Пропускане към основното съдържание

БРТ при проблеми със зъбите - зъбобол, венци, възпаление, пародонтит

Биорезонансен комплекс при проблеми със зъбите - зъбобол, венци, възпаление, пародонтит 
Стоматологичните проблеми, като зъбобол, проблеми с венците, възпаление и промяна на цвета, могат да бъдат много неприятни и да повлияят на качеството на живот. 

БРТ комплексът при проблеми със зъбите - зъбобол, венци, възпаление, пародонтит подобрява кръвообращението в областта на венците и зъбите, което води до подпомагане на оздравяването и намаляване на възпалението. В същото време честотите потискат възпалението и насърчават регенерацията на тъканите. 

Зъбните болки могат да бъдат облекчени благодарение на подобреното кръвообращение и заздравяването на засегнатите тъкани. 

Проблемите с венците, като възпаление или пародонтит, също могат да бъдат облекчени от този БРТ комплекс чрез укрепване на тъканите на венците и намаляване на възпалението. Това намалява риска от загуба на зъби и спомага за подобряване на цялостното стоматологично здраве. 

Оцветяването на зъбите може да бъде намалено чрез подобряване на метаболизма в областта на венците и зъбите. Подобряването на метаболизма и кръвообращението може да изсветли цвета на зъбите и да насърчи здрави венци. 

БРТ комплексът при проблеми със зъбите е нежен и неинвазивен начин за облекчаване на зъбните проблеми и насърчаване на цялостното здраве на зъбите. Той може да се използва като допълнение към конвенционалното стоматологично лечение и да спомогне за подобряване на качеството на живот.

Препоръчваме ви да слушате този БРТ комплекс няколко пъти на ден. Многото повторения са безвредни. 

Пийте много вода (за предпочитане с капка лимонов сок), за да избегнете дехидратацията и да стимулирате детоксикацията.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м