Сърце : БРТ + отблокиране на сърдечната чакра

Сърце : БРТ + отблокиране на сърдечната чакра 
Това е специална медитация, при която се избират честотите и тоновете на сърдечната чакра. Ако преживявате разбито сърце или страдание, тя ще ви помогне да се успокоите и да излекувате болката, която сте причинили. Освен това тя ще ви помогне да отворите енергията на сърцето си, като ви помогне да почувствате и събудите чувството на любов. 

Тази медитация може да се слуша със или без стерео слушалки. 

Настанете се удобно. Затворете очи. Съсредоточете се върху сърцето си. Представете си, че в сърцето ви се отваря цвете лотос и сърцето ви се изпълва с приятна зелена светлина. Тази медитация трябва да продължи 12 минути, като през това време вниманието ви трябва да бъде насочено към сърдечната чакра. 

Опитайте се да не мислите за нищо, а ако не можете да спрете да мислите, тогава мислете за любов, радост и за това, че сърцето ви вибрира в унисон с този ритъм, че всички негативни блокажи са отстранени от него и то се отваря към света, че болките от трудностите отминават. 

Тази медитация е добре да се използва и в моменти на интензивен стрес на сърцето и стрес, предизвикан от чувствата, тя ще ви окаже мощна подкрепа, ще облекчи напрежението в сърдечната област, ще ви отпусне и ще ви зареди с енергия в същото време.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

Тридемия от Биомедис