Пропускане към основното съдържание

КАК ДА ЗАПИСВАМЕ НА ВОДАТА ПРАВИЛНА ИНФОРМАЦИЯ ?

В днешно време не е необходимо да се доказва, че водата има памет. По този въпрос са написани много книги, научни статии и филми. Какво да кажем, щом кръстената вода стои година, две и не се разваля, а дори има лечебни свойства. Този феномен може да се обясни само като се признае фактът, че водата може да записва информация в себе си.





Още в древността хората са знаели, че водата носи информация: "Не сядай да пиеш чай със зъл човек".

Водата е своеобразен магнитен филм, който записва върху себе си цялата информация, с която влиза в контакт.
 
Народните лечители говорят на водата и именно тя е тази, която излекува човека. Вещиците и магьосниците четат злите си замисли на водата, а след това я изливат под прага на съседите. Съседът излиза, застава на прага и изведнъж краката му започват да го болят или да отказват изневиделица и никой не може да му помогне.

И всяка домакиня знае, че ако сготвиш храна в лошо настроение, ще е невъзможно да я изядеш. А ако приготвяте храната с любов, тогава човек няма да се откъсне от чинията 

Всъщност 70-80% от човешкото същество се състои от вода. Ругаят ни, крещят ни, проклинат ни, а ние се чувстваме зле. Казват ни думи на любов, хвалят ни, благодарят ни и ние веднага разцъфваме.

Ако поставим чаша с вода пред телевизора, цялата негативност, която се показва там, ще се изпише върху водата.

Водата, която пием, помни всичко, с което е влизала в контакт: всичките  помии, изсипани в езерото, от което е взета водата, ръждясалите тръби, по които тече,  емоциите на продавача, който ни е продал тази вода, т.е. водата е живо същество в определен смисъл.

Ефектът на паметта на водата отдавна е навлязъл в медицинската практика. Хомеопатията вече е официално признат метод на лечение. Хомеопатите разтварят лекарството в толкова малки концентрации, че в съда с вода има буквално няколко молекули лекарство.

Масару Емото, известен японски учен, доказва в своите експерименти, че водата може да поглъща, съхранява и предава човешките мисли и емоции. Формата на ледените кристали, които се образуват при замръзване на водата, зависи не само от нейната чистота, но и се променя в зависимост от това каква музика звучи над тази вода, какви образи и думи й се показват и дори от това дали хората мислят за нея или не й обръщат внимание.

И така, как да изчистим водата от цялата негативна информация и да запишем върху нея положителна информация, така че водата да придобие лечебни свойства?

Мисъл-форми за пречистване и зареждане на водата:


1. Поставете чаша с вода върху дланта на лявата си ръка, а с дясната ръка покрийте чашата отгоре.
2. Започнете да прехвърляте енергията от ръцете си във водата със силата на ума си, кажете следните думи, мисъл-форми на себе си или на глас:
3. Започвам програма за неутрализиране на всички вредни химически примеси, соли на тежки метали, които се намират в тази вода.
4. Съставът на солите и микроелементите, необходими за нормализиране на здравето ми, остава във водата.
5. Всички патогенни микроорганизми, бактерии, протозои и други паразити се неутрализират от тази вода.
6. Тази вода е програмирана да прочиства организма от шлаки, токсини, патогени, бактерии и други паразити.
7. Предайте на водата положителни емоции на любов и благодарност, поставете положително намерение, например: "Вода - дай здраве, дай сила, дай енергия, възстанови здравето ми, възстанови всяка клетка на тялото ми!".
8. Включете въображението си, запишете върху водата информацията, която ще ви бъде най-полезна, например:
- Програмирам тази вода да прочисти всички съдове в тялото ми.
- Да възстановя зрението си.
- За резорбция на глаукома, катаракта.
- За възстановяване на здравето на сърцето ми.
- За възстановяване на потентността.
- За премахване на пясъка в бъбреците, солите в ставите.
- За резорбция на тумори, миома, кисти.
- За отстраняване на зъбобол или главоболие и др.

ВСИЧКО, КОЕТО КАЖЕТЕ С РЕШИТЕЛНОСТ И ВЯРА, ВОДАТА ЩЕ ПРИЕМЕ И ЗАПИШЕ

От книгата Многомерният модел на човека на Николай Пейчев

Можете да зареждате вода и с БРТ, Матрици на Гаряев и т.н.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м