Цветето на живота : Амулет - Flowers of Life : Матрица на Гаряев

Амулет Цветето на живота - Flowers of Life : Матрица на Гаряев
Цветето на живота е един от най-древните славянски амулети със смесено значение. Подходящ е и за мъже, но е най-подходящ за жени. Една от най-силните му характеристики е генерирането на положителна енергия, желанието за ред и хармония. Носенето на Цветето на живота носи положителни промени в живота, правилно разпределение на енергията, хармония, защита от зло. Самият амулет е обединение на духовното и материалното, затова често го наричат Матрицата на живота.

Амулетът "Цвете на живота" е известен от много отдавна. Изобразено е дори върху стълбовете на Озирион, както и върху други древни паметници на културата.

Смята се, че то е съвършено изображение на матрицата на живота. Всичко земно може да съществува само ако се поддържа световният ред и стремежът на всички нас към хармония и подреденост.

Вселената се развива по строги закони. Златното сечение и геометричната закономерност са навсякъде. Такава е структурата на Цветето на живота. Цялата му структура е подчинена на хармония, която се простира до живота на този, който реши да използва амулета Цвете на живота и да го повери на себе си. Това не е просто амулет, а световен символ, използван от хората, за да защитят себе си и личното си пространство. Цветето на живота се поставя дори в близост до и върху компютрите, за да предпазва здравето от увреждане.

Всяко човешко същество се стреми към ред и възможност да планира бъдещето си и да избягва неприятни изненади.

Амулетът "Цвете на живота" е идеален инструмент, който настройва тялото по хармоничен начин и придава на живота ни хармонично звучене. Нашите предци са познавали и спазвали законите на свещената геометрия, особено при създаването на своите велики амулети-помощници.

Не може да се знае как точно ще действа определена енергия, концентрирана в даден знак. Но положителните промени със сигурност ще започнат да се отразяват на живота ви достатъчно скоро.

Взаимоотношенията се балансират, разрушените стари основи се премахват безшумно и се издига красивата нова архитектура на нашия живот. Доброто в своето първоначално величие оживява.

Цветето на живота е истински знак за доброта! 

В днешно време е много важно да разполагаме с инструмент или начин, който защитава и затваря личното ни пространство от чужда намеса. Цветето на живота действа като абсорбатор на отрицателна енергия и генерира положителна енергия. Това води до повече сила за преследване на целите и съответно за получаване на желаното. 

Амулетът "Цветето на живота" е вашият ключ към благоприятен живот.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

Тридемия от Биомедис