Пропускане към основното съдържание

Anti-Age Комплекс 2024

Тази предварителна настройка съдържа моноизотопните масови честоти на съединения, за които е известно, че удължават живота и подобряват общото здравословно състояние. Много от тези съединения са много скъпи за закупуване. За щастие Spooky може да ги емулира безплатно.



Ето и съединенията в този набор:


Спермидин

Доказано е, че спермидинът намалява риска от някои форми на рак, запазва дължината на теломерите и ако се приема достатъчно редовно за дълъг период от време, може да удължи продължителността на живота. Той също така поддържа автофагията в Т-клетките и може да подобри защитата от ваксини при възрастни хора.


Никотинамид мононуклеотид

Никотинамид аденин динуклеотидът (NAD+) е основен кофактор във всички живи клетки, който участва във фундаментални биологични процеси. ... Появяващите се доказателства сочат, че повишаването на нивата на NAD+ може да забави или дори да обърне аспектите на стареенето, а също и да забави прогресията на свързаните с възрастта заболявания.


Ресвератрол

След известни дебати изследователи от Харвардското медицинско училище заявяват, че са потвърдили, че съединението ресвератрол, което се съдържа в червеното вино, наистина осигурява ползи срещу стареенето.


Глутатион

Глутатионът е най-добрият супер антиоксидант против стареене. Ползите от глутатиона за здравето включват намаляване на възпаленията и оксидативния стрес и много други.


Липоева киселина

Смята се, че алфа-липоевата киселина (ALA) може да има антистареещи ползи поради силните си антиоксидантни свойства, които предпазват от увреждане от слънцето и стрес, причинен от замърсяване и други фактори на околната среда. Преглед на проучвания от 2011 г. заключава, че ALA има потенциал да бъде мощно средство срещу стареене, когато се използва правилно.


Ацетилцистеин

Ацетилцистеинът може да има забележителен и видим ефект срещу стареенето и да подобри дълголетието.


Ацетил цистеин

Ацетил цистеинът обикновено се описва като майката на всички антиоксиданти и е една от най-важните добавки, които бихте могли да приемате. Причината за това е, че Ацетил цистеин се използва от всяка клетка в тялото и повишаването на нивата на Ацетил цистеин осигурява значителен брой доказани от изследванията ползи за здравето, включително и против стареене. Ацетил цистеин се класифицира като ендогенен антиоксидант, което означава, че се произвежда от организма по естествен път, но здравословните нива на Ацетил цистеин могат лесно да бъдат изчерпани от болести и/или временни заболявания, стрес и излагане на токсини. Ацетил цистеин е версия, която се усвоява лесно от човешкия организъм.


Поликозанол

Проучванията показват, че ежедневната консумация на поликозанол може да намали появата на заболявания, свързани със стареенето. Той би предизвикал функционални и структурни промени в липопротеините, които биха понижили кръвното налягане, биха повишили нивото на добрия холестерол HDL (липопротеини с висока плътност) и биха намалили нивото на "лошия холестерол", LDL, в кръвта


NAD+

Стареенето е съпроводено и с намаляване на нивата на никотинамид аденин динуклеотид (NAD+), което може да доведе до увреждане на клетките и дори до по-кратка продължителност на живота ... Много проучвания предполагат, че регулирането на прекурсорите на NAD+ може да увеличи нивата на NAD+ в тъканите или клетките, за да забави стареенето.


Никотинамид рибозид

Никотинамид рибозид активира сиртуините - протеини, подпомагащи възстановяването на клетките. тези сиртуини след това работят извънредно, за да помогнат на клетките да останат силни с напредването на възрастта.


Предварителната настройка е планирана да се изпълнява всеки ден между 9:00 ч. и средата на деня. Това често се счита за оптималното време за прием на хранителни добавки.


Залепете ДНК в някакво хартиено тиксо или стикер и поставете вътре в Spooky Remote. 


Свържете дистанционното управление Spooky Remote към порта "BN" на Spooky Boost.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м