Пропускане към основното съдържание

Честоти на етеричните масла - FREQUENCY OF ESSENTIAL OILS

Честотата е измерима скорост на електрическата енергия, която е постоянна между две точки. Всичко има електрическа честота. Измерени в мегахерци, етеричните масла от клас А варират в диапазона 52-320 MHz.



Брус Тайнио от Tainio Technology разработва ново оборудване за измерване на биочестотата на хора и храни. Брус Танио и д-р Д. Гари Йънг от Young Living Essential Oils използват този биочестотен монитор, за да определят връзката между честотата и болестите. Някои от резултатите от техните проучвания са следните:


  • Човешки мозък 72-90 MHz
  • Човешко тяло (през деня) 62-68 MHz
  • Симптоми на настинка 58 MHz
  • Симптоми на грип 58 MHz
  • Кандида 55 MHz
  • Епщайн Бар 52 MHz
  • Рак 42 MHz
  • Смъртта започва 25 MHz
  • Преработена/консервирана храна 0 MHz
  • Пресни продукти до 15 MHz
  • Сухи билки 12-22 MHz
  • Пресни билки 20-27 MHz
  • Живи кълнове 150 MHz
  • Етерични масла 52-320 MHz


Друга част от същото проучване измерва честотните колебания в човешкото тяло при въвеждане на различни вещества. Първоначално честотата на двама души, първият от които е мъж на 26 години, а вторият - мъж на 24 години, е измерена на 66 MHz и за двамата.


Първият човек държеше чаша кафе (без да пие) и честотата му спадна до 58 MHz за 3 секунди. След това той извади кафето и вдиша аромат на етерични масла.


В рамките на 21 секунди честотата му се върна на 66 MHz. Вторият човек отпи от кафето и честотата му падна до 52 MHz за същите 3 секунди. По време на възстановяването обаче не са използвани етерични масла и са били необходими 3 дни, за да се върне честотата му до първоначалните 66 MHz.


Друг много интересен резултат от това проучване е влиянието, което мислите оказват и върху нашата честота. Негативните мисли понижили измерената честота с 12 MHz, а позитивните мисли повишили честотата с 10 MHz. Установено е също така, че молитвата и медитацията повишават измерените нива на честотата с 15 MHz.


Клиничните изследвания показват, че етеричните масла, които имат най-високата честота от всички естествени вещества, познати на човека, могат да създадат среда, в която микробите, болестите, бактериите, вирусите, гъбичките и др. не могат да живеят. Наистина химията и честотите на етеричните масла имат способността да помогнат на човека да поддържа оптимална честота на здравето.


Чудесно е да се открие, че честотите на етеричните масла са няколко пъти по-високи от честотите на билките и храните. От години се провеждат изследвания за използването на електрическа енергия за обръщане на болестта. Учените в областта на природолечението са смятали, че трябва да има по-естествен начин за повишаване на електрическата честота на тялото.


Това доведе до изследванията и последвалото откриване на електрическите честоти в етеричните масла. Пациентите се чувствали по-добре в емоционално отношение, когато маслата били разпръсквани в стаите им. Изглеждаше, че в рамките на няколко секунди тези пациенти са по-спокойни и по-малко тревожни при малко излагане и вдишване. Някои масла действали в рамките на 1-3 минути, а други - в рамките на секунди.


Завладяващо е да се мисли, че масло, нанесено върху долната част на стъпалата, може да стигне до главата и да подейства в рамките на една минута. Колкото повече резултати се наблюдават, толкова повече изследвания се инициират.



Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м