Пропускане към основното съдържание

ВАЖНО

Всички матрици на Гаряев, биорезонансни файлове и звукови копия на лекарства публикуваме единствено в нашите 
Телеграм група https://t.me/wavegenetix и Telegram канал https://t.me/vbrt369

Цветето на живота : Амулет - Flowers of Life : Матрица на Гаряев

Амулет Цветето на живота - Flowers of Life : Матрица на Гаряев
Цветето на живота е един от най-древните славянски амулети със смесено значение. Подходящ е и за мъже, но е най-подходящ за жени. Една от най-силните му характеристики е генерирането на положителна енергия, желанието за ред и хармония. Носенето на Цветето на живота носи положителни промени в живота, правилно разпределение на енергията, хармония, защита от зло. Самият амулет е обединение на духовното и материалното, затова често го наричат Матрицата на живота.

Амулетът "Цвете на живота" е известен от много отдавна. Изобразено е дори върху стълбовете на Озирион, както и върху други древни паметници на културата.

Смята се, че то е съвършено изображение на матрицата на живота. Всичко земно може да съществува само ако се поддържа световният ред и стремежът на всички нас към хармония и подреденост.

Вселената се развива по строги закони. Златното сечение и геометричната закономерност са навсякъде. Такава е структурата на Цветето на живота. Цялата му структура е подчинена на хармония, която се простира до живота на този, който реши да използва амулета Цвете на живота и да го повери на себе си. Това не е просто амулет, а световен символ, използван от хората, за да защитят себе си и личното си пространство. Цветето на живота се поставя дори в близост до и върху компютрите, за да предпазва здравето от увреждане.

Всяко човешко същество се стреми към ред и възможност да планира бъдещето си и да избягва неприятни изненади.

Амулетът "Цвете на живота" е идеален инструмент, който настройва тялото по хармоничен начин и придава на живота ни хармонично звучене. Нашите предци са познавали и спазвали законите на свещената геометрия, особено при създаването на своите велики амулети-помощници.

Не може да се знае как точно ще действа определена енергия, концентрирана в даден знак. Но положителните промени със сигурност ще започнат да се отразяват на живота ви достатъчно скоро.

Взаимоотношенията се балансират, разрушените стари основи се премахват безшумно и се издига красивата нова архитектура на нашия живот. Доброто в своето първоначално величие оживява.

Цветето на живота е истински знак за доброта! 

В днешно време е много важно да разполагаме с инструмент или начин, който защитава и затваря личното ни пространство от чужда намеса. Цветето на живота действа като абсорбатор на отрицателна енергия и генерира положителна енергия. Това води до повече сила за преследване на целите и съответно за получаване на желаното. 

Амулетът "Цветето на живота" е вашият ключ към благоприятен живот.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м