Пропускане към основното съдържание

Medohar Guggulu (МЕДОХАР ГУГУЛ) : Матрица на Гаряев AML

Medohar Guggulu за отслабване е уникален продукт, който действа върху метаболизма и изгаря мазнините по естествен начин. Той обаче е предназначен само за лечение на затлъстяване, но действа и при свързани с него състояния като диабет, болки в коленете, мазен черен дроб, висок холестерол, проблеми с дишането и коремни мазнини. Той действа при всички изброени кафа симптоми, свързани с тези заболявания.

Medohar Guggulu (МЕДОХАР ГУГУЛ)


Медохар Гугул за отслабване е лекарство против затлъстяване, използвано в Аюрведа. То стимулира мастния метаболизъм и изгаря излишните мазнини в организма. Помага за адекватното оползотворяване на мазнините в организма чрез изгарянето им.


Първоначално някои хора съобщават за повишаване на апетита, но след няколко дни усещат намаляване на апетита. Ето защо човек не трябва да спира приема на медохар гугулу и да увеличи приема на салати, плодове и зеленчуци или храни с нисък гликемичен индекс. Почти всички видове салати, плодове и зеленчуци имат нисък гликемичен индекс, така че това е най-добрата здравословна и питателна храна в програмата ви за отслабване.


МЕДОХАР ГУГУЛ е натурална хранителна добавка на билкова основа за намаляване на телесните мазнини, регулиране на апетита и подобряване на храносмилането.

- МЕДОХАР ГУГУЛ има изразен анти-затлъстяващ ефект.

- Намалява обиколката на корема и талията, както и цялостното количество на мастни натрупвания в тялото.

- Подобрява метаболизма. Спомага за намаляване на теглото – балансирано, като естествен процес.

- Подобрява процеса по изгаряне на съществуващите мазнини.

- Защитава от ново натрупване на мазнини и предпазва от ново напълняване.

- Спомага за намаляване на излишните килограми и сваляне на корема.

- Помага на тялото за стягане на краката, бедрата и талията.

- Няма необходимост от спазване на строга диета.

- Съставките на МЕДОХАР ГУГУЛ са натурални и в комбинация имат благотворен ефект и за болките в коленете и тазобедрените стави.

МЕДОХАР ГУГУЛ няма известни странични ефекти.

Начин на употреба:

Сутрин и вечер по 1таб, 30 минути преди хранене. Изпиват се с 150мл леко затоплена вода (препоръчително) или с вода на стайна температура.

Една опаковка съдържа 100таб и е достатъчна за 50 дни.

Състав:

Съдържа 10 билки.

Съдържание в 1таб 500мг / дневна доза 1000мг:

Индийско грозде (Emblica officinalis) 27.777 мг / 55.554 мг

Има слабително действие. Регулира кръвната захар и нивата на холестерола. Силен антиоксидант. Има ефект анти-стареене.



Бибитаки (Terminalia belerica) 27.777 мг / 55.554 мг

Подобрява храносмилането. Премахва запека. Има слабителен ефект.



Харитаки (Terminalia Chebula) 27.777 мг / 55.554 мг

Помага за намаляване на наднормено тегло. Подпомага работата на храносмилателната система. Има слабителен и подмладяващ ефект.



Гугул (Commiphora wightii) 250 мг / 500 мг

Използва се при затлъстяване. При дислипидемия. Спомага за понижаване нивата на лошия холестерол. Осигурява детоксикация на тялото.



Бяла ембелия (Embelia ribes) 27.777 мг / 55.554 мг

Пречиства храносмилателния тракт. Има анти-затлъстяващ ефект. Изгаря мазнините. Помага в случай на трудно ходене до тоалетна, констипация и събиране на газове. Спомага за по-добро храносмилане. Допринася за поддържането на здрава чревна флора. Увеличава енергията, има подмладяващ ефект.



Читрак (Plumbago zeylanica) 27.777 мг / 55.554 мг

Мощна храносмилателна билка. Премахва лошото храносмилане. Не допуска образуването на газове и подуване на корема. Понижава нивото на общия холестерол.



Закръглен циперус, муста (Cyperus rotundus) 27.777 мг / 55.554 мг

Ефективна за намаляване на прекомерно затлъстяване. Подобрява храносмилането, елиминира токсините и подпомага правилното функциониране на черния дроб. Спомага за поддържането на правилен баланс на течности в тялото. Има газогонно действие. Премахва смущения в работата на червата и стомаха.



Джинджифил (Zingiber officinale) 27.784 мг / 55.568 мг

Подобрява храносмилането. Помага за засилване на метаболизма. Облекчава запека. Има способност да регулира работата на стомаха. Разтваря лепкавата слуз, която се образува по стените на червата и помага за извеждане на токсините от организма. Значително намалява нивата на „лошия“ холестерол и на триглицеридите. Съдържа биологично-активни съставки като етерично масло, нишесте, смоли, танини, феноли и витамини.



Черен пипер (Piper nigrum) 27.777 мг / 55.554 мг

Намалява отлагането на мазнини, като блокира образуването на мастни клетки. Подобрява функцията на храносмилателната система. Намалява образуването на газове и подуването на корема.



Дълъг пипер (Piper longum) 27.777 мг / 55.554 мг

Използва се при затлъстяване. Премахва шлаките и спомага за изчистването на тялото. Подобрява метаболизма. Не позволява да застоява необработена храна в стомаха.



Допълненителна информация: Медохар Гугул засилва горенето на мазнините, подобрява храносмилането и метаболизма. Това е естествения процес за намаляване на теглото, който няма странични ефекти. По тази причина е възможно някои хора да забележат усещане за лек глад през първите няколко дни, след няколко дни това усещане изчезва. Не спирайте приема на продукта в първата седмица, Медохар Гугул се приема няколко месеца за да има ефект. Бихте могли да увеличите приема на салати и плодове и на храни с нисък гликемичен индекс (с малко захари и без бяло брашно). Медохар Гугул действа по естествен начин и затова е необходимо приемащия го да има здравословен начин на хранене и двигателна активност за постигане на траен и ефективен резултат.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява в оригиналната опаковка на място, недостъпно за малки деца. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от хора, алергични към някоя от съставките, бременни и деца. След употреба затегнете капачката. Съхранение – На сухо място, при температура от 5 до 28°С.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м