Пропускане към основното съдържание

Ферран

Ферран е уникално лекарство, което е аналог на кръвния хемоглобин. Това клъстерно магнитно активно органично съединение на желязото е разработено от група руски учени преди повече от 30 години и през тези години ефективността на използването му при лечение на заболявания с различна етиология е потвърдена в почти всички случаи.


Ферран



Структурата на Ferran представлява железен атом, към който са прикрепени два пентанови пръстена със свободни електрони. Въртейки се вътре в тези пръстени, електроните допринасят за образуването на високочестотно поле, което от своя страна води до появата на магнитна сила с монополярна посока. Самите пентанови пръстени, въртейки се около железния атом в противоположни посоки, създават нискочестотно поле на Феран, което има положителен ефект върху рецепторите на клетките на живия организъм.


ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. Не е лекарствен продукт.


Ferran се предлага под формата на суспензия, която има дълбоко физическо въздействие, когато се приема през устата. За разлика от химическите лекарства, Ferran активира възстановителните процеси в организма изключително чрез физически методи и не предизвиква странични ефекти, които често съпътстват приема на конвенционални лекарства. Най-голямото значение на Ferran е за нормализиране на метаболитните и активиране на отделителните процеси в човешките клетки. Благодарение на свободните електрони на Феран, феромагнитните клъстери активно проникват в кръвта и бързо отиват в зоните на засегнатите клетки, където оказват положително въздействие върху регенерацията на мъртвите тъкани, отстраняват отровите, токсините, остатъците от химически препарати и разрушените тъкани. В продължение на 30 години тестване и практическо приложение на Ферран многократно е потвърдена ефективността му като мощен имуномодулатор, катализатор на кръвотворенето, противопаразитно и противовирусно средство.

Тъй като Ферран въздейства директно върху хемопоетичната система, на първо място при употребата на това лекарство се подобрява съставът и качеството на кръвта. В резултат на това се нормализира дейността на костите и мозъка, възстановяват се увредените участъци на хипоталамуса, епифизата и цялата контролна система. Всички болни органи на тялото започват да получават необходимото хранене, енергия, имунна защита, благодарение на това, че информацията до мозъка за нуждите на всяка клетка постъпва без прекъсване. В ранните етапи на онкологичните процеси растежът и разпространението на метастазите се блокира напълно след 2-3 приема на Ферран. Важно е да се помни, че количеството на основните микроелементи в кръвта е заложено в генокода. Феран спомага за възстановяване на попълването и усвояването от организма на всички важни за здравето вещества, осигурява качествена нервна проводимост, повишава енергийния потенциал, подобрява оксигенацията на клетките.

Ферран е доказано ефективен при :

  • комплексни имунни заболявания,
  • нарушения на кръвообращението,
  • онкологични проблеми,
  • лезии на кожата и лигавиците,
  • грип и други остри вирусни заболявания, включително ХИВ инфекция.
  • хронични заболявания, включително хепатит, и нарушени процеси на регенерация,
  • травми, порязвания, счупвания, термични и химически изгаряния, язви и радиационна некроза,
  • хранителни и химически отравяния.

Освен това Феран се използва ефективно като сорбент по време на лъчетерапия и химиотерапия, като спомага за ускоряване на елиминирането на солите на тежките метали и радионуклидите от организма.


Предимства на Ферран :


Имуномодулатор от ново поколение. В зависимост от състоянието на организма той активира или нормализира работата на имунната система на организма (хуморална и клетъчна). Особено подходящ по време на сезонни вирусни заболявания, локални епидемиологични инциденти, също и в сезони с намалена имунна активност.

Нормализира обмяната на веществата, като по този начин значително улеснява живота на хората, които се подлагат на отслабване, а самите програми за отслабване в следствие на това дават по-ефективни резултати

Той ще помогне дори външно. Дори и най-тежките кожни увреждания, придружени от силен болкови ефект, като термично или слънчево изгаряне, могат да бъдат лекувани с Феран няколко пъти дневно. Доказано е, че скоростта на регенерация на тъканите при използване на лекарството се увеличава 4 пъти.

Феран не претърпява биотрансформация (не се разпада на химически метаболити) под действието на ензимите на организма и по този начин действа не химически, а биофизически.  

Продуктът активира метаболитните процеси във всички видове телесни клетки (миоцити, кардиомиоцити, адипоцити, невроглиални клетки и т.н.), което подобрява регенерацията на тъканите. Същевременно се засилва и процесът на отделяне на продуктите на клетъчното разпадане.


