Пропускане към основното съдържание

Лимфа и Детокс : БРТ

Лимфа и Детокс е биорезонансен комплекс, насочен към прочистване на лимфата с помощта на вибрациите на честотните вълни на д-р Райф.

Програма за лимфа и детоксикация.

Hz честоти: 2.5, 6.3, 7.83, 10, 10.36, 15.05, 15.2, 146, 148, 304, 440, 444, 465, 522, 625, 635, 676, 727, 751, 787, 880, 3175, 3176, 3177, 10000



Програмата за лимфно пречистване позволява на токсините да бъдат елиминирани чрез лимфната система.

При проблеми, свързани с черния дроб, хепатит, панкреас, продължителни заболявания, трябва да се извърши лимфно прочистване.

Лимфната система е част от съдовата система и допълва сърдечносъдовата система. Тя играе важна роля в метаболизма и пречистването на клетките и тъканите на тялото. За разлика от кръвоносната система, лимфната система не е затворена и няма централна помпа. 

Лимфата, която циркулира в него, се движи бавно и под ниско налягане.

Структурата на лимфната система включва:

  1. лимфни капиляри
  2. лимфни съдове
  3. лимфни възли
  4. Лимфни стволове и канали

ЦИРКУЛАЦИЯ НА ЛИМФАТА 

Най-важната функция на лимфната система е връщането на протеини, електролити и вода от интерстициалното пространство в кръвта. Нормалната лимфна циркулация е от съществено значение за образуването на максимално концентрирана урина в бъбреците.

Чрез лимфната система се пренасят много продукти, абсорбирани в стомашно-чревния тракт, особено мазнини. 

Лимфната система действа като транспортна система за отстраняване на червените кръвни телца, останали в тъканта след кървене, и за отстраняване и неутрализиране на проникналите в тъканта бактерии.

Лимфната система произвежда и пренася лимфоцити и други важни имунни фактори. Когато в някоя част на тялото се появи инфекция, регионалните лимфни възли се възпаляват в резултат на задържането на бактерии или токсини в тях. 

Синусите на лимфните възли, разположени в кортикалния и медуларния слой, съдържат ефективна филтрираща система, която позволява заразената лимфа, постъпваща в лимфните възли, да бъде практически стерилизирана.

Лимфната система на човека е един от основните пазители на чистотата на тялото. Малките лимфни съдове, разположени в близост до артериите и вените, събират лимфата от тъканите.

Лимфните капиляри са проектирани по такъв начин, че лимфата може да събира големи молекули и частици, като например бактерии, които не могат да навлязат в кръвните капиляри. Лимфните съдове се съединяват, за да образуват лимфни възли.

Човешките лимфни възли неутрализират всички бактерии и токсични продукти, преди те да попаднат в кръвта.

По пътя на човешката лимфна система има клапи, които позволяват циркулацията на лимфата само в една посока. За разлика от кръвоносната система, лимфната система няма централна помпа. Лимфата в него се движи бавно и под ниско налягане.

Лимфната система е част от имунната система и служи за защита на организма от микроби, бактерии и вируси. Замърсената лимфна система на човека може да доведе до големи проблеми. Тъй като всички системи на тялото са свързани, замърсяването на органите и кръвта ще се отрази на лимфата.

Затова, преди да започнете да почиствате лимфната система, трябва да почистите червата и черния дроб.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м