Пропускане към основното съдържание

АЗБУКАТА НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО. СЕДМИЦА НА МЕРИДИАНИТЕ

В древни времена е било забелязано, че по човешкото тяло могат да се открият зони, които при натиск предизвикват болка. Въздействието върху тези зони (натиск, пробиване на кожата, каутеризация, масаж) подобрявало състоянието на пациента и водело до оздравяване. Древните източни лекари вярвали, че пробиването на кожата в тези области, наречени "жизнени точки", отварят изхода за патогенното начало от тялото на пациента, а каутеризацията убива това патогенно начало.



По-късно в разположението на жизнените точки е открит определен ред: те са разположени по линии, наречени меридиани или канали. След това се разкрива съответствието на точките и каналите с основните вътрешни органи. Първоначално имало десет канала, те съответствали на петте органа Джан, петте органа Фу и петте първични елемента. Впоследствие било установено, че не всички установени функции могат да бъдат отнесени към тези десет органа. Така се появила идеята за меридианите на трите нагревателя и перикарда, обединяващи функциите на целия организъм.

Поради възпалителни процеси в тъканите на тялото, замърсено хранене или външни неблагоприятни енергийни влияния меридианите могат да загубят своята проводимост. Тогава могат да започнат дългосрочни заболявания на тези органи, които са загубили адекватно енергийно захранване. Такива заболявания обикновено не могат да бъдат напълно излекувани с медикаменти. В тези случаи са ефективни методите на акупунктурата и други подобни терапевтични методи: лазерни, вибрационни и други въздействия чрез "биологично активни точки" на телесните покрития. По този начин се възстановява проводимостта на меридианите благодарение на изпратените през тях енергийни потоци.

Източната медицина идентифицира дванадесет системи в човешкото тяло, които изпълняват 12 основни физиологични функции. Те се наричат меридиани.

Всеки меридиан се нарича съответно на органа, който определя неговата функция.

Основен принцип на древната китайска медицина е идеята за енергийния баланс. Тази идея разглежда човешкото същество като енергийна биосистема.

Енергията, преминаваща през основните енергоинформационни канали - меридианите, ги подхранва и възстановява, подхранва и възстановява всички органи и системи без изключение.

Нарушаването на циркулацията на енергията в даден меридиан канал, образуването на енергиен застой или тапи в него е причина за функционални нарушения на организма. Например образуването само на едно запушване в канала на жлъчния мехур води до формирането на много заболявания.

Целта на всяко биорезонансно лечение е да се възстанови нарушеното равновесие в енергийната система на човека. В резултат на това енергийният меридиан ще бъде възстановен и болният орган или органи ще бъдат излекувани.

И така, меридиани. Това са канали, които провеждат енергията ЧИ или ЧИ от чакрите към органите. Нарушенията на меридианите са различни, те са: запушване, застой, претоварване, които често са следствие от нервно-психични разстройства, дейност на паразити и влияние на токсини. След като се отстранят нарушенията в циркулацията на енергията в даден меридиан с помощта на биорезонанса според СИСТЕМАТА НА 7-те ДНИ ИЛИ ПРАВИЛАТА НА СЕДМИЦАТА, може не само да се възстанови напълно движението на енергията ЖИВОТ И ЗДРАВЕ, но и да се възстановят органите и системите, "отговорни" или съответстващи на този меридиан.

ПРАВИЛОТО НА СЕДМИЦАТА - джуо.

Всеки ден от седмицата е отговорен за работата на определени органи и системи на тялото, символизиращи необходимите за това състояния. Терапевтичният ефект върху тях се проявява през деня, като е особено ефективен - в часовете на максимална активност на меридианите.

Понятието "орган" в източната медицина е много различно от западната концепция и включва освен самия анатомичен орган и неговите функции.

На свой ред тези функции, за разлика от традиционната европейска медицина, са значително разширени.


ПОНЕДЕЛНИК.

Ден за работа с канала на далака и панкреаса.

МЕРИДИАН НА ДАЛАКА (ПАНКРЕАСА).

Според източните представи далакът е "второто небе" за организма (първото е бъбрекът). "Второто небе" означава, че благодарение на него се извършва "попълване" на първото небе, т.е. протича процес на храносмилане и хранене на организма.

