Амулет Триглав : Матрица на Гаряев

Амулетът Триглав е силен славянски символ на мира и хармонията. Първоначално знакът е бил достъпен само за магьосници, но с течение на времето се разпространява сред обикновените хора. Хората носели амулети с Триглав, за да се предпазят от лоша реколта и врагове.Триглав е древен символ на триизмерността на света и пространството, на справедливостта и мъдростта, който помага на човека да се научи да контролира енергията си. Символ на пространството на живота, справедливостта и щастието. 

Вярва се, че ако собственикът му живее в съответствие със законите на Вселената, боговете и светлите духове от всички светове ще му помагат и ще го защитават.

Амулетът Триглав създава мощен енергиен център. В основата му са три преплетени венчелистчета на живота, които символизират безкрайността и непрекъснатата верига от събития. Един от най-важните древни постулати е Троицата като Душа, Тяло и Дух; Прав, Яви и Нави или Огън, Въздух и Земя като животворни елементи. 

Логично е да се каже, че няма Слънце без Луна, Светлина без Тъмнина, Ден без Нощ, Изгрев без Залез. Амулетът е подсилен чрез преплитане на трите кръга на Вселената в трите венчелистчета на живота, които също са непрекъснати и взаимосвързани. Това помага да се въздейства едновременно върху всички чакри и да се хармонизира работата им. 

Душата, тялото и духът нямат противоречия, амулетът постоянно получава храна от боговете на трите свята, като по този начин постоянно попълва енергийния ви баланс. 

Славянският амулет Триглав е подходящ за всички, които искат да получат мощен енергиен заряд.

Нерядко амулетът Триглав се използва и за пречистване, хармонизиране на пространството - у дома или на работното място. Въздействието на амулета се усеща веднага след използването му: взаимно разбиране, бързина и коректност при решаването на важни въпроси, свежи идеи изпълват светлата глава, което, разбира се, обещава успех във всичко, което правите. 

Славянският символ Триглав означава, че не бива да разчитате само на това, което виждате и казвате, трябва да разберете същността на битието, да помните - вашето тяло, душа и дух са едно цяло и само вие можете да им влияете, на вашите мисли и действия. Постигането на мъдрост винаги е саморазвитие и за него няма граници.Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

Тридемия от Биомедис