Пропускане към основното съдържание

Lady Care - аюрведа : Матрица на Гаряев (AML)

Капсулите Lady Care са идеално средство за поддържане на здравето на пикочно-половата система при жените. То не само избавя от гинекологичните проблеми, но и подобрява цялостното здравословно състояние. Тази естествена комбинация от лечебни билки повлиява баланса на женските хормони, възстановява здравословната физиология и поддържа емоционалното равновесие. Този продукт действа като ендокринен регулатор и коригира хормоналния дисбаланс.

Lady Care - аюрведа


Аюрведичните компоненти на тази формула съдържат балансиран състав от женски фитохормони. Подмладява пикочно-половата система, укрепва организма и подобрява състоянието на кожата. Предотвратява женски проблеми като болезнена и нередовна менструация, левкорея. Помага при слабост, безпокойство и стомашно разстройство. Премахва желязодефицитната анемия, която обикновено съпътства женските заболявания, тъй като е добър източник на желязо. Стимулира синтеза на хормоните на хипофизата, като повишава нивото на прогестерона, повишава либидото и активността на половите жлези. 

Това лекарство може да се използва при комплексното лечение на естроген-зависими заболявания. Препоръчва се и при менопаузален синдром и постменопаузален период за предотвратяване на остеопороза, атеросклероза, дегенеративно-дистрофични промени на гръбначния стълб, ставите, както и за предотвратяване на преждевременно стареене.

Симптомите на менопаузата са нарушения на съня, резки промени в настроението, загуба на паметта, затруднено запаметяване и концентрация, главоболие, умора, тревожност, психическо напрежение, замаяност и раздразнителност. Капсулите Лейди Каре могат да намалят всички тези симптоми и да подпомогнат доброто настроение.

Лечебните свойства на растенията, включени в капсулите Lady Care, са:


  • Ашока (Ashoka, Saraca indica, Saraca indica) традиционно се използва в Аюрведа за лечение на всякакви проблеми, свързани с менструалния цикъл. Ашока може да регулира менструалния цикъл, да нормализира прекомерното кървене, намалява слабостта и болката по време на менструация. Тя дава облекчение при менструални спазми и умора. Ашока е ефективен и при лечение на петна поради високата си антимикробна активност.
  • Лодхра (Lodhra, Simplocos racemosa, Simplocos cysticus) се счита за една от най-добрите билки за лечение на всички видове женски здравословни проблеми. Предписва се като маточен тоник, тъй като отпуска маточните стени и тъкани. Тя е тази, която облекчава гинекологични проблеми като последиците от аборт, менорагия (прекомерно кървене по време на менструация), кръвотечение и други нарушения на маточното кръвотечение.
  • Шатавари (Shatavari, Asparagus keystone, Asparagus racemosus) е най-популярната аюрведична билка за женско здраве. Тя подмладява женските репродуктивни органи и лекува много гинекологични проблеми, възстановява емоционалното и хормоналното равновесие, създава усещане за психологически комфорт.
  • Дарухаридра (Daruhaldi, Berberis aristata) е силно антибактериално, антивирусно и противогъбично вещество. Веществото, наречено берберин сулфат, което присъства в Дарухаридра, е силен алкалоид. Антимикробните свойства на Daruharidra осигуряват защита срещу много инфекции като респираторни, пикочо-полови, стомашно-чревни.
  • Хималайският кедър (Devadaru, Cedrus deodara, Himalayan Cedar, Deodar) укрепва имунната система и се бори с повечето вирусни и бактериални заболявания. Предпазва нервната система от увреждания, причинени от стрес и пренапрежение. Има успокояващо и седативно действие, като ефективно успокоява нервната система, облекчава тревожността, безсънието, страховете и депресията.
  • Джатаманси (Nardostachys jatamansi, индийски нард, индийска валериана) укрепва нервната система, придава жизненост, бодрост и сила. Има способността да намалява стреса, тревожността и напрежението, като балансира биохимичните реакции в организма. Насърчава здравия сън. Притежава антидепресивни свойства. Притежава спазмолитични и антисептични свойства, които регулират менструалния поток и намаляват болката по време на менструация.
  • Woodfordia fruticosa (Dhataki, Dhai phool, Woodfordia fruticosa) помага за лечение на менструални болки, както и на левкорея, проблеми с кървенето като менорагия и др. Помага за нормализиране на хормоналния баланс, помага за лечение на безплодие.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м