Функции на меридиана далак - панкреас:

- храносмилане на храната, пренасяне и превръщане на храната във фино разделена субстанция;

- абсорбиране и транспортиране на вода и влага към белите дробове;

- контролира кръвта, т.е. задържа кръвта в кръвообращението и не позволява на кръвта да напусне кръвоносните съдове (контрол на съсирването);

- дава началото на кръвта, т.е. отговаря за функцията на хемопоезата;

- контролира храненето на мускулите - пренася хранителни вещества до тях.

Синдром на меридианна патология.

Симптоми:

- Неясен говор, дължащ се на тежест в езика;

- повръщане след хранене;

- болка в областта на стомаха със или без подуване;

- усещане за тежест в тялото

- усещане за вътрешно безпокойство, пациентът не може да легне;

- остра болка в сърцето;

- диария, задържане на урина;

- генерализирана жълтеница;

- загуба на чувствителност и движение на големия пръст на крака.

Максимална енергийна активност на меридиана на далака - меридиана на панкреаса - 9-11 ч.

ЧЕСТОТИ НА МЕРИДИАНА -20 440 464 465 600 624 648 1552 727 787 802 880 35 787 1550 1552 1800 2160 2720

-19 честоти

-38 минути Време на работа по меридиана - вж. по-горе. Време за една честота - 2 минути. Програмният блок от честоти трябва да се направи веднъж.

Ако сте пропуснали времето за лечение на определен орган или времето на активност не е удобно за сеанса на BRI, можете да използвате времето за обща концентрация на енергия (от 21 до 23 часа) като резервно време.



СЕПТЕМВРИ.

Източна концепция за дебелото черво

Дебело черво

Тази концепция включва анатомичното дебело черво и неговите функции - абсорбиране на вода, сгъстяване на фекалиите и отделяне на фекалиите.

Синдром на патология на меридиана на дебелото черво

Симптоми:

- зъбобол и подуване на врата откъм страната на шията;

- загуба на глас;

- жълтеникави очи;

- сухота в устата;

- кървене от носа;

- болка в предната част на рамото;

- загуба на чувствителност в палеца и показалеца.

Източна концепция за тънките черва

Тънкото черво (SJAO - CHHAN) - състои се от същинското тънко черво и присъщите му функции: отделяне на "бистри" и "мътни" течности. "Бистрата" част се изпраща към далака, а "мътната" - в тънките черва. При заболявания на тънките черва може да има нарушения в храносмилането, както и загуба на вода и урина. Освен това функцията на тънките черва включва отстраняване на ненужните вещества от сърцето.

Синдром на патология на тънките черва

Симптоми:

- болки в гърлото с подуване;

- болка във врата с ограничена подвижност в тази област;

- постепенна загуба на слуха;

- пожълтяване на очите;

- болка, започваща от лицето и преминаваща към шията и ръката по меридиана.

.

Максималната енергийна активност на меридиана на дебелото черво е 5-7 ч. сутринта.

ЧЕСТОТИ НА МЕРИДИАНА 20 440 880 1552 802 832

-6 честоти

-12 минути

Максимална активност на енергията на меридиана на тънките черва - 13-15 часа от денонощието.

ЧЕСТОТИ НА МЕРИДИАНА 243 802 832 440 10 440 880 787 727

9 ЧАСА

-18 МИНУТИ


Време за работа върху меридиана - вижте по-горе. Време за една честота - 2 минути. Програмен блок от честоти за еднократно изпълнение.

Ако сте пропуснали времето за третиране на определен орган или времето за активност не е удобно за сеанса на BRI, можете да използвате времето за обща концентрация на енергия (от 21 до 23 часа) като резервно време.






СРЯДА

Източна концепция за сърцето

Функции на сърцето:

- Упражнява контрол върху кръвоносните съдове;

- Упражнява контрол върху съзнанието, разума, интелекта, духа. Ясното съзнание, бързината на мислене са свързани с мозъка;

- контролира потта.

От седемте сетива сърцето принадлежи на радостта. "Огледалото" на сърцето е лицето, а "прозорецът" е езикът.

Концепцията за сърцето като орган включва перикарда. Според източната теория перикардът включва функцията на кръвообращението.

Патологичен синдром на сърдечния меридиан.

Симптоми:

- сухота в ларинкса;

- остра или болезнена болка в областта на сърцето;

- жажда, пациентът пие много;

- болка в хълбоците;

- пожълтяване на очите;

- болка по меридиана на сърцето.

