Пропускане към основното съдържание

БРТ (БиоРезонансна Терапия)

БРТ или биорезонансната терапия е иновативен метод за лечение и диагностика, основан на въздействието на електромагнитни вълни с определена честота върху човешкото тяло. При терапията не се използват химически компоненти, лечението се извършва с помощта на физическия потенциал на електромагнитното поле.

Информацията публикувана в статията се отнася и е препоръчителна само за БРТ програмите използвани в този сайт или нашият канал в Youtube

БРТ трябва да се използва в продължение на 30-40 минути три пъти дневно. Ако не притежавате VBR апарат, най-добре е да ги слушате на слушалки.

Един път на ден е достатъчно, но всички вещества в матрицата или БРТ имат по-силен ефект, тъй като заобикалят храносмилателната система и директно навлизат в клетките на тялото.

Зареждане на вода с БРТ и Матрици на Гаряев


Добре е по време на програмата до източника на звук да се постави стъклен съд с вода. Когато програмата приключи, водата трябва да се изпие преди следващото слушане. По време на следващото слушане на програмата също трябва да поставите съда с вода за зареждане и т.н.

Трябва да изпивате поне 1,5 литра чиста, заредена вода на ден.

5 варианта за зареждане на вода с БРТ и Матрици на Гаряев

БРТ слушалки

БРТ апарат

VBR апарат

виброколонка или блутут колонка

музикална уредба


1. Слушалки
2. БРТ апарат
3. VBR апарат 
4. Виброколонка или блутут колонка
5. Музикалба уредба

Важно :


1. Водата се зарежда САМО в стъклена бутилка или чаша

2. След зареждане на водата, трябва да я изпиете. Ако не можете да я изпиете бързо, можете да я запазите за по-дълго време, ако увиете бутилката в станиол, или просто я поставите в хладилника.

3. Не слагайте метална капачка върху бутилката или метален похлупак върху чашата. В оптималния вариант използвайте корк.

Начин на слушане на БРТ


През първите дни на прослушванията може да почувствате леко влошаване, тъй като организмът ви се пренастройва, ако се чувствате некомфортно, може да направите почивка за 1-2 дни.

Когато целите дългосрочен ефект, винаги започвайте с антипаразитни и лимфни програми. След това пускате други важни програми за конкретен проблем, а накрая завършвате с детоксикация.

Имунните програми трябва да бъдат изключени, когато правите детокс.

Имунни програми са тези, които работят за укрепване на имунната система. Например витамини или някои билки. Те не бива да се слушат, докато се прави антипаразитно изчистване.

БРТ програми на Лебеденко


1. Всички БРТ файлове на Николай Лебеденко с с дължина 5 мин. 00 сек. По този начин можете да ги различите от матриците. Съществуват много БРТ (повече от 3300 за различни проблеми). Вярно е, че има и БРТ за повече от 5 мин, но те са малко и по правило в името им има препратка към източника.

2. БРТ програми и БРТ комплекси. Каква е разликата ?

Можете да разберете, като видите името на файла.

По правило програмите се състоят от 1-25 честоти. Ако те са повече, това вече е комплекс от няколко програми. Комплексите, като правило, се правят от лекарите към устройствата за биорезонансна терапия (например Биомедис), а Лебеденко Николай ги конвертира в звуков формат mp3. Например БРТ "пневмония" е комплекс от програми, а името на файла пневмония_bm_pfksa200.mp3. Подсказва , че числото 200 е броят на честотите.

3. Разбира се, чудесно е, ако за вашия проблем има БРТ комплекси (БРК), защото те са направени от професионалисти! Тогава изберете 1-2 комплекса и ги слушайте 1-4 пъти на сеанс. При остри случаи дори един сеанс на БРК е достатъчен, за да облекчи остър симптом (например болка).

4. При хронични случаи или когато острото състояние вече се е развило (напр. грип, настинка, ишиас и др. и сте активирали БРТ още при първите симптоми), трябва да правите по 3-5 сеанса дневно, все едно сте приемали 3-5 пъти лекарства за деня.

5. Ако по вашия проблем няма БРТ комплекс или даден БРТ комплекс не е помогнал, или е необходимо да се увеличи ефектът на дадена програма, във всеки от тези случаи човек може сам да си направи БРТ комплекси от БРТ програми. 

Можете да направите това по различни начини:

а) можете да изберете няколко БРТ (2-4 части) и да ги зациклите на повторение (4-6 пъти);

б) възможно е да изберете много различни БРТ (разумен брой) и да ги слушате всички наведнъж, без да зацикляте;

в) можете да изберете вариант а или вариант б (този, който е дал най-добър резултат във вашия случай).

6. И ако острото състояние е отминало, не използвайте повече БРТ (напр. главоболие). Или правете по няколко сеанса на ден и няколко дни, докато острото състояние се излекува (напр. настинка).

