Пропускане към основното съдържание

Калеа : Матрица на Гаряев (AML Calēa zacatēchichi)

Калеа е екзотичен ентеоген, който влияе върху реалността и контрола на сънищата, използван като инструмент за осъзнато сънуване.

Calēa zacatēchichi


Използвана е от индианците, за да се свързват с психичния свят на сънищата и да получават послания оттам. Сънищата стават по-ярки, ясни и интензивни.

Стимулира REM фазата на съня, в която хората сънуват, което означава, че сънищата са по-ярки и се запомнят много по-добре, като се увеличава времето за тяхното припомняне.

 Калеа има и благоприятен ефект върху целия организъм:

  • Има успокояващо действие, което нормализира съня;
  • Облекчава тревожността и объркването;
  • регулира стомашно-чревния тракт;
  • Помага на човек да изхвърли паразитите от тялото.

🚫 Внимание: противопоказания бременност, кърмене , деца под 5 години.


Kalea Zacatecici (Божествено листо, Билка за сънища) е растение, дошло при нас от южноамериканските индианци, е една от най-популярните билки за тези, които практикуват осъзнато сънуване. Чаят от калеа прави сънищата по-ярки и реалистични и увеличава вероятността за навлизане в ОС. В допълнение към ярките и продължителни сънища, пиенето на Калеа подобрява заспиването и повишава когнитивните способности.

Правила за употреба на Калеа

За правилното и изразено действие на калей за сънища е необходимо да се спазват няколко правила:

  • Курсът на употреба на калеа трябва да бъде съпроводен с отказ от каквито и да било вещества, променящи съзнанието, най-вече алкохол. Препоръчва се също така да се въздържате от тежка и мазна храна.
  • Калеа трябва да се приема непосредствено преди лягане. Ефектът му започва около 10 минути след приемането му, като по това време вече трябва да сте легнали под одеялото)
  • Тъй като калеа има много горчив вкус, много хора практикуват пушенето му. По наше мнение обаче това е превод на продукта, тъй като не дава необходимия ефект.
  • Курсът на приемане на калеа не трябва да надвишава десет дни без почивка. Най-ефективната схема е: 5-2-5. Пет дни ежедневен прием, два дни почивка, отново пет дни прием. Ефектът на калеа е кумулативен, като първите промени ще усетите след около 3 дни от приема му.Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Тридемия от Биомедис

ТРИДЕМИЯ :  През декември 2022 г. Biomedis организира уебинар, посветен на нов проблем в света - появата на 3 вируса едновременно, които не щадят нито децата, нито възрастните. Тази епидемия се нарича ТРИДЕМИЯ Беше представен и списък с честоти за комплекса срещу този бич от Biomedis, наречен "ТРИДЕМИЯ 22-23". Въз основа на този списък се формира едноименен комплекс, който се предлага в два вида модулация (файловете в ОРИГИНАЛ) kick_swg12  АЧХ Комплексът ТРИДЕМИЯ включва честоти за следните програми: (на руски)  Активная защита Респираторно-сентициальный вирус Голосовые связки, раздражение  Дыхательные пути к.ч. Респираторно-сентициальный вирус Ринит общий Воспаление горла Боль в горле Грипп базовый Grippe virus A Свиной грипп H1N1- Swine Flu Свиной грипп 1 Свиной грипп 2 Свиной грипп 3 Свиной грипп 4 Свиной грипп 5 Свиной грипп 6 Influenzum toxic Грипп лихорадка Дренаж CoronaVirus Human Coronavirus Wuhan 2020 NEW mutated CoronaVirus SARS Воспаление при ОРВИ базовая Воспалени