Източна концепция за меридиана на трите нагревателя

Този орган няма анатомично представяне, но функционалната му роля е голяма. В това отношение той принадлежи към кухите органи. Тази концепция включва 3 части на тялото: горна, средна и долна. Горният нагревател е разположен над диафрагмата и включва белите дробове и сърцето. Средният се намира в горната част на корема и включва далака и стомаха. Долният - в долната част на корема, включва бъбреците, черния дроб, тънките черва, дебелото черво и пикочния мехур. Горна - отговаря за дишането и кръвоносните съдове, като контролира порите на кожата. Среден - отговаря за храносмилането на храната. Долен - отговаря за филтрирането отделянето на "мръсното" от "чистото", премахването на излишната вода и ненужните вещества от организма. По този начин трите нагревателя обединяват координираната работа на всички органи.

Патологичен синдром на тройния нагревател на меридиана

Симптоми:

- остра загуба на слуха;

- изпотяване;

- болка във вътрешния ъгъл на окото;

- болка в бузата, зад ухото и в областта на шията по меридиана на тройния нагревател;

- патология на малкия и безименния пръст на ръката.

Максималната активност на енергията на меридиана на сърцето е 11-13 часа от денонощието;

ЧЕСТОТИ НА МЕРИДИАНА 80 160 20 73 3,9 3000 880 787 727 465 162 125 95 20 1,2

15 ЧАСА

30 МИНУТИ

Максималната активност на меридианната енергия на трите нагревателя е 21-23 ч. МЕРИДИАННИ ЧЕСТОТИ 20 33 727 786 440 832 880 1130 1131 1550 10000

11 ЧАСА

22 МИНУТИ

Време на работа по меридиана - вж. по-горе. Време за една честота - 2 минути. Програмният блок от честоти трябва да се изпълни веднъж.

Ако сте пропуснали времето за третиране на определен орган или времето за активност не е удобно за сеанса на BRI, можете да използвате времето за обща енергийна концентрация (от 21 до 23 часа) като резервно време.


ЧЕТВЪРТЪК.

Източна концепция за меридиана на белия дроб

Белите дробове се намират в гръдния кош: това включва собствените бели дробове, дихателните пътища, кожата и носа. Те са свързани с дебелото черво.

Функции на белите дробове:

- Упражнявайте контрол върху вдишването и издишването;

- контролират потока на енергията CHI;

- под въздействието на белите дробове хранителните вещества (телесните сокове) се разпределят по цялото тяло, а също така в резултат на това се осъществява контрол на "ВЕИ-ЧИ";

- придвижват водата надолу към бъбреците;

- контролира кожата и косата, като контролира отварянето и затварянето на порите.

От седемте сетива белите дробове отговарят за "тъгата". "Огледалото" на белите дробове е окосмяването по тялото, а "прозорецът" е носът.

Синдром на патология на белодробния меридиан.

Симптоми:

- Усещане за подуване на гръдния кош, на белите дробове;

- усещане за пълнота в гърдите;

- кашлица, недостиг на въздух;

- болка в супраклавикуларната област;

- усещане за студ в раменете и горната част на гърба;

- страх от студ и топлина;

- втрисане с изпотяване;

- болка по външното протежение на белодробния меридиан (мускулно-скелетна болка).

Източна концепция за меридиана на черния дроб

Черен дроб. Понятието "черен дроб" включва анатомичния орган черен дроб.

Функции на черния дроб:

- е депото на кръвта и извършва нейното регулиране;

- контролира отделянето на жлъчка;

- контролира връзковия апарат (сухожилия, фасции);

- контролира очите (цвят, зрение).

От седемте сетива на черния дроб принадлежи "гневът". "Огледало" са ноктите, "прозорец" - очите. Когато функцията на черния дроб е нарушена, се появяват зрителни смущения, особено вечер, очните ябълки могат да болят.

Разпределението на "ЧИ" означава разпределение, филтриране и отделяне на различни вещества от тялото, органа. Ако "ЧИ" на черния дроб не е в ред, това може да доведе до различни психични и храносмилателни промени. Това може да бъде депресия, съчетана с лека възбудимост, при жените - дисрегулация на менструалния цикъл. Ако "CHI" на черния дроб е в състояние на възбуда, пациентът става раздразнителен, страда от безсъние. Но подобни разстройства могат да бъдат със силен гняв и прекомерна тъга. Ако "CHI" на черния дроб е блокиран, кръвта не се движи, променя се кръвосъсирването, има болки в ребрата и гръдната кост. Ако към това се прибави гняв, може да се появи зачервяване на склерите на очите.

