Пропускане към основното съдържание

Трехалоза - Trehalose : МГА

ADARIS квантова медитация трехалоза музика



Някои от физиологичните ефекти на медитацията включват:


  • Стабилизиращ ефект върху нивата на кръвното налягане
  • Намаляване на сърдечната честота и честотата на дишане
  • Намаляване на хормоните на стреса в организма
  • Повишава умствената бдителност
  • Укрепване на имунната система
  • Стабилизира активността на мозъчните вълни
  • Повишаване на енергията и жизнеността

Някои от психологическите ефекти на медитацията включват:

  • Намалява стреса, тревожността и депресията
  • Намалява страховете, фобиите и страха от смъртта
  • Подобрява се настроението, способността да се наслаждаваме на живота
  • Повишена самоувереност
  • Подобряване на вниманието
  • Подобрена способност за концентрация
  • Повишена способност за контрол на емоциите
  • Повишаване на интелигентността и организираността

Въздействие върху тялото на слушателя и предаване на квантова информация за веществото трехалоза

Трехалозата предизвиква автофагия (важен механизъм за удължаване на живота)

Трехалозата силно активира автофагията по независим от mTOR път. Обикновено автофагията се индуцира чрез намаляване на активността на гена mTOR. Но съществуват и алтернативни пътища. Трехалоза - тя стимулира автофагията чрез повишаване на нивото на белтъка LC3-II, който участва в процесите на автофагия. Трехалозата също така стимулира синтеза на шаперони (белтъци на топлинния шок), като по този начин повишава устойчивостта на стрес.

Невропротективен ефект.

Недостатъчната агрегация на протеините е ключов механизъм в патогенезата на редица невродегенеративни заболявания. Една от основните стратегии, чрез които клетките се опитват да се справят с анормалната протеинова агрегация, е автофагията - вътреклетъчно разграждане на агрегираните протеини. Неотдавна беше установено, че трехалозата притежава редица уникални свойства, които показват потенциалната ѝ ефективност при предотвратяването на невродегенерацията. Така например трехалозата предпазва клетките от хипоксично и аноксично увреждане и потиска агрегацията на протеините. Резултатите от in vivo проучвания показват положителното въздействие на трехалозата върху клетките и поведението при животински модели на невродегенеративни заболявания.

При животински модели на невродегенеративни заболявания, включително болестта на Алцхаймер, Паркинсон и Хънтингтън, е доказано, че трехалозата намалява нивата на токсичните протеинови агрегати и увеличава аутофагията, има невропротективен ефект, подобрява клиничните симптоми (особено двигателната активност) и подобрява преживяемостта. Въз основа на експериментални данни учените стигат до заключението, че трехалозата може да бъде ефективна за подобряване на функционалните резултати при посттравматични мозъчни увреждания.

По този начин експерименталните данни предполагат, че трехалозата може да предотврати невродегенеративни нарушения чрез стабилизиране на протеините и насърчаване на автофагията. В същото време трехалозата няма токсични ефекти дори когато се прилага във високи концентрации за дълъг период от време, което проправя пътя за клинични изследвания на ефектите ѝ върху човешката тапатия.

Стабилизатор на настроението

Феноменът на повишената автофагия от трехалозата е предложен за разработване на антидепресанти и лекарства за стабилизиране на настроението.

В Катедрата по клинична биохимия и фармакология към Медицинския факултет на Университета в гр. Бен-Гурион (Израел), активността на трехалозата е изследвана при животински модели на депресия и мания. Резултатите от изследването потвърдиха антидепресивните свойства на трехалозата. Предполага се, че положителните промени в поведението може да са свързани с ефекта на дизахарида за засилване на автофагията.

ПРАВИЛА ЗА УПОТРЕБА

Настройте се на аудиовизуалната програма, преди да я слушате. Трябва да сте напълно отпуснати и в покой.

Съсредоточете вниманието си върху видеото, по възможност без странични мисли.

Припомнете си най-силните положителни емоции, които сте изпитвали в живота си.

Съсредоточете се върху собствените си чувства, върху това, което чувствате, обикновено вълна от положителна енергия, която бързо се изтласква, прочиствайки енергийните центрове в тялото. В този момент се потопете максимално в слушането на аудиовизуалната програма, не забравяйте, че не трябва да се разсейвате с нищо (изключете телефона си или известието в Skype и т.н.). Бъдете насаме в отделна стая, никой не трябва да ви безпокои, докато работите с аудиовизуалната програма.

Как Адарис създават квантова музика с помощта на лазерна спектроскопия ?

