Пропускане към основното съдържание

БРТ при проблеми със зъбите - зъбобол, венци, възпаление, пародонтит

Биорезонансен комплекс при проблеми със зъбите - зъбобол, венци, възпаление, пародонтит 
Стоматологичните проблеми, като зъбобол, проблеми с венците, възпаление и промяна на цвета, могат да бъдат много неприятни и да повлияят на качеството на живот. 

БРТ комплексът при проблеми със зъбите - зъбобол, венци, възпаление, пародонтит подобрява кръвообращението в областта на венците и зъбите, което води до подпомагане на оздравяването и намаляване на възпалението. В същото време честотите потискат възпалението и насърчават регенерацията на тъканите. 

Зъбните болки могат да бъдат облекчени благодарение на подобреното кръвообращение и заздравяването на засегнатите тъкани. 

Проблемите с венците, като възпаление или пародонтит, също могат да бъдат облекчени от този БРТ комплекс чрез укрепване на тъканите на венците и намаляване на възпалението. Това намалява риска от загуба на зъби и спомага за подобряване на цялостното стоматологично здраве. 

Оцветяването на зъбите може да бъде намалено чрез подобряване на метаболизма в областта на венците и зъбите. Подобряването на метаболизма и кръвообращението може да изсветли цвета на зъбите и да насърчи здрави венци. 

БРТ комплексът при проблеми със зъбите е нежен и неинвазивен начин за облекчаване на зъбните проблеми и насърчаване на цялостното здраве на зъбите. Той може да се използва като допълнение към конвенционалното стоматологично лечение и да спомогне за подобряване на качеството на живот.

Препоръчваме ви да слушате този БРТ комплекс няколко пъти на ден. Многото повторения са безвредни. 

Пийте много вода (за предпочитане с капка лимонов сок), за да избегнете дехидратацията и да стимулирате детоксикацията.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Тридемия от Биомедис

ТРИДЕМИЯ :  През декември 2022 г. Biomedis организира уебинар, посветен на нов проблем в света - появата на 3 вируса едновременно, които не щадят нито децата, нито възрастните. Тази епидемия се нарича ТРИДЕМИЯ Беше представен и списък с честоти за комплекса срещу този бич от Biomedis, наречен "ТРИДЕМИЯ 22-23". Въз основа на този списък се формира едноименен комплекс, който се предлага в два вида модулация (файловете в ОРИГИНАЛ) kick_swg12  АЧХ Комплексът ТРИДЕМИЯ включва честоти за следните програми: (на руски)  Активная защита Респираторно-сентициальный вирус Голосовые связки, раздражение  Дыхательные пути к.ч. Респираторно-сентициальный вирус Ринит общий Воспаление горла Боль в горле Грипп базовый Grippe virus A Свиной грипп H1N1- Swine Flu Свиной грипп 1 Свиной грипп 2 Свиной грипп 3 Свиной грипп 4 Свиной грипп 5 Свиной грипп 6 Influenzum toxic Грипп лихорадка Дренаж CoronaVirus Human Coronavirus Wuhan 2020 NEW mutated CoronaVirus SARS Воспаление при ОРВИ базовая Воспалени