Пачули : Матрица на Гаряев

Пачули - етерично масло
Етеричното масло от пачули се извлича от невзрачен храст, който расте главно на Филипините. Екстрактът мирише приятно на влажна земя или трева, а някои хора откриват в него пикантни смолисти и дървесни нотки.

Ароматът на пачули от стотици години се свързва с успех в бизнеса, кариерно развитие, стабилност и просперитет. Смята се, че привлича късмет и богатство: мнозина вярват, че една капка пачули, нанесена върху чантата, може да подобри финансовото състояние на човека. 

Това е най-древното еротично масло, което не само действа като афродизиак, но и е в състояние да регулира хормоналния баланс и да възстанови ендокринната система.

Съчетава се перфектно със свежите и не по-малко въздействащи ароматни масла от лавандула, грейпфрут и бергамот. 

Ароматът на пачули няма да допусне вампиризъм насочен към вас. Това е мил и нежен аромат, който изпълва атмосферата с чиста грижа и любов.

Използва се в борбата с грипа и настинките. Елиминира вирусни инфекции, херпес.

Служи за грижа за органите на репродуктивната система. За жени, помага за премахване на обилните секрети, като оставя нежна, приятна миризма.

Пачули стимулира интимността. Помага да се забрави сковаността и студенината в леглото. Позволява ви да освободите ураган от сексуална енергия и страст.
Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

Тридемия от Биомедис