Пропускане към основното съдържание

Екстракт от восъчен молец - Алтайски старец : Матрица на Гаряев AML

Огнена пеперуда (продукт от восъчни молци)

Восъчен молец (Galleria Mellonella - голям восъчен молец, пчелен молец, восъчен молец). 

Екстракт от восъчен молец "Алтайски старец"

Екстракт от восъчен молец - Алтайски старец


Восъчният молец е мощно биологично лекарство, което може да се използва за подобряване на човешкия организъм. Пчеларите смятат, че той е вредител на пчеларството, защото ако паразитът се навърта в кошер с пчели, постепенно ларвите започват да се хранят с мед, пити, прашец, пчелно млечице, прополис, остатъци от пчелни пашкули, като по този начин ги унищожават. След като си набавят всички необходими биологично активни компоненти, ларвите се превръщат в какавиди. А излезлите от тях молци вече не се нуждаят от храна - запасите, натрупани в стадия на ларвата, са напълно достатъчни. 

Всички медицински свойства на восъчните молци са резултат от консумацията на пчелни продукти. Лекарствата на основата на восъчния молец помагат да се отървете от безсъние, простудни заболявания, хроничен бронхит, бронхиална астма, помагат за бързото възстановяване на човешкия организъм след заболяване, физическо натоварване, а с негова помощ можете да подобрите паметта и е винаги в тонус. Ето защо восъчният молец е не само вредител, но и чудесно полезно лечебно средство, като употребата му се дължи на естествения богат биологичен състав и полезните му свойства. 

Екстрактът от ларви на восъчен молец е мощен природен имуностимулатор, антибактериално и антивирусно средство. Повишава защитните сили на организма и устойчивостта му към различни заболявания. Използвайки ежедневно този екстракт, постигаме добро здраве, жизненост и енергия. 

Тинктурата от восъчен молец се използва за лечение на:

туберкулоза, хроничен бронхит, пневмония, бронхиална астма, исхемична болест на сърцето, инфаркт на миокарда, аритмия, тахикардия, бронхо-белодробни заболявания, невроза, дисбактериоза, гастрит, язва, панкреатит, хепатит, холецистит, при отслабване на имунитета, за предотвратяване на преждевременно стареене, старчески промени, както и заболявания на старостта. 

Тинктурата е безвредна, много активна, няма странични ефекти. Единственото противопоказание е индивидуална непоносимост към пчелни продукти.


Екстрактът от восъчен молец - Алтайски старец има мощно укрепващо здравето действие, активира имунната система на човека, има комплексен биостимулиращ и подмладяващ ефект върху организма, използва се при сърдечно-съдови, бронхо-белодробни заболявания (включително туберкулоза, бронхиална астма, пневмония), различни заболявания на женската и мъжката полова система, като профилактично средство при първите симптоми на простуда и нисък хемоглобин.


Ефективен при лечение на възпаления, гнойни процеси след хирургични интервенции, атеросклероза на кръвоносните съдове на мозъка и долните крайници, тромбофлебит, разширени вени.


Повишава способността на организма да се противопоставя на различни заболявания, включително рак.


Положителен ефект върху обмяната на веществата, изразяващ се в понижаване на нивата на кръвната захар, предотвратяване на отлагането на мазнини в черния дроб и по стените на кръвоносните съдове, намаляване на нивата на холестерола


Екстрактът повишава издръжливостта, силата и скоростта на възстановяване на мускулите след физически упражнения, ускорява растежа и възстановяването на тъканите, подпомага усвояването на калция, увеличава енергийните запаси на организма, затова употребата му е ефективна след операции, травми и при лица, занимаващи се с тежък физически труд.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м