Пропускане към основното съдържание

ВАЖНО

Всички матрици на Гаряев, биорезонансни файлове и звукови копия на лекарства публикуваме единствено в нашите 
Телеграм група https://t.me/wavegenetix и Telegram канал https://t.me/vbrt369

Протефлазид - Proteflazid

Протефлазид, произвеждан от фармацевтичната компания Ecopharm, е друго местно лекарство, което си струва да бъде тествано за ефективността му при превенцията и лечението на COVID-19. Протефлазид е комбиниран продукт, съдържащ билки от Deschampsia cespitosa и Calamagrostis epigejos, който е доказал ефективността си срещу грипни вируси и други патогени на ОРВИ, херпес, хепатит, цитомегаловирус, папилома и някои други вируси. 



Изследването показва, че флавоноидите, основната активна съставка на лекарството, потискат синтеза на вирусна ДНК и РНК в заразените клетки, като инхибират активността на вирус-специфичните РНК и ДНК полимерази, тимидин киназата и обратната транскриптаза. На молекулярно ниво е наблюдавано инхибиране на основната коронавирусна протеаза 2019-nCoV, което води до инхибиране на сглобяването и производството на вирусни частици. Това означава, че лекарството Proteflazid има два необходими механизма на действие (инхибитор на РНК полимеразата и инхибитор на протеазата) за клиничната му употреба при лечението на ОРВИ и коронавирусни инфекции. 

Препаратът е модулатор на апоптозата, като увеличава действието на индуциращите апоптозата фактори, като например активира каспаза-9, способства за по-бързото елиминиране на инфектираните с вируса клетки и за първична профилактика на хроничните заболявания при латентни вирусни инфекции.  

Като се имат предвид многобройните механизми на пряко действие на активните съставки на лекарството върху коронавируса, не се наблюдава лекарствена резистентност и вирусният товар се намалява до нива, контролирани от имунната система. Разработчиците на лекарството напомнят, че ефикасността му е максимална, когато се прилага рано или, още по-добре, когато се използва профилактично. 

Ефикасността на лекарството, съдържащо зелена тръстика и ливадна трева, е подробно проучена в Института по епидемиология и инфекциозни болести на името на Л. Громашевски. Ефикасността на лекарството, съдържащо тръстикова трева, е изследвана подробно в Института по епидемиология и инфекциозни болести "Л. В. Громашевски" от началото на 90-те години на миналия век. Действието му е изследвано по 2 начина - чрез компютърни симулации директно с модела на коронавирус 2019-nCoV и чрез тестване на действието му върху 2 клетъчни култури, заразени с коронавирус на трансмисивен гастроентерит по свинете, свързан с 2019-nCoV2, който сега е причинил пандемията. 

Лекарството показа потискане на репликацията на коронавируса в клетъчната култура с 5-6 логаритма, или милион пъти (за справка: високоефективно антивирусно лекарство е такова, което може да потисне вирусната репликация с 2 логаритма, или 100 пъти).

Коментари

  1. Протефлазид
    Еще одним среди отечественных препаратов, которые достойны того, чтобы проверить их на эффективность в профилактике и лечении COVID-19, можно назвать Протефлазид, производства фармацевтической компании «Экофарм» — комбинированный препарат, содержащий траву вейника наземного и луговика дернистого, который показал свою эффективность против вирусов гриппа и других возбудителей ОРВИ, герпеса, гепатитов, цитомегаловируса, папиломы и некоторых других вирусов.

    Научные исследования показали, что основное действующее вещество препарата — флавоноиды — ингибируют синтез ДНК и РНК вирусов в инфицированных клетках благодаря угнетению активности вирусоспецифических РНК- и ДНК-полимераз, тимидинкиназы и обратной транскриптазы. На молекулярном уровне отмечено ингибирование главной протеазы коронавируса 2019-nCoV, в результате чего тормозится сборка и производство вирусных частиц. То есть, лекарственный препарат Протефлазид обладает двумя необходимыми механизмами действия (ингибитор РНК-полимеразы и протеазы) для применения его в клинических условиях при лечении ОРВИ и коронавирусных инфекций.

    Препарат является модулятором апоптоза, усиливая действие апоптоз-индуцирующих факторов, а именно, активируя каспазу-9, способствует более быстрой элиминации пораженных вирусом клеток и первичной профилактике возникновения хронических заболеваний на фоне латентных вирусных инфекций.

    Учитывая множественные механизмы прямого действия на коронавирус активных компонентов указанного препарата, лекарственной устойчивости не возникает, и вирусная нагрузка снижается до контролируемых иммунной системой уровней. Разработчики лекарства напоминают, что его эффективность максимально достигается при раннем назначении или еще лучше — профилактическом применении.

    Эффективность препарата, содержащего траву вейника наземного и луговика дернистого, детально изучали в Институте эпидемиологии и инфекционных болезней им. Л.В. Громашевского с начала 1990-х годов. Его действие исследовали по 2 направлениям — методом компьютерного моделирования непосредственно с моделью коронавируса 2019-nCoV, а также тестированием действия на 2 культурах клеток, зараженных коронавирусом трансмиссионного гастроэнтерита свиней, родственным 2019-nCoV2, который сейчас вызвал пандемию.

    Препарат продемонстрировал подавление репликации коронавируса в клеточной культуре на 5-6 логарифмов, или в миллион раз (для справки: высокоэффективным противовирусным препаратом считается такой, который может подавить репликацию вируса на 2 логарифма, то есть в 100 раз).

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м