Ферран-157


Ferran 157 е уникален препарат, използван за профилактика на различни вирусни и онкологични заболявания, както и на заболявания, причинени от намалена активност на имунната система.

Ферран-157 е първокласен препарат, създаден специално за хора, живеещи в интензивния ритъм на големия град. Благодарение на комплекса от екстракти от лечебни растения с органични съединения на желязото, дефицитът на микро- и макроелементи се попълва бързо. Активира се микроциркулацията на кръвта и лимфата в тъканите и органите, благодарение на което се наблюдава подобряване на локалния имунитет, както и попълване на енергията в тези части на тялото, където тя е наистина необходима. В резултат на това сърдечносъдовата система започва да функционира пълноценно, стените на кръвоносните съдове се укрепват и кръвното налягане се нормализира. Балансираният и внимателно подбран натурален състав на Ferrana-157 възстановява ендокринната система, като подобрява хормоналния фон и метаболизма. А високата адсорбционна активност на лекарството подпомага отделянето на натрупаните тежки метали, както и на вредните и токсични съединения. Селективното действие върху засегнатите зони на тялото, позволява на Феран-157 незабавно да облекчи симптомите на острата болка, дори в периоди на обостряне на хронични заболявания. Използва се като профилактично средство при хора с предразположение към различни генетични заболявания. 

Ферран-157 се препоръчва при Терапия на съдови и метаболитни нарушения на мозъка, черния дроб, белите дробове, храносмилателната система. Периферни съдови нарушения и техните последици. Комплексна терапия на автоимунни заболявания с различна степен на тежест. Терапия и профилактика на патологии, причинени от нарушаване на местния или общия имунитет. Хипопластични, постхеморагични, хемолитични и дефицитни анемии. Исхемична болест на сърцето, хипертонични състояния, ревматична болест на сърцето. Следоперативен период на възстановяване на организма и регенерация на тъканите. Изгаряния и измръзвания с различна тежест. Фрактури. Пострадиационна некроза на кожата и лигавиците. Лекарството ефективно влияе върху пълноценното развитие на плода по време на бременност, като попълва дефицита на основни микро- и макроелементи на плода и майката. ОСТРИ РЕСПИРАТОРНИ ИНФЕКЦИИ, ОСТРИ РЕСПИРАТОРНИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ.


Предимства на Ферран :


  • Енергизира всяка клетка
  • Премахва недостига на витамини
  • Идеален за профилактика на остри респираторни инфекции и остри респираторни инфекции
  • нормализира кръвното налягане
  • Незабавно облекчава болката
  • Облекчава острите симптоми на отравяне
  • Попълва недостига на микроелементи при бременни жени и допринася за пълноценното развитие на плода
  • Ускорява процесите на рехабилитация


Чуть-Чуть


Чуть-Чуть е внимателно подбран комплекс от билкови екстракти, комбинирани в един препарат с Ферран, за да се постигне максимално терапевтично действие.

Препаратът Чуть-Чуть е внимателно подбран комплекс от растителни екстракти с най-широк спектър на антивирусна, антибактериална и противогъбична активност. Благодарение на високата бионаличност компонентите на лекарството се абсорбират бързо и имат ефективен терапевтичен ефект, без да предизвикват алергични реакции. Към безценните предимства на лекарството могат да се отнесат: нормализиране и ускоряване на обмяната на веществата, повишаване на имунитета, бактерицидно, антипаразитно, противовъзпалително и тонизиращо действие. Употребата на Чуть-Чуть способства за прочистване на горните и долните дихателни пътища, като ги освобождава от инфекциозно и алергично натоварване. Важно предимство на лекарството е и възможността за външното му приложение, което улеснява лечението на заболявания с многостранна симптоматична проява. Растителният комплекс на лекарството е незаменим при лечението на вирусни и бактериални инфекции на мъжката и женската урогенитална система, както и на болести, предавани по полов път. Наличието на органични съединения на желязото, както и високата антивирусна активност на компонентите на лекарството благоприятстват лечението на остри вирусни патологии, включително хепатит В и С, HIV инфекция и дори СПИН. Потискането на дрождите и патогенните микроорганизми, способства за извеждането на нежеланите образувания от червата, без да се нарушава балансът на микрофлората. Доказано е, че при редовен прием на Чуть-Чуть преминават болката, възпалението, сърбежът, резорбцията на туморните образувания.


