Пропускане към основното съдържание

Машина за хармонизиране на скаларни вълни MWO v2.0

Многовълнова осцилаторна технология, съчетана с бифиларен безжичен предавател на мощност на бобина Tesla, етерна помпа на тесеракт и антени на скаларни вълни. Това устройство действа като единица за хармонизиране на MWO, която може също да приема външни сигнали чрез включения аудио кабел. Lakhovsky Harmonizer може да бъде свързан към компютър, мобилен телефон или всяко друго устройство, способно да извежда аудио сигнали през 3,5 mm аудио порт. Тези сигнали автоматично се отпечатват в енергийното поле, генерирано от машината.





Това е усъвършенствана версия на нашия оригинален MWO хармонизатор. По-новата версия включва няколко програми, които са предварително инсталирани в устройството. Можете да превключвате между тези настройки просто като натиснете бутон от предната страна на устройството. Тези програми ще накарат устройството да излъчва скаларни вълни и светлинни модели с различни честоти. По-конкретно, 9 от честотите на солфеж са предварително инсталирани в машината.


Друго подобрение в сравнение с първата итерация на MWO хармонизатора е, че тези устройства са по-мощни. Затова трябваше да пропуснем опцията за захранване от батерия и да използваме само USB за захранване. Това ще позволи на устройството да работи на по-високи мощности много по-дълго.



Предварително инсталирани честоти;




174 Hz - програма №1


285 Hz - програма №2


396 Hz - програма №3


417 Hz - програма №4


528 Hz - програма №5


639 Hz - програма №6


741 Hz - програма №7


852 Hz - програма №8


0 Hz - празна програма



Ефектите от използването на тези честоти могат да бъдат прочетени от таблицата по-долу. Светлинните модели са предназначени да подобрят цялостното изживяване при използването на тези машини.



Когато към MWO хармонизатора се предостави външна честота чрез аудио кабела, вътрешната и външната честоти ще бъдат комбинирани в една.



Ако искате да използвате само външен източник на честота, използвайте бутона, за да превключвате между програмите, докато стигнете до тази, при която не светят светодиоди. Това е единствената програма, която има деактивиран източник на вътрешна честота. В този режим MWO хармонизаторът ще използва само сигнали, идващи от аудио входа.



Външният аудио вход може да бъде или „чиста“ честота, генерирана от приложение за генериране на честота, или аудио файл. Например, музика с лечебни честоти ще работи също толкова добре. Можете дори да използвате лечебна музика от онлайн платформи като YouTube.





963 Hz
Енергизиране, будност

852 Hz
Насърчаване на интуицията и интелекта

741 Hz
Облекчаване на тревожността

639 Hz
Подобрено изживяване при медитация

528 Hz
Почистване, лечение, възстановяване на ДНК

417 Hz
Неутрализиране на отрицателна енергия

396 Hz
Хармонизиране на тялото

285 Hz
Подобряване на съня, регенерация

174 Hz
Облекчаване на болката, релаксация

7,83 Hz
Зареждане с вода, лечебни камъни, пелети




Зареждане на дискове с оргонова енергия



Можете да използвате MWO хармонизатора за зареждане на дискове с оргонова енергия по начин, подобен на начина, по който може да се използва SWCC v2.0. Можете да използвате MWO harmonizer v2.0 за зареждане на оргонови дискове или чрез използване на предварително програмирани честоти, или като подадете външни сигнали чрез 3,5 mm аудио кабел.



В зависимост от вида на използвания оргонов енергиен диск има някои вариации в процедурата. Ще опишем 2 типични ситуации, които обикновено срещаме, когато се занимаваме с оргонни дискове.



Зареждане на основен оргонов диск с прозрачни кварцови кристали, оргонова смес и без допълнителна антена вътре в диска.


Зареждане на усъвършенстван оргонов диск със специфични за чакрите камъни (карнеол, апатит, розов кварц, пирит и др.) и интегрирана антена (MWO, вихър, торус и др.)



Зареждане на базисни оргонови дискове




Можете да използвате или предварително инсталираните програми, или външен източник на честота. Основните оргонови дискове са по-малко ефективни при отпечатване с различни честоти, но процедурата е по-опростена и затова се препоръчва за потребители за първи път. Оргонните дискове, които предоставяме, ще бъдат напълно заредени в рамките на 15 до 20 минути. Няма нужда да ги зареждате повече, тъй като пълният енергиен потенциал ще бъде достигнат след това време и оргоновите дискове няма да могат да съхраняват повече енергия.



Зареждане на оргонни дискове




Тези дискове са по-сложни елементи, които включват различни лечебни кристали и антени. За да ги заредите правилно, се препоръчва или да използвате външен честотен източник, осигурен от честотен генератор, или да изберете програмата, която съответства на свойствата на лечебните кристали, използвани в оргонния диск. Това е от съществено значение поради различните използвани камъни. Някои камъни ще реагират по-добре на определени честоти. Използването на грешна честота ще доведе до неправилно балансиран оргонов диск. Това в крайна сметка ще доведе до незадоволителни резултати. Въпреки това, ако случайно заредите оргонния диск с честота на извиване, няма трайно увреждане на диска или кристалите, тъй като тази честота може да бъде преодоляна с по-дълго време на зареждане при правилната честота.

