Пропускане към основното съдържание

Котка - лечител : AML Програма

Тази програма на Anton Matrix Lab има успокояващ и лечебен ефект.

В нея се използват хармоници на котешкото мъркане. Почти всички котки мъркат с честоти 25, 50 Hz, като хармоничните им честоти достигат 150 Hz.

Освен това средната честота на дишане на спящите котки е 46,2 пъти в минута, или 0,77 пъти в секунда.

Тази програма се състои от шест хармоники: 25 Hz, 50 Hz, 75 Hz, 100 Hz, 125 Hz и 150 Hz, като честотата на изохронния ритъм е 0,77 трептения в секунда.

Всяка хармоника има стъпка от 25 Hz, а амплитудата ѝ е пропорционална на големината на хармониката.

За разлика от кучетата, котките са отлични лекари, те умеят да се лекуват сами, затова например ракът при котките се среща десет пъти по-рядко, отколкото при кучетата.

Съществува теория, според която тайната на необикновеното здраве на котките и способността им да се лекуват от болести се крие именно в честотите на котешкото мъркане.

Котката навлиза в състояние на транс и използва тези честоти, за да настройва тялото си.

Котешкото мъркане има положителен ефект и върху хората и са написани много статии за терапевтичните свойства на котките.



Коментари

  1. Данная программа обладает успокаивающим и лечебным воздействием.



    В ней использованы гармоники кошачьего мурлыканья. Практически все коты мурлыкают на частотах 25, 50 Гц, с гармониками, доходящими до 150 Гц.



    Помимо этого частота дыхания спящего кота в среднем равна 46,2 раз в минуту или 0.77 раз всекунду.



    Настоящая программа состоит из шести тональностей: 25Гц, 50Гц, 75Гц, 100Гц, 125Гц и 150Гц, частота изохронного ритма равна 0.77 колебаний в секунду.



    Каждая гармоника имеет шаг 25Гц и ее амплитуда пропорциональна величине гармоники.



    В отличие от собак кошки отличные врачи, они умеют лечить сами себя, так например рак у кошек встречается в десятки раз реже, чем у собак.



    Существует теория, что секрет необычайного здоровья кошек и их способность излечивать самих себя от заболеваний заключается именно в частотах кошачьего мурлыканья.



    Кошка входит в состояние транса и использует эти частоты для настройки своего организма.



    Мурлыканья кошек также оказывают положительное воздействие и на человека, о лечебных свойствах кошек написано много статей.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м