Хондроитин + Глюкозамин + Ламинария : Матрица на Гаряев

Матрица на Гаряев за възстановяване на ставите : Хондроитин + Глюкозамин + Ламинария
Автор на матрицата : Anton Matrix Laboratory

Артропласт ще помогне да се усети радостта от движението, ще подкрепи физическата активност във всяка възраст. Веществата, влизащи в състава на гела, участват в обменните процеси, помагат да се подържат нормалните функции на различни системи на организма. Допълнителен източник на хондроитин сулфат и глюкозамин.

Ламинария – богати на йод кафяви морски водорасли. 


Базов компонент на гела Артропласт. 

Ламинарията притежава общи възстановяващи свойства за поддържане функциите на организма: осигурява необходимото количество йод за физиологичните обменни процеси, укрепва имунитета.

Още един естествен компонент на гела - Crataegus pinnatifida (китайски глог), е способен да поддържа нормалната функция на стомашно-чревния тракт и да способства за комфортно храносмилане. Този компонент поддържа нормалната функция на сърцето и сърдечно-съдовата система. 

Състав на Артропласт : Вода, ламинария гел (Laminaria), антиоксидант - лимонена киселина, регулатор на киселинността - калциев глюконат), концентриран ябълков сок, концентриран сок от касис, хондроитинсулфат, глюкозамин (от CRUSTACEANS-ракообразни), сгъстител - натриев алгинат, екстракт от плодове на глог (Crataegus monogyna ), прах от листа на зеле (Brassica oleracea), екстракт от плодове на шипка (Rosa canina), ябълков ароматизатор, подсладител – стевиол-гликозид.

Arthroplast
Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

Тридемия от Биомедис