Функцията на черния дроб като депо на кръвта е да натрупва и освобождава необходимото количество при работа на крайниците и мускулите.

При заболяванията на черния дроб се наблюдават смущения, свързани с кръвоснабдяването на всички органи. Едновременно с това могат да се развият заболявания на кръвта, мускулни спазми, трептене на мухи пред очите, нарушение на менструацията, хемоптиза, секрет от носа.

Патологичен синдром на меридиана на черния дроб

Симптоми:

- Болки в лумбалната област;

- гадене, повръщане;

- сухота в гърлото;

- диария с болезнени спазми;

- ингвинални хернии;

- енуреза;

- болки в таза при жени по време на менструация.

Максимална активност на енергията на меридиана на белите дробове - 3-5 часа сутринта,

ЧЕСТОТИ НА МЕРИДИАНА 727 787 880 10000 9 3672

6 ЧАСА

12 МИНУТИ

Максимална активност на енергията на меридиана на черния дроб - 1-3 часа сутринта.

ЧЕСТОТИ НА МЕРИДИАНА 33,13 1552 802 751 727 787 880

7 ЧАСА

14 МИНУТИ

Време за работа върху меридиана - вижте по-горе. Времето за една честота е 2 минути. Програмен блок от честоти, които се изпълняват еднократно.

Ако сте пропуснали времето за третиране на определен орган или времето на активност не е удобно за сеанса на BRI, можете да използвате времето за обща енергийна концентрация (от 21 до 23 часа) като резервно време.



ПЕТЪК

Източна концепция за меридиана на бъбреците

В понятието "бъбреци" източните лекари поставят органа - бъбреци, разположен на нивото на лумбалната област и свързаните с него структури на лумбалната област, урогениталната система, ушите, костите, скалпа.

Функции на бъбреците:

- натрупване на веществото ZHIN (функционално начало);

- производство на мозъка, както на костите, така и на гръбначния мозък и главния мозък;

- ръководство на костите;

- контрол на разпределението на водата;

- контрол на слуха.

От седемте сетива бъбреците принадлежат на страха, уплахата.

"Огледалото" на бъбреците е косата (на главата), а "прозорецът" - ушите.

Ако на бъбреците им липсва енергия, се наблюдава шум в ушите, звънене, загуба на слуха. Натрупаната субстанция ZHIN, свързана с "CHI" на бъбреците, образува функционално начало. Понятието "ЖИН-ЧИ" включва гените, набора от човешки хромозоми, всички вещества, участващи в репродуктивната функция на човека, осигуряващи възможност за продължаване на вида. Започвайки от детството, количеството на ЖИН-ЧИ в човека се увеличава, благодарение на което се наблюдава растеж, развитие, смяна на зъбите. Преди пубертета ZHIN-CHI на бъбреците постепенно се увеличава и остава на високо ниво, определяйки при мъжете способността за производство на сперматозоиди, а при жените - за редовна менструация, способността за размножаване. В напреднала възраст се наблюдава постепенно отслабване на бъбреците ZHIN-CHI, функцията им намалява, способността за зачеване, раждане на деца отслабва и накрая изчезва.

Патологичен синдром на бъбречния меридиан

Симптоми:

- Усещане за глад, но пациентът не иска да се храни;

- кашляне на кръв, постоянен недостиг на въздух;

- сух език, треска и сухота в устата;

- подуване и болка в гърлото;

- постоянно чувство на страх;

- постоянно безпокойство; болка в сърцето;

- "лакирано" лице;

- пациентът изпитва постоянно желание да лежи;

- болка от вътрешната страна на бедрото;

- болка и усещане за топлина в долните крайници.

Източна концепция за канала на пикочния мехур

Пикочен мехур - анатомично разположен в долната част на корема. Концепцията за пикочния мехур включва неговите функции: натрупване на течност и отделяне на урина. Когато тези функции са нарушени, може да се наруши натрупването на урина или да се загуби контролът върху отделянето на урина.

