Пропускане към основното съдържание

Антидот А3 - Antidote A3

Антидот А3 е уникален иновативен продукт, който съчетава свойствата на мощен ентеросорбент, универсален антидот и средство за бърза детоксикация, има йонообменни свойства и поради това лесно свързва и отстранява отрови, соли на тежки метали (живак, олово, никел, кадмий), радионуклиди (радиоактивни изотопи на стронций, цезий, йод и други).




Антидот А3 свързва и отстранява вируси, бактерии, гъбички и други патогенни микроорганизми заедно с продуктите от жизнената им дейност. В този случай не се нарушава целостта на бактериалните клетки и не се отделят бактериални токсини в човешкото тяло. Следователно отстраняването на патогенните микроби протича възможно най-плавно, без симптоми на интоксикация и обостряне.



Антидот А3 е бързодействащо спешно средство при хранителни отравяния, ефективно средство за лечение на махмурлук, средство за спешна профилактика на тежки инфекции, ефективно намалява концентрацията на алергени и имунни протеини в организма.


Състав на Антидот А3


Съставът на Антидот А3 включва натурален минерален състав, който е преминал специална обработка и концентрация по уникална многостепенна технология, в резултат на което сорбиращите и комплексообразуващите свойства на минералите са увеличени стотици пъти. Технологията е авторско ноу-хау и няма аналог в света. В състава влизат и съединения на силиций, алуминий, калий, желязо, както и следи от други елементи като цинк, манган, мед и други:



Глауконит


Природен минерал, воден алумосиликат на желязото, силициевия диоксид и калиевия оксид с променлив състав, принадлежи към групата на хидрогенните слюди. Той е добър сорбент, използван за пречистване на вода, включително соли на тежки метали. Благодарение на способността си за катионен обмен се използва за намаляване на твърдостта на водата. Може да се използва за почистване на територии от замърсяване с радионуклиди.


Монтморилонит (наноглина)


Глинен минерал, принадлежащ към подкласа на слоестите силикати, основен компонент на бентонита. Този минерал има способността да набъбва силно благодарение на структурата си и има изразени сорбционни свойства. Бентонитите се използват в хранително-вкусовата промишленост като абсорбенти. Използва се и като комплексообразуващ агент с детоксикиращ ефект.


Клиноптилолит


Един от най-разпространените естествени зеолити, има пореста структура. Той е част от седиментни скали с вулканичен произход. има силни сорбиращи свойства.


Илит (хидромусковит, монотермит, грундит, гешвизит).


Минерал от групата на хидрогенните слюди от структурния тип листови силикати от класа на силикатите. Наречен е по мястото на откриването му в Илинойс (САЩ). "Илит" често е общ термин, прилаган към минералите слюда на глинестите седименти. Той съдържа силициев оксид. Притежава висок сорбционен капацитет.


Каолин


Образува се при разрушаването (изветрянето) на гранити, гнайси и други скали, съдържащи фелдшпати (първични каолини). В резултат на трансформацията на първичните каолини те се отлагат отново като седиментни скали. Образуват се вторични каолини, наричани още каолинови глини. Сорбент, абсорбент. Известен е демпфиращият ефект на каолина или способността му да установява равновесие в организма, той има обгръщащ ефект.




Действие на Антидот А3


Антидот А3 е бял прах, неразтворим във вода и алкохол. Не се абсорбира в стомашно-чревния тракт, не прониква в кръвта, не се натрупва в организма. Екскретира се по естествен път. Това безопасно и ефективно средство е подходящо за употреба във всяка възраст и здравословно състояние. Активният ефект на лекарството започва след 15-30 минути след приемането му. По отношение на бързината и силата на действие средството няма аналози.




Механично действие.

Антидот А3, както и обикновените чревни сорбенти, има микро- и нанопореста структура и активно "абсорбира" и задържа чужди вещества. Повърхността на Антидот А3 е лесно достъпна за молекули на вещества с всякакъв размер.




Йоннообменно действие.

Антидот А3 има свойството да свързва активни центрове на молекули на органични, неорганични съединения и вещества от смесен характер. Йоннообменните му свойства осигуряват бързо действие и способност да свързва съединения, които не могат да бъдат отстранени от традиционните сорбенти, като например соли на тежки метали, радионуклиди и токсични лекарства.




Имуностимулиращо действие.

Благодарение на ефективната работа на Антидот А3 в храносмилателния тракт, намалява натоварването на черния дроб, бъбреците и лимфната система. За кратък период от време кръвта се освобождава от метаболитните продукти, мъртвите бактерии и собствените токсини на организма. Ензимните системи на кръвта увеличават десетократно своята активност. Чистата и активна кръв е гаранция за добър имунитет и хормонална система.


ВНИМАНИЕ



Като се има предвид високата сорбционна способност на Антидот А3, важно е да слушате сорбента не по-късно от 30 минути преди хранене. Това е необходимо, за да се избегне извеждането на полезни съединения от организма: витамини, минерали и др. Антидот А3 трябва да се слуша 1 час преди или 1 час след прием на фармацевтични продукти, хранителни добавки и натуротерапия.


Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м