Пропускане към основното съдържание

Амулет Триглав : Матрица на Гаряев

Амулетът Триглав е силен славянски символ на мира и хармонията. Първоначално знакът е бил достъпен само за магьосници, но с течение на времето се разпространява сред обикновените хора. Хората носели амулети с Триглав, за да се предпазят от лоша реколта и врагове.Триглав е древен символ на триизмерността на света и пространството, на справедливостта и мъдростта, който помага на човека да се научи да контролира енергията си. Символ на пространството на живота, справедливостта и щастието. 

Вярва се, че ако собственикът му живее в съответствие със законите на Вселената, боговете и светлите духове от всички светове ще му помагат и ще го защитават.

Амулетът Триглав създава мощен енергиен център. В основата му са три преплетени венчелистчета на живота, които символизират безкрайността и непрекъснатата верига от събития. Един от най-важните древни постулати е Троицата като Душа, Тяло и Дух; Прав, Яви и Нави или Огън, Въздух и Земя като животворни елементи. 

Логично е да се каже, че няма Слънце без Луна, Светлина без Тъмнина, Ден без Нощ, Изгрев без Залез. Амулетът е подсилен чрез преплитане на трите кръга на Вселената в трите венчелистчета на живота, които също са непрекъснати и взаимосвързани. Това помага да се въздейства едновременно върху всички чакри и да се хармонизира работата им. 

Душата, тялото и духът нямат противоречия, амулетът постоянно получава храна от боговете на трите свята, като по този начин постоянно попълва енергийния ви баланс. 

Славянският амулет Триглав е подходящ за всички, които искат да получат мощен енергиен заряд.

Нерядко амулетът Триглав се използва и за пречистване, хармонизиране на пространството - у дома или на работното място. Въздействието на амулета се усеща веднага след използването му: взаимно разбиране, бързина и коректност при решаването на важни въпроси, свежи идеи изпълват светлата глава, което, разбира се, обещава успех във всичко, което правите. 

Славянският символ Триглав означава, че не бива да разчитате само на това, което виждате и казвате, трябва да разберете същността на битието, да помните - вашето тяло, душа и дух са едно цяло и само вие можете да им влияете, на вашите мисли и действия. Постигането на мъдрост винаги е саморазвитие и за него няма граници.Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м