Пропускане към основното съдържание

Възстановяване на нервната система : БРТ

Биорезонансна програма за възстановяване на нервната система






Коментари

  1. Анонимен4.9.22

    Мъж съм, на 53 години. Особено нощем, изпитвам чувство на изгаряне в стъпалата на двата крака. На какво може да се дължи и коя матрица ще препоръчате да слушам ?

    ОтговорИзтриване
  2. Заболявания, които причиняват дискомфорт на краката с чувство за парене и изгаряне :

    1. Захарен диабет. Този симптом се нарича диабетна невропатия. Това се дължи на увреждане на капилярите, които кръвоснабдяват нервните окончания. Пациентът усеща "гъши тръс" в краката, парене, изтръпване. Ако натиснете пръстите на краката си, можете да почувствате болка от стъпалото нагоре. Това се случва по-често през нощта.
    2. Усещане за парене в краката на бременни жени. Бременните жени често изпитват парене на краката през третото тримесечие. Това се дължи на появата на гестоза - високо кръвно налягане, подуване и белтък в урината. Отокът оказва натиск върху кръвоносните съдове на краката и усложнява кръвообращението. Болката в краката по време на бременност може да бъде свързана и с високото наддаване на тегло и хормоналните промени.
    3. Усещане за парене, причинено от разширени вени. Ако варикозните вени са причината за парене в краката, ще има свързани с това симптоми: подути крака в края на деня, усещане за разтягане и болка в прасците, спазми в мускулите през нощта, наличие на паяжини по краката.
    4. Гъбична инфекция. Паренето на краката може да бъде причинено от гъбични инфекции на крайниците. В този случай усещането за парене ще бъде придружено от силен сърбеж. Тези симптоми ще продължат през целия ден и ако не се лекуват, ще се влошат.
    5. Простатит. При простатит мъжът усеща досадна болка във вътрешната част на бедрото. Понякога се появяват изстрели и усещане за парене до коляното. Болката е придружена от усещане за свиване на кръвоносните съдове. Болезнените епизоди избухват рязко и също така спират по всяко време на деня.
    6. Остеохондроза. Болката при остеохондрозата се заражда в лумбалната област, а по-късно се спуска към бедрото и мускулите на прасеца. Често е засегнат само един от краката. Болката е придружена от симптоми като слабост в краката, куцота, спазми, усещане за парене и изтръпване в крака при движение и изтръпване в долната част на тялото.
    7. Вегетативно-съдова дистония. Един от симптомите на ИБС е усещането за парене в различни части на тялото. Често това се случва в краката. Това е съпроводено с усещане за топлина по цялото тяло, студени тръпки по ръцете и краката, прекомерно изпотяване, умора и нарушен сън.
    8. Невроза. При неврозите има болка в долните крайници, по-често в ставите. Неприятните усещания могат да бъдат от различно естество: парене под коляното, изтръпване, чувство на стягане, усещане, че краката са на път да се "откажат". Пациентите могат да имат нестабилна, трепереща походка. Те не могат да ходят дълго време.

    Ето и други възможни причини:

    Диабет. Диабет тип 1 и 2 може да причини периферна невропатия. Това се случва, когато високите нива на кръвната захар, свързани с диабета, причиняват дългосрочно увреждане на нервите. Учените използват термина "диабетна полиневропатия" за случаите, свързани с диабета.

    Алкохолизъм. Алкохолизмът се присъединява към диабета в списъка на двете основни причини за периферна невропатия.
    Употреба на определени лекарства. Периферната невропатия често е страничен ефект на някои лекарства, включително лекарства за химиотерапия, метформин, амиодарон, изониазид, лекарства за ХИВ и золофт (сертралин). Предозирането на витамин В6 също може да причини периферна невропатия.

    Нервна травма. Физическото нараняване на периферните нерви също може да причини изгаряне на краката.

    Синдром на Гилен-Баре. Това е рядко автоимунно заболяване на нервите, при което имунната система на организма атакува нервите. Усещането за парене в краката може да се влоши през нощта.

    Вирусни инфекции. Шипингс (херпес) е един от най-честите причинители на периферна невропатия и произтичащото от нея усещане за парене в долните крайници.

    Идиопатичен. В някои случаи периферната невропатия няма известна причина.

    Дефицит на витамин В12.

    Лаймска болест. Това предизвиква усещане за парене в стъпалата и подбедриците.

    Хронична бъбречна недостатъчност.

    ОтговорИзтриване
  3. Във всеки случай е препоръчително да посетите лекар, който да Ви насочи към съответен специалист и да преминете към подходящото лечение.

    Слушането на матрици или биорезонанс, не отменя посещението на лекар при наличие на здравословен проблем

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м