Пропускане към основното съдържание

Програма Подмладяване и отслабване : AML

Състав на програмата Подмладяване и  отслабване

отслабване и подмладяване


 ✔️- Cell Food Matrix комбинира естествени мазнини и растителни екстракти, за да насърчи отслабването дори докато спите. Най-добрите съставки без вредни стимуланти, действат естествено и ефективно. 

✔️- матричен комплекс "Кожа, нокти, коса" - основният компонент е кератин , както и колаген. Този комплекс спомага за поддържане на еластичността и здравината на кожата и укрепва структурата на косата и ноктите. 

✔️- матрица Чист колагенов протеинов хидролизат.

✔️- матрица Биоактивен наноекстракт от семена на черен кимион в течно състояние. Подпомага обновяването и регенерацията на кожните тъкани, антиейдж ефект, подмладява, забавя естествените процеси на стареене, ускорява отслабването, антиоксидант, детокс.

Матрица от колоидно злато - повишава жизнеността, златната вода съдържа фулерени, които стимулират регенерацията на тъканите. Участва в синтеза на колаген, осигурява добро състояние на ноктите, кожата и косата. Също така предотвратява свиването и стареенето.

✔️- матрица Креатин монохидратът е една от най-популярните и най-добре проучени добавки в спортното хранене. Добавянето му спомага за увеличаване на силата и издръжливостта и подобрява нивата на издръжливост, тъй като тя се определя именно от способността на съединението да поддържа високи нива на АТФ в клетките.

Креатинът е основен елемент за преобразуването на енергията в организма! 

Съдържа фините енергийни честоти на сърцето, което ви позволява ефективно да спрете вътрешния диалог при медитация. Заемете удобна поза и оставете програмата да работи с енергийната ви система, оставяйки ви да се чувствате спокойни и присъстващи тук и сега 

Противопоказания: деца под 6-годишна възраст, бременност, индивидуална непоносимост.

Коментари

  1. 🌐 Программа 🌐

    🤫«Омоложение снижение веса»🤫

    📣Состав Программы:

    ✔- матрица Селл фуд сочетает в себе натуральные жиросжигатели и растительные экстракты, что способствует снижению веса даже во время сна. Лучшие ингредиенты без вредных стимуляторов, действует естественно и эффективно.

    ✔- матрица Комплекс " Кожа, ногти, волосы" - основной компонент кератин , а также коллаген. Состав позволяет сохранить упругость и эластичность кожи, укрепляет структуру волос и ногтей.

    ✔- матрица Чистый гидролизат белка коллагена.

    ✔- матрица Биоактивный нано-экстракт из жидкости семян, черного тмина. Способствует обновлению и регенерации тканей кожи, антивозрастной эффект, оказывает омолаживающее действие, замедляет естественные процессы старения, ускоряет процесс похудения, антиоксидант, детокс.

    ✔- матрица Коллоидное золото- повышает жизненный тонус, Золотая вода содержит Фуллерены которые стимулируют регенерацию тканей . Мощное противогрибковое действие. участвует в синтезе коллагена, обеспечивает хорошее состояние ногтей, кожи, волос. Тормозит увядание и старение.

    ✔- матрица Креатин моногидрат является одной из самых популярных и изученных добавок в спортивном питании. При его потреблении наблюдается увеличение силы и выносливости и повышение уровня предельных нагрузок, что объясняется способностью данного соединения сохранять высокий уровень АТФ в клетках.
    Креатин - необходимый элемент для превращения энергии в организме!

    ‼Содержит тонкоэнергетические частоты сердца что позволяет эффективно останавливать внутренний диалог в медитации. Займите удобную для вас позу и дайте программе работать с вашей энергетической системой, оставляя чувство спокойствия и присутствия здесь и сейчас

    🚫Противопоказания: дети до 6 лет , беременность, индивидуальная непереносимость.
    Стоимость 1500

    ОтговорИзтриване
  2. 10 любопитни факта за човешкото тяло

    1. В момента на раждането в мозъка на новороденото вече съществуват 14 000 000 000 нервни клетки и броят им до самата смърт на човек не се увеличава. Hапротив, след 25-годишна възраст броят им намалява със 100 000 всеки ден. За 1 минута, отделена за прочитането на 1 страница от книга, умират около 70 клетки. След 40-годишна възраст деградацията на мозъка се ускорява рязко, а след 50 – невроните (нервните клетки) започват да изсъхват и намаляват обема на мозъка.

    2. При раждането в тялото на детето има около 300 кости, а при възрастните остават около 206. Почти половината от тях се намират в китките на ръцете и стъпалата на краката.

    3. Кихането с отворени очи е невъзможно.

    4. Ноктите на пръстите на ръцете растат около 4 пъти по-бързо от ноктите на пръстите на краката.

    5. В своя живот човек сменя кожата си около 1000 пъти.

    6. Жените мигват с очи 2 пъти по-често от мъжете.

    7. Един от най-издържливите материали в човешкото тяло е косата. Един косъм може да издържи натоварване до три килограма. Общата дължина коса, която израства от главата на средностатистическия човек за цял живот, е 725 километра (Това са повече от 100 000 косъма, които растат по около 1.25 см на месец).

    8. Брадата на русите мъже расте по-бързо, в сравнение с тази на брюнетите.

    9. Човешкият мозък за 1 ден генерира повече електрически импулси от всички телефони по света, взети заедно.

    10. Човешкото тегло е средно с 2 килограма по-малко от това, което показва кантарът, когато той се тегли. Тези 2 кг са живеещите в него бактерии.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м