Пропускане към основното съдържание

Медитация за възстановяване

Програма за хора, страдащи от меланхолия, униние, безразличие. 

За 25 минути Медитацията за възстановяване ще облекчи стреса и напрежението, ще възстанови работоспособността, ще повиши концентрацията, ще повлияе положително на продуктивността ви. 

Човекът, който слуша Медитацията за възстановяване, ще се озове в атмосферата на природата, а честотите на алфа ритъма в диапазона 9-11Hz, ще ви помогнат не само да се отпуснете, но и да се заредите с енергия.

Матричната аура на тази програма ще ви помогне да се влюбите отново в хората и живота.

✔️Препоръчително е да работите с тази програма като с медитация. При работа с програмата очите винаги трябва да са затворени, а слушателят да се концентрира върху дишането.Как да медитираме?

 ✔️Заемете удобна за тялото позиция, затворете очи, спрете вътрешния диалог и след няколко минути ще навлезете в приятно състояние на релаксация. За нормален човек това отнема около 8 минути. Препоръчително е преди медитация да изпиете чаша чиста вода.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м