Пропускане към основното съдържание

ВАЖНО

Всички матрици на Гаряев, биорезонансни файлове и звукови копия на лекарства публикуваме единствено в нашите 
Телеграм група https://t.me/wavegenetix и Telegram канал https://t.me/vbrt369

Антипаразитарна програма 4

Антипаразитарна програма 4 се състои от 2 части. Това е първият път, в който правим подобна работа! Аудиозаписът на услугата беше прехвърлен на паметта на водата с помощта на устройство, изработено в нашата лаборатория, което позволява прехвърляне на информацията от файла върху водата или директно третиране на акупунктурата на пациента.

Антипаразитна програма #4_1, #4_2 :

ЧАСТ #4 (състояща се от 2 файла) :

Част 1 - Квантово копие на събитието "Църковно прочистване на преподобния Амвросий Оптински. Силна молитва срещу болестите на магьосничеството и джинса. 

- Матрица Коприва, Репей и Глухарче.

- Матрица Пелин 

Част 2 - Програма за хармонична настройка 32-64-128-256-512Hz

Настройване на енергийното тяло Кристални чаши.

- Матрица горчив пелин

Коментари

 1. Рады вам представить Продолжение сильнейшей программы очистки и защиты от негативного влияния.
  Антипаразитарная 4 !
  Состоит из 2ух частей. Впервые мы проделали такую работу! Аудио запись священнослужения была перенесена на память воды с помощью построенного в нашей лаборатории прибора который даёт возможность переносить на воду или лечить напрямую на акупунктуру пациента информацией из файла.

  🔬Программа Антипаразитарная №4_1, №4_2 :

  №3.«Активное очищение биополя человека.»

  ЧАСТЬ № 4 (состоит из 2ух файлов) :
  ч1-Квантовая копия события "Церковная Отчитка Преподобного Амвросия Оптинского. Сильная Молитва от Болезней Порчи и Сглаза "
  - матрица Крапива Лопух Одуванчик.
  - матрица Полынь обыкновенная

  ч2- Программа настройки гармоник 32-64-128-256-512Гц
  Настройка энерго тела Хрустальными чашами.
  - матрица Полынь Горькая

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м