Пропускане към основното съдържание

Електролити : Матрица на Гаряев (AML)

Матрица за захранване с електролити

Електролитите са минерални съединения, които се намират в телесните течности. Натрият, калцият, калият, хлорът и магнезият са електролити. Те спомагат за поддържането на водния баланс в човешкото тяло. Освен това всеки електролит има уникална функция, като подпомага правилното функциониране на мускулите, нервите и вътрешните органи:

Электролиты


Натрият регулира баланса на водата извън клетките, като позволява на мускулните влакна да реагират на нервните импулси 

Калият поддържа баланса на водата вътре в клетката, важен е за регулиране на налягането и свиването на сърдечния мускул

Важно: Калият и натрият работят съвместно, затова е важно да се провери дали те постъпват в организма заедно. 

Магнезият помага за правилното функциониране на мускулите и нервната система.

Калцият прави костите и зъбите ви здрави и играе роля в провеждането на нервните импулси.


🚫 Внимание: противопоказания : Бременност, кърмене, деца под 5-годишна възраст.

Слушането на матрицата не изключва посещението при Вашия лекар.


Задачата на електролитите е да предават електрически импулси. Освен това електролитите участват в регулирането на различни телесни системи, поддържат водния баланс в тъканите, спомагат за пренасянето на хранителни вещества вътре в клетките и метаболитни продукти в обратна посока. Функцията на нервната система и мускулите, производството на хормони и други функции също зависят от нормалния електролитен баланс.


Например дисбалансът на натрий може да причини хипертония чрез увеличаване на масата на кръвта, което принуждава сърцето да изпомпва повече кръв за единица време. Кръвното налягане се повишава.  Електролитите са соли, които образуват отрицателни и положителни йони, когато се разтворят във вода. Най-важните катиони са натрий, калий, калций и магнезий, а анионите са хлор, фосфат, сулфат и хидрогенкарбонат.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Тридемия от Биомедис

ТРИДЕМИЯ :  През декември 2022 г. Biomedis организира уебинар, посветен на нов проблем в света - появата на 3 вируса едновременно, които не щадят нито децата, нито възрастните. Тази епидемия се нарича ТРИДЕМИЯ Беше представен и списък с честоти за комплекса срещу този бич от Biomedis, наречен "ТРИДЕМИЯ 22-23". Въз основа на този списък се формира едноименен комплекс, който се предлага в два вида модулация (файловете в ОРИГИНАЛ) kick_swg12  АЧХ Комплексът ТРИДЕМИЯ включва честоти за следните програми: (на руски)  Активная защита Респираторно-сентициальный вирус Голосовые связки, раздражение  Дыхательные пути к.ч. Респираторно-сентициальный вирус Ринит общий Воспаление горла Боль в горле Грипп базовый Grippe virus A Свиной грипп H1N1- Swine Flu Свиной грипп 1 Свиной грипп 2 Свиной грипп 3 Свиной грипп 4 Свиной грипп 5 Свиной грипп 6 Influenzum toxic Грипп лихорадка Дренаж CoronaVirus Human Coronavirus Wuhan 2020 NEW mutated CoronaVirus SARS Воспаление при ОРВИ базовая Воспалени