Чуть-Чуть се препоръчва при :


Фрактури. Заболявания, причинени от патогенни едноклетъчни организми, включително грам-отрицателни и грам-положителни бактерии. Системни гъбични лезии и дерматомикози с различна етиология. ОСТРИ РЕСПИРАТОРНИ ИНФЕКЦИИ, ОСТРИ РЕСПИРАТОРНИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ. Препоръчва се за употреба като бактерицидно, антипаразитно, антивирусно, противовъзпалително и тонизиращо средство в комплексната терапия на онкологични патологии с различна етиология, независимо от степента на развитие. Терапия на съдови и метаболитни нарушения на мозъка, черния дроб, белите дробове, храносмилателната система. Периферни съдови нарушения и техните последици. Комплексна терапия на автоимунни заболявания с различна степен на тежест. Терапия и профилактика на патологии, причинени от нарушаване на местния или общия имунитет. Хипопластични, постхеморагични, хемолитични и дефицитни анемии. Исхемична болест на сърцето, хипертонични състояния, ревматична болест на сърцето. Следоперативен период на възстановяване на организма и регенерация на тъканите. Заболявания на щитовидната жлеза. Профилактика и лечение на мастопатията. Заболявания на вените. Профилактика на вирусни, бактериални, както и на заболявания, причинени от наличието на хелминти в организма.


Мужик–корень


Мужик–корень е препоръчително за мъже с хроничен простатит, аденом на простатата, лезии на тестисите и други състояния, придружени от намалена еректилна функция.

Този есенциален мъжки комплекс се базира на специална клъстерна вода, органично съединение на желязото и екстракти от растението Euphorbia fischeriana. Мужик–корень съдържа голямо количество селен, благодарение на което се наблюдава елиминиране на повечето симптоми, свързани с неговия недостиг.  

Растителните компоненти на лекарството стимулират подобрена микроциркулация на кръвта в тазовите органи при мъжете. Противовъзпалителният ефект на лекарството се дължи на нормализирането на ендокринната система, както и на способността му да повишава защитните сили на организма, да регулира имунитета, да увеличава кръвоснабдяването на засегнатите органи, особено на простатата и пикочната система. Компонентите на лекарството допринасят за поддържането на нормални метаболитни процеси в простатната жлеза. Предотвратява възпалителните процеси на мъжката пикочо-полова система. Органичното съединение на желязото, което влиза в състава на препарата, допринася за по-ефективната работа на растителните компоненти на препарата Мужик–корень и за по-удобното им усвояване.







Коментари

  1. Плазмин

    ✔ имуномодулатор

    Има противовъзпалително и имуномодулиращо действие
    свойства, дължащи се на наличието на минерални комплекси в състава на лекарството, както и на природни алкалоиди, присъстващи в състава на лечебни растения като миризливата боя, памука.

    🟢 Показания

    ➖ Комплексна терапия на заболявания, свързани с промени в хормоналния баланс.
    ➖ Възстановяване на функционирането на стомашно-чревната система.
    ➖Терапия, свързана с първични и вторични метастази.
    ➖Периферни съдови нарушения и техните последици.
    ➖Комплексна терапия на автоимунни заболявания с различна тежест.
    ➖Терапия и профилактика на различни възпалителни симптоми, причинени от
    местни или общи имунни нарушения.
    ➖ Хипопластични, постхеморагични, хемолитични и дефицитни анемии.
    ➖ Следоперативен период на възстановяване на организма и регенерация на тъканите.
    ➖ Възстановяване на водно-солевите и микроелементните
    на организма.
    ➖ Нарушения на щитовидната жлеза и надбъбречните жлези.
    ➖ ОСТРИ РЕСПИРАТОРНИ ИНФЕКЦИИ, ОСТРИ РЕСПИРАТОРНИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ.

    ОтговорИзтриване
  2. Матрица на бластофагите

    ✔ Имуностимулиращо антивирусно лекарство.

    🟢 Предназначение :

    ➖ Профилактика и лечение на прояви на вирусни заболявания,
    ➖ Всички видове херпесни инфекции,
    ➖ Човешки папиломен вирус (HPV),
    ➖ ОРВИ,
    ➖ грип,
    ➖ аденовируси, риновируси и коронавирусни инфекции.
    ➖меланоми, полипи и папиломи,
    ➖ хипертрофии и аденоми на простатната жлеза,
    ➖ ракови заболявания на органи: рак на гърдата, рак на белия дроб, рак на стомаха, рак на ректума, рак на пикочния мехур, рак на шийката на матката и рак на матката, рак на кожата и лигавиците, аденоми на вътрешните жлези, рак на бъбреците и черния дроб,
    ➖ Имунодефицити и предтуморни състояния.


