма да може да понесе такива натоварвания. В крайна сметка реалният физически капацитет на физическото тяло е ограничен. А за да се постигне гореспоменатият резултат, човек се нуждае преди всичко от духовни упражнения... И така, в процеса на практикуване на тази психотехника се оказва, че няма да усещате физическото тяло, докато енергийното тяло не изпитва болка, няма понятие за болка като такава, това е съвсем различна физика. Ето я вашата първа помощ! 


Втората стъпка е да направите много ефективна медитация. Където и да се намирате, каквито и проблеми да имате - физическа болка, нервно разстройство или някакви неприятности на работното място, в училище или у дома, които трябва да бъдат решени в спокойна среда - ясно си представете следното.


Седите на върха на скала с много удобна платформа, в поза "лотос" или колкото искате по-удобно, дори и да сте с панти надолу. Но вие седите на скала и наблюдавате тялото си, което в този момент се намира под скалата, например седите на килима с шефа си, седите на лекция, упражнявате се във фитнеса или лежите на дивана вкъщи... Вие не просто съзерцавате тялото си отстрани, а мислено се съсредоточавате единствено върху добри мисли. Най-доброто нещо, което можете да правите на скалата, е медитацията с цветовете на лотоса. Това ще позволи на съзнанието ви да премине към положителни мисли. Ако съзнанието е позитивно настроено, в това медитативно състояние интуитивното възприятие работи най-добре. То знае много повече за света от вашето ограничено логическо съзнание, затова ще ви подскаже най-правилното и оптимално решение на всеки ваш проблем.


Освен това, когато съзерцавате физическото тяло от скалата, ще чувате всичко, което му се казва, но няма да виждате с очите на тялото, с тяхната ограничена перспектива, а с триизмерна, цялостна картина от различни ъгли. Ще можете да изберете най-удобното за вас място, например да застанете зад собственото си тяло или до спътниците си, отгоре, отдолу, отстрани и т.н., както ви харесва. И най-важното - организмът, който получава от вас толкова обемна информация, ще бъде много по-мъдър. Защото глупавите му мисли няма да проработят. Защото тялото е просто тяло. Ако не бъде контролирана, тя ще се ръководи от животински инстинкти. И така, както в предишната психотехника премахнахте астралната си ръка, в тази медитация се научавате да разделяте физическото и астралното си тяло. Основната ви задача е да се научите да усещате себе си върху скалата и да съзерцавате тялото си отвън.


И накрая, третият етап е същата медитация, но се научавате да контролирате тялото си извън него. Тоест, ако сте на скала и наблюдавате тялото си под скалата, желаете дясната ръка на физическото ви тяло да се издигне, например. Можете да почувствате и усетите астралното си тяло върху скалата. Но физическото тяло, което се намира на дъното на скалата, не усещате и не чувствате, а само виждате как ръката се издига по ваша команда.


 След това по същия начин научавате тялото си да ходи, да извършва по-сложни и много сложни движения. И тогава, например, тялото ви активно тренира в потта на лицето ви в залата, докато вие спокойно наблюдавате цялата обемна картина на тренировката отстрани. В крайна сметка тялото ви е въвлечено в битка, а вие седите на скала и наблюдавате битката в голям мащаб, от всички страни. И не само наблюдавате, но и реагирате по-бързо, като давате необходимите команди на тялото си. Защото вие виждате преди всичко това, което другите не виждат. Виждате енергийната ръка на противника, която нанася удара, и едва тогава физическата ръка се движи зад нея. Това означава, че предусещате всеки удар, като незабавно нанасяте контраудар. Енергичната ръка на противник, който не е обучен в специални техники, не е страшна за никого. В този случай тя е твърде малка сила. От друга страна, физическата ръка е страшна за физическото тяло. Затова винаги имате време да блокирате и да отвърнете на удара, а тялото ви се движи много по-бързо от всяко човешко. Защото многократно е доказано, че човек, намиращ се в специално състояние, е способен да прави чудеса, да реагира по-бързо в битка, да вдига тежести, много по-тежки от неговото тегло, да се движи десет пъти по-бързо, без това да навреди на здравето му, и т.н.


Целият този комплекс от древни техники е много прост и много ефективен, просто не е нужно да сте мързеливи. Това е ежедневна практика. Освен че работите върху "Цветето на лотоса", за да развиете вътрешната сила на Любовта, вие едновременно подобрявате вътрешния си свят и физическото си тяло чрез духовно обучение.


Тези древни практики са полезни не само за тези, които практикуват източни бойни изкуства, но особено за хората с физически увреждания и приковани към леглото. Това е шанс за тях, защото получават нов живот. Дори и да нямат крайници, те могат да се научат да виждат всичко, като се движат астрично, т.е. преодоляват препятствия, които дори физическото тяло не може да преодолее. 


Нещо повече, хората с увреждания, парализираните хора, независимо от факта, че нервите им вече не функционират, могат да се научат да контролират мускулите си и тялото им да се движи свободно. 


И тя няма да изчезне никъде! Няма сила, която да може да оспори Божията сила или Божията воля. Всичко зависи от искрената ви вяра и вътрешния ви духовен мир. Каквато и да е болестта, тя е преди всичко резултат от слабостта на вашата вяра и силата на вашия дух. Ако човек подреди вътрешния си свят, на физическото тяло не му остава нищо друго, освен да следва духовното. Защото тялото е само тяло, количка. Вие сте кочияшът в него. От вас зависи да приведете тази количка в правилното ѝ състояние и да ѝ дадете посоката, която сами сте избрали.


(Адаптирани откъси от книгата на Анастасия Новых "Перекрестье. Исконный Шамбалы").

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м