Пропускане към основното съдържание

Синтезатор на лечебни честоти (БРТ)

Благодарение на постиженията на съвременната физика вече знаем, че сме съставени от различни части на тялото, които са ... от вибрации. Всяка миниатюрна частица е преди всичко с определена честота, която генерира съответната й енергия. Комбинирайки се, частиците образуват по-сложни съединения: атоми, молекули, клетки, тъкани и накрая - човешки същества. Всяко ниво, всеки орган, всяка клетка имат свои собствени вибрации. Понякога те са отслабени, понякога променят честотата си, което води до отклонения на организма от нормата. Възможно е да го приведем в ред, като ги настроим обратно на техните честоти.



Бактериите, вирусите и другите животни, живеещи в нашия организъм, също имат свои резонансни честоти. Те могат да бъдат контролирани с помощта на същите вибрации: да се активират или обратното, да се потиснат. Такива честоти вече са открити от великите умове на нашата планета, сред които може да се открои д-р Райф. Неговите честоти са получени по най-научен начин, като повечето от тях са в звуковия (чуваемия) диапазон.

При създаването на този проект се сблъскахме с необичайна задача. От една страна, съществуват набори от определени честоти, които оказват положително въздействие върху нашия организъм, от друга страна, всички тези честоти, ако се възпроизвеждат последователно и една по една, ще бъдат много натоварващи за ухото. Работата е там, че тези честоти не представляват музикална звукова последователност и са непознати за слуховия ни апарат. Освен това, ако включите само една честота, дори и красиво проектирана, всеки слушател ще изреве за 30 секунди! :-)

Тръгнахме по друг път и намерихме интересно решение на този проблем. То се състои в преразпределяне на въздействието на една честота от постоянна към променлива. Например, ако по време на четириминутна сесия ни е необходимо честоти с честота 1, 2, 3 и 4 kHz да звучат в продължение на 1 минута, то можем да преразпределим натоварването така, че всяка от тях да звучи не повече от 1 секунда, но за цялата сесия, общо взето, да изтече необходимата минута. А ако тези честоти се комбинират, т.е. няколко от тях се възпроизвеждат едновременно, този подход няма да натовари ухото, а напротив, много комбинации ще създадат необичайни звукови модели, които са приятни за ухото. Най-интересното е, че не се нарушават изискванията за продължителността на излагане на всяка честота.

Ние отидохме по-далеч и направихме звука по-богат, като добавихме някои хармоници към всяка от честотите. Без тях звукът беше доста монотонен. Амплитудата на хармониците може да се регулира от потребителя според индивидуалното му възприятие със специалния плъзгач "Хармони". Това леко намалява ефективността на основния сигнал, но цялата вселена е изградена върху компромиси! Тук можем да отнесем и още една стъпка - "Полифония", в зависимост от позицията на този превключвател за вас ще звучат един, два или три канала едновременно, което допълнително облагородява мелодията. И още по-естествено - мелодията може да се разреди с естествени звуци, което вече е достъпно, ако изберете "Sound Design".

В началото на пътуването имахме следния проблем: как да предаваме звуци с честота по-малка от 20 Hz, защото те не се възприемат от ушите ни! Изходът беше намерен, прост и красив. Свръхниските честоти, до 0,1 Hz, могат да се предават с помощта на шум, модулиран с тази честота. По този начин вместо един звук с честота под 20 Hz потребителят чува вибриращ "розов шум". Например, честота от 0,15 Hz и розов шум дават звуковия ефект на прилив на морски вълни. И красиво, и полезно :)

В резултат на това имаме синтезатор на биорезонансни честоти от чуваемия диапазон, чиито звуци могат да се възпроизвеждат на повечето компютри и дори на смартфони. И тъй като обичаме научния и систематичен подход, в хода на разработката разработихме определена универсална спецификация във формат JSON, която може да се използва за съставяне на биорезонансни програми и която е разбираема за компютрите и съвременния интернет. Използваме този формат не само за вътрешна циркулация на данните, но и за споделяне на биорезонансни програми с други потребители, като използваме бутона "Споделяне".

Към синтезатора е добавена услуга за индивидуален избор на лечебни честоти. За такъв избор е необходимо да кажете няколко специални изречения в микрофона и да изпратите данните за анализ. В резултат на това ще ви бъде предложен набор от честоти за възстановяване на вашия организъм. Прочетете повече за тази услуга тук.

Ново качествено ниво на услугата предлага услугата за адаптивни честоти, които се адаптират към вашия организъм в зависимост от времето на деня, биоритмите и други настройки. Тези честоти се свързват по всяко време, на главната страница на услугата. Прочетете повече за тези настройки тук.

В момента базата на проекта постепенно се попълва с нови програми, а имената и описанията им се превеждат на различни езици. Искаме проектът да стане многоезичен. Можете да се регистрирате при нас и да запазвате програмите, които ви харесват, в профила си, както и да създавате собствени програми в индивидуалния редактор, да ги споделяте и дори да получавате бонуси! Редакторът е придружен от раздел за помощ.

