Изчистване и хармонизация на дома и офиса + алфа вълни

Изчистване и хармонизация на дома и офиса + алфа вълни

Тази програма настройва съзнанието ни към алфа ритми, което води до приятна релаксация, мир и спокойствие. Тя има способността да резонира с дома или офиса ни и да настройва жилищното пространство към положителни вибрации.

Може да се слуша през слушалки (ефектът ще е по-силен) или през аудиосистема (високоговорители).

Алфа ритмите са "вградени" в звуковите честоти на камбаните.

Тези честоти са подходящи за премахване на негативните емоции в помещението, за релаксация и за навлизане в алфа състояние.

Когато се използва чрез аудио високоговорители, е възможно да се хармонизира много добре един апартамент или стая, само след тридесет минути излагане ще забележите, че стаята е изчистена от натрупаните негативни, "звучи" по нов начин.

Няма специални инструкции за използване на тази програма. Тази програма може да се слуша като фон, под нея можете да медитирате, във всеки случай след 10-15 минути слушане ще се отпуснете и настроението ви ще се подобри. Ако се използва на закрито като фон, тя ще ви настрои на  вибрации на умиротворение, ще ви успокои и ще премахне натрупаните отрицателни вибрации.

Работете с тази програма както желаете. Тази програма няма ограничения.

Тази програма не е лекарство и няма за цел да лекува или диагностицира каквото и да е заболяване.

МНОГО ВАЖНО: при никакви обстоятелства не слушайте тази програма, докато управлявате моторно превозно средство. Това може да има сериозни последици. Не трябва да слушате програмата, докато шофирате!
Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

Тридемия от Биомедис