7. Ако имате хронични проблеми, правете БРТ сеанси 2-3 пъти дневно и за дълго време (1-6 месеца), все едно приемате лекарства. За предпочитане е това да бъде комплексно действие (и да се включат и матрици). Между курсовете от 21 дни могат да се правят малки почивки от няколко дни.

8. Няма готови решения! Опитайте всички варианти, от които се нуждаете, и изберете най-добрия.


РАЗЛИКАТА МЕЖДУ МАТРИЦА НА ГАРЯЕВ И БИОРЕЗОНАНСНАТА ТЕРАПИЯ (БРТ).


Матриците действат върху цялото тяло, а БРТ - локално.

При матриците силата на звука няма значение (препоръчително е да се слушат възможно най-тихо и в зоната на комфорт), БРТ са по-капризни в това отношение.

Матриците са информация, свалена от полезни вещества, растения, етерични масла и т.н., а БРТ са честоти.

Обърнете внимание, че ако файлът, който слушате, е дълъг точно 5 минути, той е БРТ!

И всички БРТ са насочени към лечение на конкретни заболявания, откъдето идва и името им!

Освен името на заболяването, към което е насочен БРТ, в името на всеки БРТ е посочено откъде са взети честотите.

ПРИ БРТ се използват следните съкращения:

bm е набор от честоти от Биомедис, биорезонансната терапия на Лебеденко.

khor или kh - това са БРТ честотите, записани според файловете на биорезонансния уред Radiant Ultimate.

yukta и pfd са комплекси и програми на вихровия биорезонанс от различни източници с добър ефект. Същността им е комбинация от бобини на Александър Мишин ( Катушки Мишина ) и биорезонансна технология.

Другите съкращения са индикации, че честотите са взети от американски източници със свободен достъп.



Коментари

  1. Анонимен26.4.23

    Биорезонансна терапия (БРТ) — е най-сигурният и ефективен метод за лечение на организма, без странични ефекти. За разлика от медикаментозните, тя въздейства не на химичните процеси (те са вторични), а на електромагнитните колебания и вибрации, свойственни за всички органи и системи в човека, и привеждането им към нормалното, към хармония. И по този начин, компенсира нарушените функции на тялото.

    Биорезонансната терапия – това е терапия на електромагнитните колебания, с чиито структури организмът влиза в резонанс.

    Въздействието е възможно както на клетъчно ниво, така и на ниво органи, системи на органите и цялостният организъм, така както различните нива се характеризират и управляват с различни частотно-вълнови параметри.


    Основната идея за прилагането на резонанс в медицината е, че при правилен подбор на честотата и формата на лечебното (електромагнитното) въздействие може да засили нормалните (физиологичните) и да отслаби патологичните колебания в човешкото тяло.

    Така биорезонансното въздействие може да бъде насочено както към неутрализиране на патологичните, така и към възстановяването на физиологичните колебания, нарушени при патологични състояния, т.е. за подтискане на смущения (шум) в информационното поле на тялото, без което е невъзможно да се излекува всяка болест.

    ОтговорИзтриване
  2. БИОРЕЗОНАНСНА ТЕРАПИЯ (БРТ) Що е то?
    Чрез Биорезонансна терапия, се контролира процесът на оздравяване и се гарантира оздравяването и възстановяването на нарушените функции във всички органи и системи.

    Чрез програмите, използвани в биорезонансната терапия, могат да се унищожат напълно и да се предотврати повторно появяване на болезнените последици и механизми, които предизвикват и поддържат вашето заболяване, като:

    паразити,
    вируси,
    бактерии,
    едноклетъчни,
    гъбички и плесени,
    стрес,
    депресии и др..
    БРТ напълно елиминира всички блокажи и дисбаланси в енергетиката на организма, нарушение във вегетативната нервна система, лимфен застой, автоинтоксикации, автоимунни заболявания.

    По този начин, БРТ систематично и адекватно разрушава порочния кръг на болестните реакции към постоянно вътрешно напрежение и хронични заболявания на органите, и след това използва всички сили и ресурси на организма да се самоизлекува, саморегулира и подържа естествения процес на хомеостаза.

    Във възстановително-лечебния процес, БРТ следва естествените пътеки за самолечение, кодирани във всеки орган, т.е. без да го нарушават и без да се противоречи на природните закони.

    Създадените съвременни програми за терапия, се основават на всички достижения на традиционната и източната медицински науки, квантовата физика и инженерните направления в човешката дейност. Чрез тях, може да се достигне до пълно излекуване и на т.нар. „нелечими” заболявания, без прием на химични или други неестествени за организма субстанции.

    Днес БРТ е дейност с високи постижения в профилактиката, лечението и оздравяване на човешкото тяло.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м