Патологичен синдром на меридиана на пикочния мехур

Симптоми:

- Втрисане, треска;

- хрема, главоболие;

- изпъкване и усещане за изскачане на очите от орбитите;

- болки по гръбначния стълб и долната част на гърба;

- липса на движение поради болки в тазобедрените и коленните стави;

- патология на петия пръст на крака.

Максималната енергийна активност на меридиана на бъбреците е 17-19 ч;

ЧЕСТОТИ НА МЕРИДИАНА 8 20 248 440 444 800 880 3000 5000 10000 10 ЧЕСТОТИ

20 МИНУТИ

Максималната енергийна активност на меридиана на пикочния мехур е 15-17 ч.

ЧЕСТОТИ НА МЕРИДИАНА 880 1550 802 787 727 465

6 ЧАСА

12 МИНУТИ

Време на работа върху меридиана - вижте по-горе. Време за една честота - 2 минути. Програмен блок от честоти, който се изпълнява еднократно.

Ако сте пропуснали времето за третиране на определен орган или времето на активност не е удобно за сеанса на BRI, можете да използвате времето за обща енергийна концентрация (от 21 до 23 часа) като резервно време.


СЪБОТА

Препоръчително е да се работи с меридиана на жлъчния мехур и стомаха.

Източна концепция за меридиана на жлъчния мехур (данък)

В жлъчния мехур се съхранява жлъчката, която в червата подпомага храносмилането. При заболяване на жлъчния мехур жлъчката се издига нагоре, което създава горчив вкус в устата, повръщане и възможно пожълтяване на очите и кожата. Функцията на жлъчния мехур се отразява на психиката, причинявайки психични заболявания, придружени от страх, безсъние и изобилие от сънища.

Патологичен синдром на меридиана на жлъчния мехур

Симптоми:

- горчивина в устата;

- чести въздишки;

- болка в ребрата, която се засилва при завъртане;

- болка в аксиларната област, подути лимфни възли;

- "напудрено" лице;

- силно изразено втрисане;

- болка по меридиана на жлъчния мехур.

Източна концепция за меридиана на стомаха

Стомах - (WEI). Концепцията за стомаха включва анатомично самия стомах и присъщите му функции за приемане и смилане на храната, както и прехвърлянето на смиланата храна по-нататък към тънките черва. Смиланите прахообразни вещества се абсорбират и се предават на далака, като се разпространяват в цялото тяло. Когато стомахът функционира нормално, неговото "ЧИ" (функционално) се насочва надолу. Когато състоянието е нарушено, се наблюдава обратното, придружено от гадене и повръщане. В източната медицина на функцията на стомаха се отдава голямо значение. Ако заболяването не уврежда неговата "ЧИ", болестта се лекува сравнително лесно и обратно. Това трябва да се има предвид при предписването на лекарства - поради увреждане на "ЧИ" на стомаха може да се наруши целият процес на възстановяване и разпределение на хранителните вещества.

Синдром на патологията на стомашния меридиан

Симптоми:

- Повишена телесна температура - усеща се повече в предната част на гръдния кош, корема, крайниците;

- болки в носа, кръвотечение от носа;

- болка в зъбите, бузата;

- загуба на чувствителност в ларинкса;

- мускулно-скелетна болка по предната повърхност на гръдния кош, болка и подуване на коленете, болка по външната повърхност на подбедрицата, по гръбната повърхност на стъпалото, загуба на чувствителност в средния пръст.

Максималната енергийна активност на меридиана на жлъчния мехур е 23 часа-1 час през нощта;

ЧЕСТОТА НА МЕРИДИАНА 2,65 3,5 9,2 48 743 801 865 928 1432 1551

10 ЧЕСТОТИ 20 МИНУТИ

Максимална енергийна активност на меридиана на стомаха - 7-9 часа сутринта.

МЕРИДИАННИ ЧЕСТОТИ 73 787 727 125 95 72 20 3,9 450 659 400 2008 2127

13 ЧАСА

26 МИНИТИ

Време за работа с меридиана - вж. по-горе. Време за една честота - 2 минути. Програмният блок от честоти трябва да се изпълни веднъж.

Ако сте пропуснали времето за лечение на определен орган или времето на активност не е удобно за сеанса на BRI, можете да използвате времето за обща концентрация на енергия (от 21 до 23 часа) като резервно време.



