Пропускане към основното съдържание

ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНОВИ ЛИСТА : Матрица на Гаряев AML

В състава на екстракта от маслинови листа влизат : 

  • Витамини A, C, D, E, K
  • Рутин, който е мощен антиоксидант и нормализира обмяната на мазнините и въглехидратите.
  • Тирозол - истински природен антидепресант, който не позволява на апетита да се прояви и действа върху концентрацията на вниманието
  • Олеанолова киселина, която е ценена заради противовъзпалителното си действие.
  • Хидрокситирозол - друг антиоксидант в маслиновия екстракт, 10 пъти по-ефективен от зеления чай.
  • Олеуропеин - полифенол с универсални свойства, които въздействат върху човешкия организъм като цяло.

Екстракт от листа на маслиново дърво Olife


На екстракта от от листа на маслини се приписва способността да помага при отслабване, да решава проблеми с отслабена коса и да се грижи за устната кухина. 


ЕКСТРАКТЪТ ОТ МАСЛИНОВИ ЛИСТА СЕ БОРИ С ВЪЗПАЛЕНИЯТА

Олеуропеинът в маслиновия екстракт има противовъзпалителни свойства. Същите маслинови листа могат да бъдат и първата линия на защита на вашето здраве.


ЕКСТРАКТЪТ ОТ МАСЛИНОВИ ЛИСТА ПОМАГА ПРИ ЛЕЧЕНИЕТО НА АРТРИТ

Тази точка следва автоматично от предишната. Същият олеуропеин помага за предотвратяване на ревматоиден артрит, както показват пилотни проучвания. 


ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНОВИ ЛИСТА КАТО ПРЕВЕНЦИЯ НА РАКА

Някои експерименти с антиоксиданти върху животни са показали добри резултати - маслината може да предотврати рак на гърдата, пикочния мехур, простатата и кожата. 


ЗАПАЗВА КОГНИТИВНИТЕ СПОСОБНОСТИ

Олеуропеинът помага за намаляване на мозъчното възпаление, свързано с болестта на Алцхаймер и Паркинсон", Това вещество стимулира процеса, отговорен за борбата с потенциалните причини за влошаване на когнитивните способности


ПОНИЖАВА НИВАТА НА ХОЛЕСТЕРОЛА И КРЪВНАТА ЗАХАР.

Проучванията показват значително намаляване на повишените нива на холестерола, кръвната захар и хемоглобина при пациенти с диабет, приемащи екстракт от маслинови листа.  Компонентите в него предотвратяват образуването на съединения, които допринасят за диабета.

Екстрактът от маслини контролира нивата на глюкозата в организма и има хипергликемичен ефект. Това означава, че ще бъдете предпазени от скокове на кръвната захар.

ПОЛЕЗЕН ЗА СЪРДЕЧНАТА ДЕЙНОСТ

Ползите от екстракта от маслини за сърцето се изразяват не само в понижаване на кръвното налягане. Доказано е, че съединенията в маслиновите листа помагат и за предотвратяване на образуването на артериални плаки. А именно те са пряко свързани с инфарктите и инсултите.Един от най-важните компоненти, извлечени от маслинови листа e OLEUROPEIN .

Oleuropein има изразено спазмолитично действие, понижава кръвното налягане, възстановява сърдечния ритъм, намалява нивото на холестерола в кръвта. Освен това, помага за поддържането на добро активиране на тромбоцитите. Oleuropein има положителен ефект върху генната експресия, забавя стареенето на човек в специализирани клетки на кожата

Олеанолова киселина


Oлеинова киселина, има антитуморни и антивирусни свойства.Олеаноловата киселина е ефективна за защита срещу химическо увреждане на черния дроб. Установено е, че олеаноловата киселина има слаба анти-HIV и слаба анти-HCV активност. Олеаноловата киселина и нейните производни имат хепатопротективен и противовъзпалителен ефект, антитуморна активност. Важно-има антимикробни и антивирусни ефекти, има функция на антиоксидант и може да подобри имунната функция.

Тирозол


Защитава здравите клетки от оксидативен стрес, повишава резистентността на тъканите на различни органи към увреждане.

Хидрокситирозол - най-мощният антиоксидант


Хидрокситирозолът принадлежи към класа на полифенолите, който се получава от листата заедно с аскорбинова и олеанолова киселини, хесперидин, рутин и лутеин.


Комплексът от тези вещества може да забави процеса на стареене поради неговите антиоксидантни свойства. Те имат противовъзпалителни ефекти, допринасят за защита от неблагоприятни ефекти от околната среда.

Рутин


Рутин влияе на действието на витамин С и е от особено значение за хората, тъй като се отнася до онези вещества, които не могат да се развият самостоятелно от тялото.

Комплексът от вещества, съдържащи се в маслиновите листа, има широк спектър от въздей- ствия върху човешкото здраве.

Основни направления на действия на OLIFE :


– Регулиращи артериалното налягане свойства, нормализира се циркулирането на кръвта.

– Подпомага доставянето на кислород до периферната нервна система и мозъка.

– Подпомага подобряването паметта и концентрацията.

– Комплексът от вещества в OLIFE има съдоразширяващо действие .

– Премахва излишъка от захар в кръвта , мазнини и млечна киселина ..

– Регулира се в организма мастната обмяна.

– Холестерола се понижава .

– Енергизиращо действие и премахване на умората .

– Намаляване хроничния запек .

– Повишава имунна защита на тялото

– OLIFE помага при кожни състояния - псориазис .

– Намалява задържането на течности и има успехи при целулит

– Минерализацията на костите се стимулира.

–Възпаленията на храносмилателната система се облекчават .

–OLIFE забавя процеса на стареене на кожата .

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Тридемия от Биомедис

ТРИДЕМИЯ :  През декември 2022 г. Biomedis организира уебинар, посветен на нов проблем в света - появата на 3 вируса едновременно, които не щадят нито децата, нито възрастните. Тази епидемия се нарича ТРИДЕМИЯ Беше представен и списък с честоти за комплекса срещу този бич от Biomedis, наречен "ТРИДЕМИЯ 22-23". Въз основа на този списък се формира едноименен комплекс, който се предлага в два вида модулация (файловете в ОРИГИНАЛ) kick_swg12  АЧХ Комплексът ТРИДЕМИЯ включва честоти за следните програми: (на руски)  Активная защита Респираторно-сентициальный вирус Голосовые связки, раздражение  Дыхательные пути к.ч. Респираторно-сентициальный вирус Ринит общий Воспаление горла Боль в горле Грипп базовый Grippe virus A Свиной грипп H1N1- Swine Flu Свиной грипп 1 Свиной грипп 2 Свиной грипп 3 Свиной грипп 4 Свиной грипп 5 Свиной грипп 6 Influenzum toxic Грипп лихорадка Дренаж CoronaVirus Human Coronavirus Wuhan 2020 NEW mutated CoronaVirus SARS Воспаление при ОРВИ базовая Воспалени