СТЪПКА 1) Квантов спектър PLR поляризация от трехалоза.wav

Това е разчитане на квантов спектър от веществото техалоза в режим на насрещен лъч на холограмата на стоящата вълна по Денисюк от специализиран лазерен блок. И преобразуване на този спектър в чуваеми честоти на речта. (това е матрицата на Гаряев). Въз основа на нея ще създадем музикална композиция за медитация.


СТЪПКА 2) Квантов спектър, преведен в ноти.

Това е следващата стъпка за създаване на мелодия на веществото.

Където файл 1) се преобразува в ноти. Взема се целият спектър на амплитудния отговор на файла и въз основа на тези данни вече се наслагват ноти, базирани на нивото на амплитудния отговор на спектъра. Това може да се сравни с 3D моделирането, когато текстурите се прилагат към математическа рамка, която повтаря точно копие на оригиналния модел, за да се създаде обща картина на модела. Никога не използвайте този файл.


СТЪПКА 3) Квантова музика на материята.mp3


Това е ПРЕДНАЗНАЧЕНАТА последна стъпка в създаването на квантова музика на материята.

Когато върху нотите се наслагват различни инструменти и по този начин нотите се свирят от Оркестър в множество инструменти.


СТЪПКА 4) Квантовата музика на материята се смесва с оригиналния спинов (квантов) спектър на материята


Това е моментът, когато квантовият спектър на поляризация PLR от трехалозата, разчетен от лазера, се смесва със съществуващата мелодия на материята (СТЪПКА 3), за да не ви пречи да слушате песента, когато силата на спиновия поляризационен спектър се намалява и фотомимичната мелодия се извежда на преден план. Получавате две в едно. Това е изключително удобно за слушане.





Коментари

  1. Некоторые из физиологических эффектов медитации включают:

    Стабилизирующее действие на уровень артериального давления
    Снижение пульса и частоты дыхания
    Снижение содержания гормонов стресса в организме
    Повышение умственной активности
    Укрепление иммунитета
    Стабилизация волновой активности мозга
    Заряд энергии и бодрости

    Некоторые из психологических эффектов медитации включают:

    Снижение уровня стресса, беспокойства и депрессии
    Снижение страхов, фобий, страха смерти
    Улучшение настроения, способность радоваться жизни
    Повышение уверенности в себе
    Повышение внимательности
    Улучшение способности концентрироваться
    Усиление способности контролировать эмоции
    Повышение уровня интеллекта и организации мышления



    Влияние на тело слушателя и передача квантовой информации о веществе трегалоза

    Трегалоза вызывает аутофагию ( важный механизм продления жизни )

    Трегалоза сильно активирует аутофагию через независимый от mTOR путь. Аутофагия обычно вызывается снижением активности гена mTOR. Но есть и альтернативные способы. А вот и трегалоза — она ​​стимулирует аутофагию за счет повышения уровня белка LC3-II, который участвует в процессах аутофагии. Трегалоза также стимулирует синтез шаперонов (белков теплового шока), повышая стрессоустойчивость.

    Нейропротекторное действие.
    Недостаточная агрегация белков является ключевым механизмом в патогенезе ряда нейродегенеративных заболеваний. Одной из основных стратегий, с помощью которых клетки пытаются справиться с аномальными белковыми агрегатами, является аутофагия — внутриклеточная деградация агрегированных белков. Недавно было обнаружено, что трегалоза обладает рядом уникальных свойств, которые указывают на ее потенциальную эффективность в предотвращении нейродегенерации. Таким образом, трегалоза защищает клетки от гипоксических и аноксических повреждений и подавляет агрегацию белков. Результаты исследования in vivo продемонстрировали положительное влияние трегалозы на клетки и поведение на животных моделях нейродегенеративных заболеваний.

    На животных моделях нейродегенеративных заболеваний, включая болезнь Альцгеймера, болезнь Паркинсона и болезнь Хантингтона, было показано, что трегалоза снижает уровни токсичных белковых агрегатов и увеличивает таутофагию, а также оказывает нейропротекторное действие, улучшает клинические симптомы (в частности, двигательную активность) и улучшает выживаемость. Основываясь на данных экспериментальных исследований, ученые пришли к выводу, что трегалоза может быть эффективной в улучшении функциональных исходов посттравматического повреждения головного мозга.
    Таким образом, экспериментальные данные предполагают, что трегалоза может предотвращать нейродегенеративные расстройства, стабилизируя белки и способствуя аутофагии. В то же время трегалоза не оказывает токсического действия даже при длительном применении в высоких концентрациях, что открывает путь для клинических исследований ее влияния на таупатии человека.

    Стабилизатор настроения
    Феномен усиления аутофагии трегалозой было предложено использовать при создании антидепрессантов и лекарств, стабилизирующих настроение.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м