Пропускане към основното съдържание

Клетъчно самолечение, поляризация и многочестотния осцилатор на Лаковски MWO

Клетката е основната структурна единица на всички живи организми, елементарна жива холистична система. Всички биохимични процеси в клетката протичат в резултат на промяната на електрохимичния градиент, всички хранителни вещества постъпват в клетката благодарение на потенциалната разлика на клетъчната стена. При стареене на клетката, недостатъчно снабдяване с хранителни вещества, настъпва промяна в полярността на клетъчната стена, което води до намаляване на нейната функционалност. Ако клетката е млада, която не е достигнала "зрялост", е налице ниска поляризация на клетъчната стена, която се увеличава в съответствие с нейното съзряване.



В тъканите на тялото се наблюдава постоянно образуване, растеж и стареене на клетките. Всички те имат различен електрохимичен заряд, като във всички органи и тъкани работят само зрели, пълноценни клетки.


Когато организмът е изложен на едно електрично поле, електрохимичният градиент на клетката се изравнява, т.е. всички млади и стари клетки се стабилизират, електрохимичният заряд става еднакъв по сила и посока, т.е. наблюдава се поляризация на клетките. Наблюдава се синхронна работа на всички клетки в тъканите, органите, всички те работят синхронно. В органа няма уморени или патологични клетки.


Когато електрическото поле въздейства върху клетките на нервната тъкан на мозъка, се наблюдава изравняване на електрическия потенциал на невроните на мозъка, поради което се подобрява предаването на нервните импулси от една нервна клетка към друга, увеличава се скоростта на обработка на информацията, усвояемостта на получените данни. При редовно използване на многочестотния генератор на Лаковски, който генерира множество вълни с различна дължина, се наблюдава стабилизиране на настроението, повишаване на устойчивостта към стрес, подобряване на качеството на съня, запомняне на получената информация, повишаване на пластичността и обучаемостта на човека. Ето защо неслучайно медицинските клиники с неврологичен профил разполагат с апарати, работещи на базата на многочестотен генератор, като с тяхна помощ възстановяват хора, претърпели инсулт, или започват говор при деца, които не говорят, последван от медикаментозна терапия.


Неспецифичният, задействащ характер на електрическото поле, с вълни с различна дължина, се опосредства от централната нервна система и завършва със системни реакции на организма. Този процес на практика не зависи от локализацията на електрическото въздействие, тъй като всяка част на тялото е свързана с един или друг орган чрез централната нервна система. Терапевтичният ефект на електрическото въздействие се основава на биостимулация и мобилизация на наличния енергиен потенциал на организма и се проявява като имуномодулиращ, десенсибилизиращ, невротрофичен, противовъзпалителен, хипохолестеролемичен, регенеративен, нормализиращ реологията и хемодинамиката на кръвта. Тези терапевтични ефекти спомагат за възстановяване от продължителни възпалителни процеси, които включват алергични, инфекциозни и исхемични процеси в отслабения човешки организъм.


Ендокринната система заедно с нервната система образуват едно цяло. Обединяващият и координиращ център на невроендокринната система е областта на междинния мозък - хипоталамусът, който не само провежда нервни импулси, но и отделя различни физиологични вещества. Хипоталамусът е най-висшият вегетативен център, осъществяващ сложна интеграция на различни вътрешни системи. Няма функция в организма, с чието регулиране хипоталамусът да не е свързан: той играе съществена роля за поддържане на оптимално ниво на обмяната на веществата (белтъчини, въглехидрати, мазнини, вода и минерали) и енергията, за регулиране на температурния баланс на организма, дейността на храносмилателната, сърдечносъдовата, отделителната, дихателната и ендокринната система.


Под въздействието на специфично електрическо поле се осъществява координация на работата на клетките на нервната и ендокринната система, регулиране на секрецията на произвежданите от жлезите хормони, нормализиране на функционалната активност на щитовидната жлеза и половите жлези, тропически хормони на хипофизата, повишена секреция на глюкокортикоиди от кората на надбъбречните жлези, което външно се проявява чрез забавяне на процесите на катаболизъм и синтез, повишен противовъзпалителен и аналгетичен ефект. Биологичният ефект може да се наблюдава след еднократно прилагане на многочестотния генератор "Резонанс", но най-добрият ефект се разкрива при редовна употреба. В този случай се наблюдава намаляване на възпалението и нормализиране на процесите на кръвообращение в "проблемната", патологична зона.


Добре известно е, че терапевтичният ефект на електрическото поле върху тъканите на живия организъм се засилва при редовна употреба на токове с различна дължина. Това се случва благодарение на многостепенното и многопосочно активиране на микроциркулацията на поляризираната среда във вътрешните органи и тъкани, повишаване на активността на тъканния метаболизъм, укрепване на неврохуморалните връзки и други фактори за активиране на функционирането на биологичния субстрат. Според спектъра на неспецифичните регулаторни ефекти приложението на многочестотния осцилатор на Лаковски може да се сравни с група адаптогени от различен характер, витамини, полиненаситени мастни киселини, незаменими аминокиселини (не се синтезират в организма), естествени антиоксиданти, метаболитно активни вещества, имуномодулатори и имуностимулатори.

многочестотен осцилатор на Лаковски


Този мултичестотен генератор помага за борба с инфекциозните и алергичните процеси, за възстановяване от пренесения ковид, както и, обаче, след всяка респираторна инфекция, за работа с различни други патологии на организма. Един от аспектите на уникалността на устройството е неговата широка функционалност.  Самият Лаковски също свидетелства за високата ефективност на своя осцилатор при лечението на неоплазми с различна генеза.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м