Пропускане към основното съдържание

ВАЖНО

Всички матрици на Гаряев, биорезонансни файлове и звукови копия на лекарства публикуваме единствено в нашите 
Телеграм група https://t.me/wavegenetix и Telegram канал https://t.me/vbrt369

Електролити : Матрица на Гаряев (AML)

Матрица за захранване с електролити

Електролитите са минерални съединения, които се намират в телесните течности. Натрият, калцият, калият, хлорът и магнезият са електролити. Те спомагат за поддържането на водния баланс в човешкото тяло. Освен това всеки електролит има уникална функция, като подпомага правилното функциониране на мускулите, нервите и вътрешните органи:

Электролиты


Натрият регулира баланса на водата извън клетките, като позволява на мускулните влакна да реагират на нервните импулси 

Калият поддържа баланса на водата вътре в клетката, важен е за регулиране на налягането и свиването на сърдечния мускул

Важно: Калият и натрият работят съвместно, затова е важно да се провери дали те постъпват в организма заедно. 

Магнезият помага за правилното функциониране на мускулите и нервната система.

Калцият прави костите и зъбите ви здрави и играе роля в провеждането на нервните импулси.


🚫 Внимание: противопоказания : Бременност, кърмене, деца под 5-годишна възраст.

Слушането на матрицата не изключва посещението при Вашия лекар.


Задачата на електролитите е да предават електрически импулси. Освен това електролитите участват в регулирането на различни телесни системи, поддържат водния баланс в тъканите, спомагат за пренасянето на хранителни вещества вътре в клетките и метаболитни продукти в обратна посока. Функцията на нервната система и мускулите, производството на хормони и други функции също зависят от нормалния електролитен баланс.


Например дисбалансът на натрий може да причини хипертония чрез увеличаване на масата на кръвта, което принуждава сърцето да изпомпва повече кръв за единица време. Кръвното налягане се повишава.  Електролитите са соли, които образуват отрицателни и положителни йони, когато се разтворят във вода. Най-важните катиони са натрий, калий, калций и магнезий, а анионите са хлор, фосфат, сулфат и хидрогенкарбонат.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м