Малко за бъдещето

Всички обичат музиката, но малко хора знаят, че тя е изградена върху строга математика. Всяка нота се различава от съседната си с корен от дванадесетата степен на две, а октавите се различават по честота точно два пъти! И така е било, или почти така, в продължение на много векове и дори хилядолетия. Екипът ни забеляза някои закономерности и при лечебните честоти. За тях също има някои общи съотношения, от които в бъдеще можем да изградим нов звуков ред. Той ще бъде много различен от съществуващия, но ще има лечебна сила в основата си. На негова основа ще може да се създават и музикални произведения, всяко от които ще бъде насочено към излекуването на един или друг проблем. Ще се появят композитори на новото време. Новите Моцарти и Бетховени ще пишат своите творби не само въз основа на вътрешните си мотиви, но и на нуждите на обществото, за да работят за общото благо!

Експерименталният проект с нестопанска цел, създаден от международната асоциация "3EKO", представя първата, напълно работеща бета версия на честотния синтезатор, която е подготвена от международен екип от специалисти. 

Непрекъснато разработваме и подготвяме за вас следните нови функции:

  • информационни и енергийни диапазони;
  • дистанционна диагностика;
  • подготовка за прослушване;
  • възможност за персонализиране на индивидуалния синтезатор на честоти и програми;
  • модерен вибриращ високоговорител и скаларна бобина;
  • индивидуален избор на лечебни честоти;
  • индивидуално прогнозиране на биоритмите според датата на раждане.


Всички регистрирани потребители в пробната (бета) версия ще получат приоритетен достъп до нови функции и значителни отстъпки за нови устройства в следващата версия на програмата

Коментари

  1. Физичен Модул-V природно съединение, което принадлежи към нов клас високоефективни противотуморни лекарства, чийто механизъм на действие се основава на уникални физикохимични свойства от нов тип. Синтезът на такива съединения води до създаването на клас вещества с висока магнитна възприемчивост при ниска плътност (1,3 - 1,5 g/cm3).
    Благодарение на магнитната активност на лекарствените микрочастици те се концентрират селективно в зоната на локализация на тумора в близост до магнитни аномалии, създадени от мутагенни клетъчни структури и химични радикали, съпътстващи растежа на туморните клетки. Концентрацията на лекарството води до сорбция на химични радикали в близост до местата на туморна локализация, съпроводена с деоксигенация и нарушаване на метаболитните процеси в злокачествената туморна популация, което води до блокиране на растежа им и последващо разпадане. Тези свойства, заедно с химичната и сорбционната активност на микрокластерите на горепосочените съединения, водят до висока фармакологична и терапевтична способност на лекарството.
    Модул-V, притежава антивирусни, противотуморни и имуномодулиращи свойства.
    Индуцира състояние на клетъчна резистентност към вирусни инфекции, модулира отговора на имунната система, насочен към неутрализиране на вирусите.
    Притежава системно, тъканно, клетъчно, субклетъчно (надмолекулно), молекулярно и субмолекулярно действие. Медицински и биологични тестове са потвърдили ефективността му при лечение на рак, вирусни заболявания, желязо и имунодефицитни състояния, лезии на кожата и лигавиците и много други.
    Увеличава синтеза на хем и съответно на хемоглобин във всички тъкани, с най-висока степен в костния мозък и черния дроб, активира метаболизма на хема и на желязото, много бързо подобрява състава на кръвта - нормализира съотношението хелпери-супресори: кръвната картина за броени часове се нормализира.
    Лекарството се използва в онкологията, като лесно се транспортира, адаптира и селективно се концентрира в зоните на локализация на туморните образувания и метастазите. Наночастиците се концентрират в близост до магнитни аномалии, съпътстващи растежа на туморните клетки, което води до сорбция на химически радикали и кислород в зоните на локализация на туморите, съпроводена с деоксигенация и нарушаване на метаболитните процеси в популациите на туморните образувания и метастазите, до блокиране на растежа им с последващо разпадане. В туморната тъкан, под въздействието на наночастиците, синтезът на ДНК, РНК и протеини значително намалява.
    Модул-V е насочен към тъканните дефекти и осигурява:

     Селективна концентрация в местата на тъканни дефекти и тумори, с блокиране на растежа на туморите и метастазите.
     Въздействие върху имунната система със стимулиране на хемопоезата, подобряване на качеството на кръвта и лимфата.
     Подобряване на микроциркулацията на кръвта и лимфата в засегнатите органи и липса на странични ефекти.
     Абсорбиране от лекарството на патогенните свободни радикали в местата на поражение.
     Регенерация на тъканите, с максимално оползотворяване на старите и увредени клетки.
     Сорбция и отстраняване на продукти на разпада, химикали, отрови, радионуклиди и вредни лекарства от организма.
     Доставяне на необходимите (потребни) лекарства до засегнатите зони.

    Лекарството няма странични ефекти, изключително ефективно при патологии от този тип:

     Онкология: всички видове, форми и етапи.
     Заболявания на кожата и лигавиците: фиброми, меланоми, ерозии.
     Ендокринни заболявания: диабет, хипо- и хипертиротоксикоза, безплодие, чернодробна цироза и др.
     Вирусни инфекции: херпес, хепатит, грип, шап, цитомегалопатия, бяс, енцефалопатия, арахноидит и др.
     Мозъчни патологии: паркинсонизъм, болест на Алцхаймер, остатъчни ефекти от остри нарушения на мозъчното кръвообращение и др.
     Имунодефицит: множествена склероза, анкилозиращ спондилит, HIV инфекция, сепсис, хемофилия.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м