    💎 Изследванията са проведени в Изследователския център по епидемиология и микробиология в Гамалея. Н.Ф. Гамалея Изследователски център по епидемиология и микробиология доказа високи биостимулиращи и имуномодулиращи характеристики на Blastafag, включително антивирусни и антибактериални свойства при липса на противопоказания и странични ефекти.

    ОтговорИзтриване
  3. Матрица с фулвинова киселина.

    Богата, концентрирана хранителна добавка

    ✔ Фулвиновата киселина подпомага здравословните функции на организма, включително храносмилането, баланса на рН в организма, производството на енергия, хидратацията, клетъчната цялост и ензимната активност.

    ➖ Силен естествен антиоксидант и вещество, свързващо свободните радикали
    ➖ Увеличава усвояването на кислород и намалява киселинността в организма.
    ➖ Свързва металите и токсините и ги извежда от организма.
    ➖ възстановява електролитния баланс в клетката
    ➖ активира ензимната и имунната система.

    ConcenTrace® се извлича от Голямото солено езеро в Юта, САЩ, чрез специален процес на изпаряване, без да се вреди на природата. От ConcenTrace® се отстраняват до 99% от натрия, а останалото вещество съдържа приблизително 72 минерала в йонна форма, които се усвояват 100% от организма ни директно чрез клетките.

    ОтговорИзтриване
  4. Матрица " Екоферрин"

    ✔ За попълване на недостига на основни микроелементи - желязо, мед, кобалт, селен, йод - от абсолютно всички възрастови категории хора.

    🟢 Употребата на този продукт е особено ефективна в случай на кръвозагуба, бременност и кърмене, небалансирано хранене, на фона на тежки физически натоварвания, при спазване на вегетариански диети с преобладаване на зърнени и бобови култури, рязко намаляващи ефективността на усвояване на поливалентните метални йони от храната.


    ➖3,5-диод-L-тирозинът служи като източник на алиментарен йод, осигуряващ ефективен синтез на тиреоидни хормони от щитовидната жлеза.
    ➖ Недостатъчният прием на желязо води до различни патологични състояния, вариращи от частично потискане на имунната система, летаргия и нервност до желязодефицитна анемия, дисфункция на скелетната мускулатура, астеничен синдром, кардиомиопатия, гастрит с признаци на атрофия на лигавицата.
    ➖ Селен - жизненоважен микроелемент, притежава мощни антиоксидантни свойства, подпомага имунната система, подпомага образуването на антитела, участва активно в метаболитните процеси, протичащи в кожата. Недостигът на селен може да причини помътняване на очната леща.
    ➖ Медта е част от ензимите, които имат редокс активност, и участва в кръвотворенето, метаболизма на желязото, стимулира храносмилането на протеини и въглехидрати. Участва в процеса на осигуряване на тъканите на организма с кислород. Клиничните прояви на недостатъчния прием се изразяват в нарушения на сърдечно-съдовата система и формирането на скелета, развитие на дисплазия на съединителната тъкан.

    ОтговорИзтриване
  5. Мачо Ман Матрица

    💎 Мъжкото здраве е важна част от качеството на живот, особено за хората над 30 години, които търсят решения.

    ✔ Мачоман е формула за мъже с научно доказани активни съставки, които поддържат мъжкото здраве и осигуряват здравословен кръвоток.

    🟢 Естествен състав: грейпфрут на прах, екстракт от листа на дамиана, екстракт от женшен, L - аргинин, екстракт от мака.

    ➖ Подобрява плодовитостта,
    ➖ подобрява кръвоснабдяването на половите органи,
    ➖ Увеличава броя на сперматозоидите,
    ➖ идеален за лечение на импотентност,
    ➖ помага за решаване на проблема с преждевременната еякулация,
    ➖ удължава мъжката активност,
    ➖ нормализира нивата на тестостерона,
    ➖ предотвратява рак на простатата,
    ➖ поддържа и възстановява мъжката сила и издръжливост.