НЕДЕЛЯ

Възможно е да се работи с предния и задния медианен меридиан през цялото време на деня - ВЪЗМОЖНО Е ДА СЕ РАБОТИ В ЧАСОВЕТЕ НА АКТИВНОСТ НА ПРИКАДЪРНИЯ МЕРИДИАН - от 19 до 21 часа;

Преден медианен меридиан (предномедианен меридиан) - според традиционната китайска медицина е непарен меридиан на Ин. Движението на енергията е отдолу нагоре. Смята се, че предномедиановият меридиан обединява всички ински меридиани ("морето на всички ински меридиани").

Според наръчниците по акупунктура - симптоматика на заболявания на пикочно-половата система и червата (приблизително точки VC1- VC8), симптоматика на заболявания на органите на храносмилателния тракт, нарушения на нервната система и психиката (приблизително точки VC10-VC15), симптоматика на заболявания на хранопровода, ларинкса, устната кухина (приблизително точки VC16-VC24).

Заден медианен меридиан

Този меридиан се нарича още контролен меридиан. По протежението му има 28 точки. Започва от опашната кост в точката Chang-Qiang, движи се нагоре по гръбначния стълб и средната линия, преминава през шията, тила, теменната и челната област, спуска се по средната линия на носа и завършва в точката Yin-Jiao на венеца под горната устна. Точките му се използват при лечение на заболявания на шията, гърба на лумбалната област, ректума и ануса и пикочо-половите органи.

Задният и предният медианен меридиан се свързват посредством езика, когато последният докосва горната устна. Посоката на енергията е центробежна отдолу нагоре. Разклонения: от точката Feng Fu до мозъка.

Някои китайски автори отбелязват, че точките на този меридиан оказват влияние върху физическото и умственото развитие.

МЕРИДИАН НА ПЕРИКАРДА

Перикардът включва функцията на кръвообращението, в резултат на което се счита за кръвоносен съд и носи информация за кръвоносните съдове, съдови интереси.

Синдромът на патологията на перикардиалния меридиан е МС

Симптоми:

- Усещане за топлина в горните крайници;

- постоянна умора;

- крампи в мускулите на горните крайници;

- усещане за пълнота в гръдния кош, ребрата и крайниците;

- стягане и болка в гърдите и хълбоците;

- сърцебиене и болка в сърдечната област;

- зачервено лице, безпокойство на пациента;

- "глупост".

Състоянието на тялото е резултат от работата върху него през изминалата седмица.

Време на активност на меридианите

Енергията в човешкото тяло не циркулира произволно, а чрез дванадесет сдвоени и несдвоени меридиани (или канали). Тези меридиани са условни, те нямат физически аналог в човешкото тяло. Съществуването на меридианите е доказано от съвременната биофизика. Жизнената енергия (в Китай тя се нарича енергия Чи или ЧИ) преминава последователно през всички органи на тялото през деня, като прави пълен оборот.

Всеки меридиан (канал) има време на максимална и минимална активност. Периодът на максимална активност трае два часа и е най-добрият период за терапевтично въздействие върху даден орган.

Максималната активност на меридианната енергия е в 19-21 ч;

Честоти на меридиана на перикарда 528 731 732 20 81 162 5000 47 2720

9 ЧАСА

18 МИНУТИ

ЧЕСТОТИ НА АКТИВНОСТТА НА МЕРИДИАНА

35 787 40 2112 2145 2720 2489

7 ЧАСА

14 МИНУТИ

Време на работа по меридиана - вж. по-горе. Време за една честота - 2 минути. Програмният блок от честоти трябва да се изпълни веднъж.


Ако сте пропуснали времето за лечение на определен орган или времето на активност не е удобно за сеанса на BRI, можете да използвате времето за обща концентрация на енергия (от 21 до 23 часа) като резервно време.


БРТ Китайски уелнес комплекс

Програми за новата база DELTA

Първи етап 3 дни

67-79-728-265-277-278-279

Втори етап 3 дни

289-453-439-472-291-178-703

Трети етап 3 дни

700-455 336-332-647-610- 612

Четвърти етап 3 дни

617-686-758-722-759-760-761

Пети етап 3 дни

775-776-777-778-779-780-781

Шести етап 3 дни

766-765-800-582-681-363-703

Общ курс 18 дни с повторение след едномесечна почивка

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м