Пропускане към основното съдържание

AML : Програма Чиста кръв и здраво сърце

Програмата Чиста кръв и здраво сърце съдържа:✔️-Матрица Сибирски дихидрокверцетин с 96% пречистване.  Способна да възстанови и съхрани естествените защитни сили на организма ни и да удължи активното, жизнено и радостно дълголетие.

✔️-Матрица RoyalBloodFresh - естествен тромболитичен агент високоактивна натокиназа, разтваря съсиреци и не повишава естествената съсирваемост на кръвта в организма. При условия на правилно хранене, оптимално разтваря съсиреци, разгражда мазнините облекчава симптомите на тромбоза като изтръпване на ръцете. Лекува хипертония, мозъчна тромбоза и мозъчен кръвоизлив, тромбофлебит, токсични отравяния, ранно стареене.

✔️-Матрицата Течни подправки има пречистващо действие върху организма, противопростудно и жлъчегонно действие, нормализира кръвообращението, намалява кръвното налягане и укрепва сърдечния мускул, подобрява когнитивните процеси, стимулират функцията на черния дроб и бъбреците, подобрявакачеството на кръвта.

✔️-Матрица Trace Minerals - ефективни изцяло натурални микроелементи за поддържане на здравословни нива на PH.

✔️Бионалична форма на йод.

Програмата Чиста кръв и здраво сърце съдържа честоти на Шумановия резонанс за постигане на дълбоки медитативни състояния.

🚫 Противопоказания: деца под 6 години , бременност , индивидуална непоносимост.

Коментари

 1. 🌐 Программа 🌐

  🔴 Чистая кровь и Здоровье сердца 🔴

  📣 Программа содержит :

  ✔-матрица Сибирского дигидрокверцетина 96% очистки. Способен восстанавливать и сохранять естественную защиту нашего организма и продлевать на активное, наполненное самыми яркими и радостными красками долголетие.

  ✔-матрица RoyalBloodFresh натуральное тромболитическое вещество высокоактивная наттокиназа, растворяет сгустки и никак не повышает естественную свёртываемость крови в организме.При условии правильного питания , оптимально растворяет тромб, расщепляет жиры снимает симптомы тромбоза такие как онемение рук. Лечит гипертонию,Тромбоз сосудов головного мозга и кровоизлияния, тромбофлебит, токсическое отравление, раннее старение.

  ✔-матрица Жидкие специи оказывают на организм кровоочищающее потогонное противопростудное желчегонное действие, нормализует кровообращение, снижает давление и укрепляет сердечную мышцу, улучшает когнитивные процессы, стимулирует функции печени и почек, улучшает качество крови.

  ✔-матрица Трейс минералы эффективные полностью натуральные микроэлементы для поддержания здорового уровня PH.

  ✔Биодоступная форма йода.

  🟢 Программа содержит частоты Шумана пульсации природы для достижения глубоких медитативных состояний.

  🚫 Противопоказания: дети до 6 лет , беременность , индивидуальная непереносимость.
  Стоимость 1500

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м