Пропускане към основното съдържание

Факел (Светоч) защитен амулет : Матрица на Гаряев

Факелът е смятан за символ на мъдрост и справедливост. Той има силата да унищожава негативната енергия, насочена към неговия притежател.


Факелът (Светоч) помага:

 • да намерите душевна хармония и спокойствие;
 • да се развиват твърдост на духа и издръжливост на тялото;
 • да предпазва от тъмни сили, неприятелски настроени хора и негативна енергия;
 • преодоляване на житейски трудности, проблеми, трудни ситуации
 • подобряване на паметта, вниманието и концентрацията
 • укрепване на имунитета;
 • да определиш пътя на живота си;
 • укротяване на вътрешния страх и преодоляване на съмненията в себе си.
 • успокояване на прекомерните емоции и избягване на необмислени действия.

С тези си качества Светоч винаги е бил търсен сред славяните. Те вярвали в духовната природа на света и я поставяли над материалното.

Смятало се е, че всички болести се пораждат от чувствата и нервите, а Светоч ще помогне за излекуването.

Този амулет е в състояние да помогне да се намери правилния път, да се разбере същността на Вселената. Ведуните го използвали, за да се предпазят от зли сили.

Автор : Anton Matrix Laboratory

Коментари

 1. Амулетът "Светоч", наричан още "Вихър на преображението", е подходящ за хора, които философски размишляват върху смисъла на съществуването, предназначението си, избора на житейски път.

  Две осемлъчеви колела, въртящи се в противоположни посоки, генерират енергиен огън, Вихър на трансформацията, разпръскват негативната енергия, насочват човека към безкрайно самоусъвършенстване. Мъдреците и знахарите използвали този амулет като символ на древното знание за хармония и баланс.

  Като светъл слънчев амулет той символизира сливането на два животворни огъня - земния и извънземния (божествения). От този мощен синтез се ражда Вселенският вихър на трансформацията, който разкрива същността на Многоизмерното битие чрез Светлината на знанието на Древните основи. Също така човекът, който съчетава в себе си земното и божественото начало, разчитайки на мъдростта на нашите предци, трябва постоянно да се развива, да става по-добър, по-мъдър, да открива нови аспекти в себе си. Човешкият живот на Земята е едно безкрайно пътуване, докато духовният път е възможност да се изкачим едно стъпало по-нагоре, да отидем отвъд земното и да отворим вратата към божественото. Като образен символ на Пътя, амулетът "Светлина" ще помогне на хората, които се стремят към светлина и усъвършенстване, да се движат в правилната посока, да улеснят приемането на трудни решения.

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м