    ОтговорИзтриване
  6. Нанококтейл Матрица Колоиден цинк

    💎 Цинкът е от съществено значение за производството на повече от 250 ензима, участващи в метаболизма, синтеза на протеини и нуклеинови киселини, съзряването на клетките и образуването на колаген. Необходим е и за растежа и възстановяването на мускулите, правилното усещане за вкус и мирис. Подпомага заздравяването на рани, подобрява храносмилането, регулира производството на хормони и помага на имунната система да се бори с бактериите и вирусите.

    ✔ Цинкът е от съществено значение за мъжете, той се използва за нормалното функциониране на репродуктивните органи и производството на сперматозоиди. Недостигът на минерала води до намаляване на нивата на тестостерона и допринася за еректилна дисфункция. Набавянето на достатъчно цинк в организма се превръща в отлична превенция на аденома на простатата.

    ✔ Жените се нуждаят от цинк за поддържане на репродуктивното здраве, нормалния хормонален фон и стабилния менструален цикъл.

    🔴 Организмът сигнализира за недостиг на цинк чрез следните симптоми:
    - косопад
    - храносмилателни разстройства
    - намалена концентрация
    - бърза умора
    - много бавно зарастване на рани
    - нарушен вкус и мирис
    - кожни смущения
    - дистрофия
    - нарушения на нервната система
    - влошаване на нощното зрение, постоянна умора на очите
    - патологии на пикочно-половата система.

    🟢 Показания

    ➖ насърчава мъжката сексуална активност, спомага за съзряването на сперматозоидите, стимулира ерекцията, нормализира нивата на тестостерона и соматостатина.
    ➖ при простатит;
    ➖ Облекчава проявите на менопаузата, участва в образуването на яйцеклетки;
    ➖ потиска развитието на бактерии, вируси и гъбички, укрепва имунитета;
    ➖ Стимулира регенерацията на хрущялната и костната тъкан, използва се при заболявания на опорно-двигателния апарат;
    ➖ предпазва клетките на панкреаса, които произвеждат инсулин.
    ➖ Подобрява състоянието на кожата, костите, зъбите и косата;
    ➖ активира функциите на органите на вкуса, зрението и обонянието;
    ➖ нормализира апетита;
    ➖ се използва при алкохолна интоксикация;
    ➖ намалява риска от развитие и влошаване на алергични реакции;
    ➖ попълва цинковия дефицит при атеросклероза;
    ➖ предотвратява развитието на катаракта и влошаването на функционалността на лещата и ретината.

    ОтговорИзтриване
  7. Модул-V матрица

    💎 Модул-V е естествено съединение, което принадлежи към нов клас високо ефективни противотуморни лекарства.

    ✔ Модул-V има антивирусни, противотуморни и имуномодулиращи свойства.

    🟢 Медицински и биологични тестове потвърждават ефективността му при лечение на рак, вирусни заболявания, железни и имунодефицитни състояния, поражения на кожата и лигавиците и много други.

    ⚡ Лекарството се използва в онкологията, като лесно се транспортира, адаптира и селективно се концентрира в зоните на локализация на туморните образувания и метастазите.

    Модул-V е насочен към тъканни дефекти и осигурява:

    ➖Селективна концентрация в зоните на тъканни дефекти и тумори, с блокиране на растежа на туморите и метастазите.
    ➖ Ефекти върху имунната система със стимулиране на хемопоезата, подобряване на качеството на кръвта и лимфата.
    ➖ Подобряване на микроциркулацията на кръвта и лимфата в засегнатите органи и липса на странични ефекти.
    ➖ Поглъщане на патогенните свободни радикали в засегнатите области.
    ➖ Регенерация на тъканите с максимално използване на старите и увредени клетки.
    ➖ Сорбция и отстраняване на разпадни продукти, химикали, отрови, радионуклиди и вредни лекарства от организма.

    🟢 Ефективно при патологии като:

    ✔Онкология: всички видове, форми и стадии.
    ✔Заболявания на кожата и лигавиците: фиброми, меланоми, ерозии.
    ✔ Ендокринни заболявания: диабет, хипо- и хипертиротоксикоза, безплодие, чернодробна цироза и др.
    ✔ Вирусни инфекции: херпес, хепатит, грип, шап, цитомегалопатия, бяс, енцефалопатия, арахноидит и др.
    ✔ Мозъчни патологии: паркинсонизъм, болест на Алцхаймер, остатъчни ефекти от остри нарушения на мозъчното кръвообращение и др.
    ✔ Нарушения на имунната система: множествена склероза, анкилозиращ спондилит, HIV инфекция, сепсис, хемофилия.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м