Пропускане към основното съдържание

Дамиана : Матрица на Гаряев (AML Turnera diffusa)

От древни времена дамианата е известна като афродизиак (възстановяващ сексуалната активност) и психоактивно средство.

   И до днес шаманите използват "напитката на истинската реалност", за да определят причините за болестите, да пътуват из невидимия за обикновеното око свят на гората, да общуват с духовете на растенията и животните, да извършват ритуали, посветени на потапянето в света на митовете и легендите.

дамиана


Листата на дамиана се препоръчват:

 • при репродуктивни смущения;
 • при намалена еректилна функция и либидо (активиране на половите хормони, увеличаване на притока на кръв към тазовите органи);
 • за повишаване на психоемоционалния тонус;
 • като леко седативно средство, което подобрява настроението, намалява тревожността, бори се с пристъпите на безпокойство;
 • за нормализиране на нивата на кръвната захар;
 • за облекчаване на главоболие;
 • при нарушения в менопаузата, тъй като облекчава симптомите, характерни за менопаузата, и по-специално намалява честотата на горещите вълни.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: използвайте с повишено внимание при хора, страдащи от диабет и е строго забранено за бременни жени, тъй като Дамиана може да предизвика аборт, кърмене , деца под 5 години.

Коментари

 1. Дамиана известна со време́н индейцев Майя.❤️


  Растение является продуктивным антидепрессантом, оно мягко успокаивает и особенно ценно при сексуальных расстройствах. Обычно, подобные проблемы проявляются из-за наличия эмоциональной подавленности. Дамиана возвращает человеческому организму бодрость, наполняет энергией и молодостью.
  Полезные качества травы
  Первое, что стоит упомянуть – это лечение депрессии, тревожных состояний.
  Еще трава позволяет быстро и просто излечится от нервного истощения, полового бессилия и атонического запора.
  В строении травы имеются в наличии разнообразные компоненты, что демонстрируют антисептическое воздействие на организм, в особенности они положительно влияют на мочеполовую систему, корректируют показатели сахара в кровотоке.
  Еще трава благотворно воздействует на деятельность ЖКТ, положительно влияет на репродуктивную систему, нормализует гормональный статус.
  Растение крайне полезно во время менопаузы, ведь тогда она понижает частоту и интенсивность приливов.
  Что же касается мужчин, то трава улучшает и стимулирует выработку спермы, убирает все симптомы аденомы простаты.
  Растение активно применяют в виде возбуждающего продукта как сильный, так и прекрасный пол.
  Что же можно сказать об дамиана как об афродизиаке? Трава повышает либидо, усиливает удовольствие от близости.
  Чем все объясняется? Все просто, в строении травы имеются флавоноиды, поэтому продукт применяется для терапии половой дисфункции. Многие средства от импотенции имеют в своем составе добавку дамианы.
  Трава применяется еще и для поднятия настроение. Растение демонстрирует седативный эффект, улучшает настроение, понижает беспокойство и не позволяет приступам тревоги беспокоить человека. Трава позволяет излечивать аффективные расстройства, неврозы, ипохондрию.
  Кустарник помогает избавиться от головных болей. Из него готовят целебный чай, который активно потребляют на Карибских островах.
  Трава лечит нарушения менструального цикла, запоры, астму, ночные недержания и венерические недуги.

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м