Всеки от тези напреднали оргонити съответства на определена чакра. За да изберете правилната честота, вижте таблицата по-долу. Избраната честота трябва да съответства на чакрата, върху която въздейства въпросният камък.



Коренна чакра - 432 Hz (червен яспис, гранат, обсидиан, опушен кварц, родонит)


Сакрална чакра - 480 Hz (карнеол, цитрин, слънчев камък, оранжев калцит)


Чакра на слънчевия сплит - 528 Hz (слънчев камък, жълт яспис, цитрин, тигрово око, кехлибар, пирит)


Сърдечна чакра - 594 Hz (розов кварц, зелен нефрит, зелен авантюрин, перидот, молдавит, амазонит)


Гърлена чакра - 672 Hz (лапис лазули, син апатит, аквамарин, селестит, азурит)


Чакра на третото око - 720 Hz (аметист, лапис лазули, лабрадорит, содалит, лепидолит, черен турмалин)


Коронна чакра - 768 Hz (аметист, лапис лазули, лепидолит, лабрадорит, лунен камък, селенит, хаулит)



Както вероятно сте забелязали, някои камъни могат да се използват за няколко чакри. Това означава, че такива камъни могат успешно да се зареждат с различни честоти. Но е важно да го зареждате само с 1 честота наведнъж.



Пример: цитринът може да се зарежда с 432Hz или 480Hz, но никога с двете честоти едновременно!



Продължителността на зареждането трябва да бъде от 15 до 20 минути. Ако искате да изтриете определена честота от камъка, можете да я презапишете с друга, като стартирате сесията за зареждане за два пъти по-дълго (30 до 40 минути).



Нека отново вземем цитриновия диск за пример; Имате цитринов диск, в който са вливани 432Hz, за да се използва с коренната чакра и сега искате да го използвате със сакралната чакра. За да се презапише 432Hz. Ще трябва да зареждате същия диск за 30-40 минути с 480Hz.




Солфежни честоти, които могат да се използват за балансиране на чакрите




Коренна чакра - 396 Hz (червен яспис, гранат, обсидиан, опушен кварц, родонит)


Сакрална чакра - 417 Hz (карнеол, цитрин, слънчев камък, оранжев калцит)


Чакра на слънчевия сплит - 528 Hz (слънчев камък, жълт яспис, цитрин, тигрово око, кехлибар, пирит)


Сърдечна чакра - 639 Hz (розов кварц, зелен нефрит, зелен авантюрин, перидот, молдавит, амазонит)


Гърлена чакра - 741 Hz (лапис лазули, син апатит, аквамарин, селестит, азурит)


Чакра на третото око - 852 Hz (аметист, лапис лазули, лабрадорит, содалит, лепидолит, черен турмалин)


Коронна чакра - 963 Hz (аметист, лапис лазули, лепидолит, лабрадорит, лунен камък, селенит, хаулит)



Тези честоти трябва да се използват и със съвместими лечебни кристали или с основните оргонови дискове.

Коментари

Популярни публикации от този блог

П.П. Гаряев за Матриците на Гаряев и лингвистично-вълновата генетика

П.П. Гаряев (Доктор по биология, директор на Института по лингвистично-вълнова генетика), за Матриците на Гаряев, информационната медицина  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ НА ГАРЯЕВ ПРАВИЛА ЗА СЛУШАНЕ Препоръчваме ви да слушате всички матрици на Гаряев последователно. Но е възможно да го разделите на части по произволен начин, например на тройки. В началото всяка от тях трябва да се слуша в продължение на 1-2 дни. По-късно, след адаптацията, можете да прослушате всички части заедно. Субективно, въз основа на усещанията си, ще определите файловете, които чувствате и работят най-добре. Отсега нататък можете да ги слушате предимно тях. Силата на звука не трябва да е твърде висока. За предпочитане е да слушате след сън, през деня и преди лягане. Можете също така да възпроизвеждате програми във фонов режим, докато спите. Препоръчително е да използвате слушалки. Преди да започнете да слушате, е желателно да се настроите към програмата, да се отпуснете напълно, ако е възможно, без чужди

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи

Рядката и единствена матрица на Гаряев за регенерация на всички органи  

Всичките оригинални матрици на Гаряев

Всичките оригинални матрици на Гаряев ( плейлист ) Оригиналните звукови матрици на Гаряев не са променяни по време на редактирането, което означава, че качеството на звука остава неизменено, а въздействието на матрицата върху тялото е максимално! С други думи, амплитудата на звуковата пътечка не е повлияна от всякакви оптимизатори, нормализатори и софтуерни усилватели. Също така честотата и битрейтът остават незасегнати.  Всички матрици на Гаряев можете да намерите на https://bit.ly/garyaevmatrixall   Правила за слушане на Матриците на Гаряев :  1. 1-2 пъти дневно, не по-късно от 2 часа преди лягане. За жените - едномесечен курс за слушане всеки ден. За мъже - едномесечен курс на слушане, всеки втори ден. -Програмата трябва да се използва сутрин, през деня или вечер.  2. Силата на звука не трябва да е твърде висока.  3. Прослушването за предпочитане трябва да става с качествени слушалки или тонколони.  4. Настройте се на програмата, преди да я слушате, отпуснете се напълно, без чужди м