Пропускане към основното съдържание

ПРОГРАМА № 7: ЖЕНСКА ЛИНИЯ : Матрици на Гаряев - Woman Line

Матрици на Гаряев за жени

ПРОГРАМА № 7: ЖЕНСКА ЛИНИЯ

Активиране на метаболитните процеси, възстановяване на водния баланс, премахване на отоците, прочистване на лимфната система. Елиминиране на отпускането на кожата. Установяване на менструалния цикъл. Хармонизиране на половите органи.


Учените са доказали, че генетичните структури са способни не само на материално въздействие, но и са чувствителни да бъдат повлияни от електромагнитни и акустични вълни. Информационният капацитет на човешкия геном напоследък се използва широко при лечението и профилактиката на различни патологични процеси.

Медицинските изследвания потвърждават, че развитието на много заболявания, засягащи женското здраве, е пряко свързано с въздействието на хормоните върху определени тъканни клетки с последващо нарушаване на тяхната ДНК. Почти невъзможно е да се повлияе на този процес с фармакологични средства. Нещо повече, повечето от негативните явления се основават на генетични механизми на стареене и влошаване на клетъчната структура, както и на потискане на защитните функции на организма.

В днешно време почти всеки център за женско здраве предлага на своите клиенти възможността за клетъчно подмладяване с помощта на различни биологични добавки, чиято ефективност е доста съмнителна. Доказано е, че стареенето е генетична програма, която трудно може да бъде променена с традиционни средства.

Предлаганата програма "Линия на жената" позволява не само значително да се подобри здравето на жената, но и да се подмлади нейният организъм. Същността на метода, на който се основава програмата, е използването на лазерна технология за събиране, след това обработване и предаване на генетична информация чрез поляризиране на фотони.

В повечето случаи за основа на събирането на данни се използват клетки от кръв от пъпна връв или друг клетъчен материал, който не е засегнат от патологичен процес. Информацията, получена от сканиращия лъч, се дигитализира и преобразува в звуков спектър от акустични вълни от нормалния диапазон с помощта на специален компютърен софтуер. По този начин се запазват биологично активните първоначални клетъчни свойства, които след това се използват за "настройка" на нормалното функциониране на клетките в женските органи.

Тази технология дава възможност за ефективно възстановяване на нарушенията на менструалния цикъл и за въздействие върху различни патологични процеси, включително злокачествени, протичащи на базата на клетките на женските репродуктивни органи. Вълновата генетика се използва както самостоятелно, така и като допълнение към традиционните методи за извършване на терапевтични процедури. Положителните резултати от подобна квантова корекция се проучват внимателно от различни учени с цел усъвършенстване на съществуващите методи.

В допълнение към подмладяването на организма действието на програмата "Женско здраве" осигурява и ефективно облекчение на отоците, които се появяват в резултат на нарушаване на нормалната обмяна на веществата и хормоналната регулация. Вълновата корекция на биологичното и физиологичното състояние, на първо място, преследва целта за десенсибилизация на женския организъм към различни антигени и патогенни явления.

Развитието на науката и технологиите даде възможност да се създадат и ефективно да се прилагат методите на вълновата (квантовата) генетика, една от основните задачи на която е да се подобри обмяната на веществата в човешкия организъм. Това се изразява преди всичко в подобряване на имунитета.

Коментари

  1. ПРОГРАММА №7: ЖЕНСКАЯ ЛИНИЯ
    Активация обменных процессов, восстановление водного баланса, избавление от отеков, очищение лимфатической системы. Устранение дряблости кожи. Настройка менструального цикла. Гармонизация органов половой сферы.

    Генетические структуры, как доказали учёные, способны испытывать влияние не только материального характера, они хорошо восприимчивы к воздействию на них электромагнитными и акустическими волнами. Информационные возможности генома человека в последнее время широко используются в лечении и профилактике различных патологических процессов.

    Медицинские исследования подтверждают, что развитие множества заболеваний, оказывающих влияние на женское здоровье, напрямую связаны с воздействием гормонов на некоторые клетки тканей с последующим нарушением их ДНК. Повлиять на этот процесс фармакологическими средствами практически невозможно. Кроме того, в основе большинства негативных явлений лежат генетические механизмы старения и изнашивания клеток, а также угнетение защитных функций организма.

    В настоящее время практически каждый центр женского здоровья предлагает своим клиентам возможность омоложения клеток с помощью различных биологических добавок, эффективность которых достаточно сомнительна. Доказано, что старение – это генетическая программа, изменить которую традиционными средствами достаточно сложно.

    Предлагаемая программа «Женская линия» позволяет не только значительно улучшить здоровье женщины, но и омолодить её организм. Суть метода, на основе которого разработана программа, заключается в использовании лазерной технологии, позволяющей собирать, а затем обрабатывать и передавать генную информацию посредством изменяющих свою поляризацию фотонов.

    За основу для сбора сведений в большинстве случаев используют клетки пуповинной крови или другой клеточный материал, который не был подвержен патологическим процессам. Сведения, полученные со сканирующего луча, оцифровывают и с использованием специальных компьютерных программ переводят в слышимый для человека спектр акустических волн обычного диапазона. Таким образом, происходит сохранение биологически активных исходных клеточных свойств, которые затем используют для «настройки» нормального функционирования клеток органов женщины.

    Данная технология позволяет эффективно восстанавливать нарушение менструального цикла и влиять на различные патологические, в том числе и злокачественные, процессы, протекающие на основе клеток детородных органов женщины. Волновая генетика применяется как самостоятельно, так и в качестве дополнения традиционных методов выполнения терапевтических процедур. Положительные результаты такой квантовой коррекции внимательно изучаются различными учёными с целью усовершенствования существующих методик.

    Действие программы «Женское здоровье», кроме омоложения организма, реализует и эффективное избавление от отеков, возникающих на основе нарушения функций нормального обмена веществ и гормонального регулирования. Волновая коррекция биологического и физиологического состояния, прежде всего, преследует цель снижения чувствительности женского организма к различным антигенам и болезнетворным явлениям.

    Развитие науки и техники позволили создать и эффективно применить методы волновой (квантовой) генетики, одной из основных задач которой является улучшение обмена веществ в организме человека. В первую очередь это отражается на улучшении иммунитета.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м