Пропускане към основното съдържание

VBR технология (Vortex bioresonance)

 Технологията VBR се състои от две части :

1. Хардуерна част.

Генераторите на бобини/намотки на Мишин добавят възможност за модулиране на високочестотен сигнал (приблизително 300 kHz) с нискочестотен аудиосигнал, съдържащ терапевтична информация. Такъв сигнал може да бъде записан под формата на аудиофайлове, например камбанен звън, матрици на Гаряев и други. 

биорезонансен апарат


Високочестотният сигнал на бобината или тора прониква дълбоко в тъканите на тялото и е идеално средство за доставяне там на лечебната информация на модулиращия сигнал. По този начин се мултиплицира ефектът на мишинската намотка/тор, които сами по себе си имат мощно терапевтично въздействие. 

Също така специално за VBR е разработена оригинална схема за включване на тора в квадратура, наречена Tor INI, която работи много добре с VBR. 

Схемите на такъв генератор и файловете за изработване на платките могат да бъдат изтеглени от хранилищата.

VRB биорезонанс


2. Софтуерна част.

Разработен е софтуер за синтез на терапевтични файлове за генериране на аудиофайлове MP3, в които записва терапевтични биорезонансни честоти, взети от отворени авторитетни източници. Записът се извършва в режим на полифония, т.е. всички честоти се чуват едновременно. Това спестява много време по време на лечението в сравнение с повечето налични в търговската мрежа биорезонансни устройства, като например Biomedis.

Файловете за лечение могат да се слушат и чрез слушалки или система от високоговорители в допълнение към използването на VBR устройства. Има съобщения за добри резултати при този вид слушане. Разбира се, той не може да се сравнява с мощните ефекти на VBR, но все пак е много добър вариант за тези, които все още не разполагат с такъв.

Файловете за обработка могат да бъдат изтеглени безплатно от хранилищата

Коментари

  1. Наскоро бяха направени редица промени в облачното съхранение на терапевтични MP3 файлове, които трябва да бъдат обяснени. Бяха генерирани нови файлове от допълнителни източници и резултатът е доста интересен.



    Първоначално единственият източник на честотни таблици за генериране на моите терапевтични файлове (ЛФ) беше преводът на книгата "Биорезонансните честоти на великия американски учен Р. Р. Райф" от Алексей Борисович Хороших, Самара, Русия. Самара,

    Първоначално от този източник се генерираха само монофонични звукови файлове, т.е. честотите се възпроизвеждаха последователно, една след друга, както това се прави в повечето съвременни устройства за биорезонансна терапия (БРТ). Функционалността на този тип файлове беше потвърдена от автора на базата на собствения му опит и аз нямам никакви съмнения.

    Въпреки това файловете от този тип се оказаха малко неудобни за използване.

    Първо, лечебните сесии с този тип файлове (моно) са много дълги, особено когато броят на честотите в дадена лечебна програма е голям. Ако за преносимите устройства на BRT (Biomedis, Radiant и др.) многочасовите сеанси се смятат за норма (въпреки че не съм сигурен, че са само полезни), то това не е приемливо за стационарните генератори Mishin, защото дори при най-ниската мощност на излъчване времето на сеансите е ограничено. Много мощно въздействие на вихровите устройства на Мишин върху организма.

    Второ, размерът на такива файлове не е малък, което е особено забележимо, когато трябва да се свалят или съхраняват голям брой такива файлове.

    Поради това беше взето решение да се премине към друг тип ЛФ - полифоничен (тип poly), когато всички честоти в дадена лечебна програма се възпроизвеждат едновременно, като акорд. В началото, разбира се, имаше съмнения относно ефективността на терапевтичната полифония. Но, от друга страна, до идеята за модулиране на вихрите на Мишин с биорезонансни честоти ме доведоха познанията ми за лечебните свойства на акордеона. Първите опити за модулиране на уредите на Мишин бяха направени именно с помощта на гонг, чийто честотен спектър далеч не е монофоничен, а е много богат и наситен с много честоти.

    По онова време не ми беше ясно защо полифонията практически не се използва в преносимите устройства за БРТ. Сега, след като натрупах опит в генерирането на полифонични файлове, виждам, че една от причините е ограничената изчислителна мощ на микроконтролерите, използвани в такива устройства. За генериране на акордови файлове, особено с голям брой честоти, тези характеристики на бюджетните микроконтролери очевидно не са достатъчни.

    В началото използвах програмите за полифонична обработка много предпазливо. Но по-късно се убедих, че те не са ни най-малко по-ефективни от монофоничните, но спестяват много време.

    В момента този тип, полифоничният, е мой приоритет. В общи линии това са файловете, които генерирам напоследък. Преустанових разработването на файлове от монофоничен тип, тъй като все още не виждам смисъл от това. По-долу ще дам повече аргументи в полза на това решение.

    И така, връщам се към първоизточника - книгата на Алексей Хороших. Файловете с честотни таблици от тази книга се съхраняват в папка CAFL на облачното хранилище. Там има файлове от двата вида: моно (само на MEGA - засега има място) и поли. Мисля, че постепенно ще се откажа напълно от типа mono. В папката poly, освен файловете за лечение, има и три текстови файла, съдържащи списъци на файловете за лечение, подредени по три начина: по време на създаване, по папка и по име на файла.

    В зрителното ми поле попадна и източник със стандарта CAFL2010, който се фокусира върху по-ниски честоти (отколкото в CAFL) - обикновено под 100 Hz. Като се вземат предвид особеностите на модулацията на автогенераторите, чиято горна граница е около 1 kHz, беше решено да се започне полифонично LF генериране и от този източник. Тези файлове могат да бъдат намерени в хранилището в папката CAFL2010\p. Има и три тестови файла със сортирани списъци на LF.

    За файловете в папката bm източникът на таблиците е информацията, официално получена от уебсайта BIOMEDIS и форума.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м